Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar ovulasyon testi için hangi markayı tercih ediyosunuz?

Ben de bugün yaptım. Negatif, pişman oldum. En pahalı test de o moralimin bozulduguna mı yanayım, test gitti ona mı
Valla sorma canım ya en pahalısı içim biraz acıdı ama yapcak bir şey yok napalım heves işte. Eşimde heyecanlanmıştı negatif çıkıyor hala diyo ki aşkım bence hamilesin ama erken yapıyon sen dayanamıyosun diyo

Surelab , ben sıvı zamanını ayarlayamıyorum. Renkler silik çıkıyor. 1 saat önce mi kesiyosunuz sıvıyı? Tesekkürler
İlk yaptığımda bi saat di ama hiç net yumurtlama koyuluğunu göremedim sonraki aylar 2 saat bekledim gayet net çizgiler çıktı yumurtlamayı da net yakaladım önerim iki saat öncesinde sıvıyı kes canım

İyi geceler kizlar listeyi duzenliycem demiştim ama is ciksii arkadaslarimla bulustun ordanda annemlere gectik ancak gelebildim eve malum sabah is var yarin yapicam insallsh

Birde annemlerdeyken iki kasigima birden bir sizi girdi ayakta duramadim sonrasinda o gunlerdir ahri yaoan rahim agrisi biranda gecti ustune ne kadar bastirdiysam hicbir aci hissetmiyorum ne olabilir fikriniz varmi ?

9 gün kaldı ama sabah kasık agrısıyla uyandım. Hala da ara ara agrıyor. Normalde reglım de agrılı gecer ama öncesınde bu kadar agrı yapmazdı

Testi saat kaçta yapıyosunuz, sizin testler pırıl pırıl. Benimkiler bulanık nedense, bir şu saat işini oturtamadım
İdrarı fazla damlatıyor olabilirsin
İlk ay bende damlalık ne kadar çektiyse hepsini sıkıyordum kuruyunca yanık gibi dalgalı dalgalı lekeler oluyorsu
3damla yeterliymiş aslında

Kızlar günaydın..

gene adet olcakmışım gibi karnım ağrıyor hafiften. Birde yüzümde sivilce çıktı sivilcem genelde sadece adetim yaklaştığında çıkar hamilelik belirtilerinde sivilce cıkaranda oldu muu

Bende adet yaklaşınca çıkar gebelikte de aynı şekilde adet zamanı olmuştu hatta benim hiç alnımda sivilce çıkmaz alnım bi iki sivilce olmuştu

8 gün kaldı hala hiç bir belirtim yok belirti aramak ta istemiyorum kendimde ama of geçmiyor zaman kafa dağıtıcı şeyler önerin kızlar neler yapıyorsunuz stresi uzaklaştırmak için.

Göğüs ucunda hassasiyet olan var mı bende sanki geçen ay adete yakın vardı sadece
Bende de iki haftadır nerdeyse 3 hafta bile diye bilirim göğüslerim bir anda şişti ve ağrı var meme ucunda sivilce çıkmış gibi şeyler var ve göğüslerim ağırlaştı da hadi bakalım şimdi de ara ara sol sağlığıma hafif bir ağrı giriyor ayağa kalkinca

Günaydın canım, adet belirtileriyle hamilelik belirtileri çok benzermiş genelde. Ayırt etmek çok zor
Evet o yüzden soruyorum hamile kalan bayanlar bu belirtileri (ara ara ishal,bel ağrısı,sivilce ve karın ağrısı) hissettikten kaç gün sonra testlerinde pozitifi gördüler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…