Merhaba canım tebrik ederim öncelikle bahsettiğin bel ağrısı benimde 1.5 haftadır var ve tam yumurtlama haftamda başladı hala da devam ediyor.kızlar ben şu kısacık zamanda yaşadığımı anlatayım. Sizlere inşallah yardımcı olurum. Adetim 5 gün sürdü. Bazen 26 günde bazen 28 günde adet görürüm. Adetimin 8. günü ovulasyon testi yapmaya başladım. Adetimin 11. günü ovulasyon testinde yumurtlamayı gördüm. Ovulasyon testi yaptığımdan beri neredeyse her gün değerlendirdik. Belki bir gün atlamış olabiliriz.Ama özellikle yumurtlama ve çatlama döneminde (adetin 12. Günü çatladı) değerlendirdik. Bunun yanında yaklaşık 2-3 aydır akşamları havuç suyu içip yatıyoruz. Propolis ham bal tarzı macundan (apitera markası) hem corona için hem de antioksidan olsun diye sabahları aç karnına 1 tk tükettik. Eşimin belki sperm sorunu olur diye ginsgenli kuvvet macunundan başlamıştı bu ay 10 kaşık yemiştir yani daha yeni başlamıştı. Yumurtlamadan itibaren her gün avokado yedim ben sabah aç karnına ilk iş olarak. Çay hiç içmedim. Demir bağlamam çok düşük çünkü onun yerine hep portakal suyu içtim. Ceviz her kahvaltıda yedim. Folik asit içerikli demir + benexol + ocean mumy kullandım. Yumurtlama dönemi hatta 1-2 gün öncesi inanılmaz bel ağrısı(uykumdan uyandırmıştı) kasıkalarım yumurtalıklarım çok ağrıyordu. Kasıklarım şiş şiş duruyorlardı. Hala duruyorlar kilo olabilir. Mide yanması oldu. Onu avokadoya bağladım. Göğüs ağrım hassasiyetim oldu. Yanlarına dokunamıyordum. Ama damarlarım belli olmuştu göğüslerimde. Hafif baş ağrım oldu. Yani normalde hiç olmayan şeyleri anlayabiliyorsunuz. Kronik kabızım ishal oldum 1-2 gün 1 hafta önceye kadar canavar gibi yemek yiyordum. Şimdi görmek istemiyorum. 3 gündür baya iştahsızım. En belirgin özelliğide kızlar tamam adet oldum diye wc ye koşmanız. Öyle ağrı öğle sızı. Akıntım hep oldu. Sonrasında devam etti. Şu anda da iç çamaşırım hep yaş maalesef. Değerim inşallah artar en büyük tedirginliğim şu anda bu. Sizler için dua edeceğim inşallah bu ay bu topiktekiler pozitifleri görür. Ben heyecandan yanlış topiğe yazmışım çift çizgi görünce sonra fark ettim. Ama sizleri tanımış oldumm. Ben kayıt yapmıştım. Gün gün ne zaman yumurtladım ne zaman çatladı diye. İnşallah yardımcı olur kızlar. Çatlamadan sonra test yapmayı bıraktım. Birde adetime 2 gün kadar önce teste öğrendim. Adet günü kanda öğrendim. Fotograf inşallah nettir.
Dayanamadım az önce tekrar test yaptım ve sonuç sanki koyulaşmış sıvı falanda çok aldım zaten akşam saati 10.gün bu aradaHayırlısı inşallah tutunmuştur bebişler
Hayırlısı inşallah tutunmuştur bebişler
Dayanamadım az önce tekrar test yaptım ve sonuç sanki koyulaşmış sıvı falanda çok aldım zaten akşam saati 10.gün bu aradaBenim testim de böyleydi gebeymişim şükürler olsun
Dayanamadım az önce tekrar test yaptım ve sonuç sanki koyulaşmış sıvı falanda çok aldım zaten akşam saati 10.gün bu arada2 gün sonra tekrarla canım benim
Bat neydi senin canımDayanamadım az önce tekrar test yaptım ve sonuç sanki koyulaşmış sıvı falanda çok aldım zaten akşam saati 10.gün bu arada
8 gün var ama iğnenin 10.günüBat neydi senin canım
İnşallah kuzum rabbim gönlümüze göre versinDayanamadım az önce tekrar test yaptım ve sonuç sanki koyulaşmış sıvı falanda çok aldım zaten akşam saati 10.gün bu arada
Canım besbelli hamilesin:))Dayanamadım az önce tekrar test yaptım ve sonuç sanki koyulaşmış sıvı falanda çok aldım zaten akşam saati 10.gün bu arada
Senınde sat tarihin 21 nisandı dimi8 gün var ama iğnenin 10.günü
Akşamki sabahkine göre daha koyu diniCanım besbelli hamilesin:))
Evet biAkşamki sabahkine göre daha koyu dini
4 mayıstı batım şimdi 8 gün var diğerineSenınde sat tarihin 21 nisandı dimi
Heee anladım canım:))4 mayıstı batım şimdi 8 gün var diğerine
İğne etkisi olma ihtimali var mı, hiç bilmiyorum çatlatma iğnesi sonrası süreci, bir kaç gün sonra tekrar yine le garanti olsun canım8 gün var ama iğnenin 10.günü
Aynen canımİğne etkisi olma ihtimali var mı, hiç bilmiyorum çatlatma iğnesi sonrası süreci, bir kaç gün sonra tekrar yine le garanti olsun canım
Testi saat kaçta yapıyosunuz, sizin testler pırıl pırıl. Benimkiler bulanık nedense, bir şu saat işini oturtamadımÜst kısım biraz silik ama yumurtlamada olabilir değerlendir yarında pik görebilirsin belki benim 13 gün seninkine biraz benziyor 14 de biraz daha koyulaştı sonra gün çatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?