Yumurtlamanın 10. GünümüDayanamadım az önce tekrar test yaptım ve sonuç sanki koyulaşmış sıvı falanda çok aldım zaten akşam saati 10.gün bu arada
Hayır çatlatma iğnesiYumurtlamanın 10. Günümü
Evet bende merak ettim?Yumurtlamanın 10. Günümü
Evet biraz koyulaşmış ama 2 gün sonra tekrar yap kuzum.Dayanamadım az önce tekrar test yaptım ve sonuç sanki koyulaşmış sıvı falanda çok aldım zaten akşam saati 10.gün bu arada
Yapacağım canımEvet biraz koyulaşmış ama 2 gün sonra tekrar yap kuzum.
Hadi bakalım canım yaaa belirtilerin var mi peki kuzumYapacağım canım
Pek yok şu an zaten henüz onuncu gün belki 15 günden sonra başlar şayet gebeysemHadi bakalım canım yaaa belirtilerin var mi peki kuzum
Yumurtlamadan mi 15. Gün yoksa neye göre 15 gün sonra canım anlamadımPek yok şu an zaten henüz onuncu gün belki 15 günden sonra başlar şayet gebeysem
Genellikle 3 4 arası yapıyorum. Sizin testin markası ne bozuk mu acaba neden bulanık olur kiTesti saat kaçta yapıyosunuz, sizin testler pırıl pırıl. Benimkiler bulanık nedense, bir şu saat işini oturtamadım
Belirtilerin neler oldu canım kaç gün öncesi başladıEvet,gebeyim.Allah isteyen herkese nasip etsin.
Ben predictor aldım kimyasal bir gebelik olmadıgı sürece bence dogru sonuç veriyor şahsen bende bu sabah negatifi gösterdi yaniKızlar erken gebelik testlerinden hangi markalar güvenilir acaba? İnternette bi sürü var da
Aa canım catlatma ignesi olduysan 14. Günden sonra cıkan pozitifleri sayıyorlar sen mutlaka tekrarla sonradan moralin bozulmasın. Cünkü icinde hcg hormonu oluyomusAynen canım
Ama senin batına 2 hafta var bitanem o ayrıntıyı unutma lütfenBen predictor aldım kimyasal bir gebelik olmadıgı sürece bence dogru sonuç veriyor şahsen bende bu sabah negatifi gösterdi yani
Biliyorum canım daha öncede oldum bu iğnedenAa canım catlatma ignesi olduysan 14. Günden sonra cıkan pozitifleri sayıyorlar sen mutlaka tekrarla sonradan moralin bozulmasın. Cünkü icinde hcg hormonu oluyomus
Evet canım daha var ümidimi kaybetmedim sayende yoksa sabah gene moraller bozuktuAma senin batına 2 hafta var bitanem o ayrıntıyı unutma lütfen
Surelab , ben sıvı zamanını ayarlayamıyorum. Renkler silik çıkıyor. 1 saat önce mi kesiyosunuz sıvıyı? TesekkürlerGenellikle 3 4 arası yapıyorum. Sizin testin markası ne bozuk mu acaba neden bulanık olur ki
Ben de bugün yaptım. Negatif, pişman oldum. En pahalı test de oBen predictor aldım kimyasal bir gebelik olmadıgı sürece bence dogru sonuç veriyor şahsen bende bu sabah negatifi gösterdi yani
Hiç hır şey icin moral bozmayalim olursa da olmazsada unutma bunuEvet canım daha var ümidimi kaybetmedim sayende yoksa sabah gene moraller bozuktu
Krem gibi kıvamı olan süt beyazı bi akıntım var suanda
Erken yapmayın yaaa kaç gün var bata canımBen de bugün yaptım. Negatif, pişman oldum. En pahalı test de omoralimin bozulduguna mı yanayım, test gitti ona mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?