- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 32
Gözünüz aydın sağlıkla olsun inşallahhEvet,gebeyim.Allah isteyen herkese nasip etsin.
Bu ay gittiğim doktor bana da letu verdi 5 gün sabah akşam içtim, yumurta gelişimi için gidemedim hastane 2 saat mesafede, doktor çatlatma iğnesi vurmıcam kendiliğinden çatlar, adet olursan yine gelirsin dediydi (adet olursam bu sefer başka doktora gitcem)Evet letu kullandım
İyi senin gene 9 gün varmış. Benim daha 13 gün var9 gün kaldı bata..geçmiyor günlerne kadar stres yapmıcam desem de gün sayıyorum,ne kadar belirti aramıcam desem de arada kasık ağrısı Vs oluyor acaba mı diyorum
Bende gidemedim gelişim için ama adetin yaklaşık 11-12 .günü büyümüş oluyor benim yumurtam ben daha önce de kullandım letu takibe gittiğimde hep bu günlerde iğnem yapıldıBu ay gittiğim doktor bana da letu verdi 5 gün sabah akşam içtim, yumurta gelişimi için gidemedim hastane 2 saat mesafede, doktor çatlatma iğnesi vurmıcam kendiliğinden çatlar, adet olursan yine gelirsin dediydi (adet olursam bu sefer başka doktora gitcem)
Normalde ben her ay hissederdim yumurtlama zamanımı bu ay hiç bir şey hissetmedim
Ama evet doktorumda Yumurta geliştirmede letu en iyisi dediydi. Bakalım hayırlsıı hepimiz için inşallah
Slm kızlar bende 36 yas 2 haziran batSeninle aynı yaştayız umarım ilk denememizde hallolur
Benim 3 gün önce başladı devam ediyor hayırlara ciksin insallah yaaaBenimde adet olduğum zamanlarda ovulasyon dan hemen sonra başlardı ovulasyonun 11.günü 12. Hassaslaştı sonra şişti
Ben önceki aylar öyleydim bu ay söz verdim kendime günü geçince yapcamİyi senin gene 9 gün varmış. Benim daha 13 gün varben ne yapcağımı şaşırdım 5 günde bir test yapıyorum
Hayırlısı inşallah tutunmuştur bebişlerBende gidemedim gelişim için ama adetin yaklaşık 11-12 .günü büyümüş oluyor benim yumurtam ben daha önce de kullandım letu takibe gittiğimde hep bu günlerde iğnem yapıldı
Bende her ihtimale karşı 11.gün sabah 12 de iğnemi yaptım bir adet hani büyümüşse zaten çatlar ama büyümemişse kısmet değil dedim
Benım ilk denemem ya ondan sanırım bu heyecanım normal birazBen önceki aylar öyleydim bu ay söz verdim kendime günü geçince yapcam
İlk ay için aşırı normal hemdeBenım ilk denemem ya ondan sanırım bu heyecanım normal biraz
AynenBenım ilk denemem ya ondan sanırım bu heyecanım normal biraz
Ayak ağrısı da var mı canim kasikla beraberBu sefer kendimi dinlemicem demistim, supheye dusuren herhangi bir sey de yoktu ama bata 7 gün var az once yuruyuste tek tarafima keskin bi agri saplandi iki kere noluyoruz diye durdum
yok canım başka hiçbi şeyim yok, iki kere girdi çıktı, şiddetliydi ama devam da etmedi. erken regl habercisi mi başka bişey mi bakalımAyak ağrısı da var mı canim kasikla beraber
Benim de kasik ağrım var birkaç gündür ama ayak ağrısı da oluyor. Böyle olunca da sanki regl olacam gibiyok canım başka hiçbi şeyim yok, iki kere girdi çıktı, şiddetliydi ama devam da etmedi. erken regl habercisi mi başka bişey mi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?