Bende pcos var , bat net değil ama yumurtlamamın üstünden 16 gün gecti. Benim bu ay yattı artık. Gelecek aya konsantreyim. Allah hepimize nasip eder umarım. Grup ugurlu gelirErken yapmayın yaaa kaç gün var bata canım
Umarım canım insallah yaaaBende pcos var , bat net değil ama yumurtlamamın üstünden 16 gün gecti. Benim bu ay yattı artık. Gelecek aya konsantreyim. Allah hepimize nasip eder umarım. Grup ugurlu gelir
Valla sorma canım ya en pahalısı içim biraz acıdı ama yapcak bir şey yok napalım heves işte. Eşimde heyecanlanmıştı negatif çıkıyor hala diyo ki aşkım bence hamilesin ama erken yapıyon sen dayanamıyosun diyoBen de bugün yaptım. Negatif, pişman oldum. En pahalı test de omoralimin bozulduguna mı yanayım, test gitti ona mı
İlk yaptığımda bi saat di ama hiç net yumurtlama koyuluğunu göremedim sonraki aylar 2 saat bekledim gayet net çizgiler çıktı yumurtlamayı da net yakaladım önerim iki saat öncesinde sıvıyı kes canımSurelab , ben sıvı zamanını ayarlayamıyorum. Renkler silik çıkıyor. 1 saat önce mi kesiyosunuz sıvıyı? Tesekkürler
Surelab gayet iyi canımMerhaba kızlarovulasyon testi için hangi markayı tercih ediyosunuz?
Bat 3 Haziran Yaş:35 beni de eklerseniz sevinirimHaziran ayı gebelik planlayan tatlis anne adaylari topigime buyrun birlikte minnaklarimizi bekleyelim
TebriklerEvet,gebeyim.Allah isteyen herkese nasip etsin.
Laboquik, surelab, certeinMerhaba kızlarovulasyon testi için hangi markayı tercih ediyosunuz?
İdrarı fazla damlatıyor olabilirsinTesti saat kaçta yapıyosunuz, sizin testler pırıl pırıl. Benimkiler bulanık nedense, bir şu saat işini oturtamadım
Bende adet yaklaşınca çıkar gebelikte de aynı şekilde adet zamanı olmuştu hatta benim hiç alnımda sivilce çıkmaz alnım bi iki sivilce olmuştuKızlar günaydın..
gene adet olcakmışım gibi karnım ağrıyor hafiften. Birde yüzümde sivilce çıktısivilcem genelde sadece adetim yaklaştığında çıkar hamilelik belirtilerinde sivilce cıkaranda oldu muu
Günaydın bu arada canımKızlar günaydın..
gene adet olcakmışım gibi karnım ağrıyor hafiften. Birde yüzümde sivilce çıktısivilcem genelde sadece adetim yaklaştığında çıkar hamilelik belirtilerinde sivilce cıkaranda oldu muu
Bende de iki haftadır nerdeyse 3 hafta bile diye bilirim göğüslerim bir anda şişti ve ağrı var meme ucunda sivilce çıkmış gibi şeyler var ve göğüslerim ağırlaştı da hadi bakalım şimdi de ara ara sol sağlığıma hafif bir ağrı giriyor ayağa kalkincaGöğüs ucunda hassasiyet olan var mı bende sanki geçen ay adete yakın vardı sadece
Günaydın canım, adet belirtileriyle hamilelik belirtileri çok benzermiş genelde. Ayırt etmek çok zorGöğüs ucunda hassasiyet olan var mı bende sanki geçen ay adete yakın vardı sadece
Evet o yüzden soruyorum hamile kalan bayanlar bu belirtileri (ara ara ishal,bel ağrısı,sivilce ve karın ağrısı) hissettikten kaç gün sonra testlerinde pozitifi gördüler?Günaydın canım, adet belirtileriyle hamilelik belirtileri çok benzermiş genelde. Ayırt etmek çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?