Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
9 gün kaldı bata..geçmiyor günler 🤦‍♀️ ne kadar stres yapmıcam desem de gün sayıyorum,ne kadar belirti aramıcam desem de arada kasık ağrısı Vs oluyor acaba mı diyorum 😔

Evet letu kullandım
Bu ay gittiğim doktor bana da letu verdi 5 gün sabah akşam içtim, yumurta gelişimi için gidemedim hastane 2 saat mesafede, doktor çatlatma iğnesi vurmıcam kendiliğinden çatlar, adet olursan yine gelirsin dediydi (adet olursam bu sefer başka doktora gitcem)
Normalde ben her ay hissederdim yumurtlama zamanımı bu ay hiç bir şey hissetmedim 🤔
Ama evet doktorumda Yumurta geliştirmede letu en iyisi dediydi. Bakalım hayırlsıı hepimiz için inşallah 🙏

9 gün kaldı bata..geçmiyor günler 🤦‍♀️ ne kadar stres yapmıcam desem de gün sayıyorum,ne kadar belirti aramıcam desem de arada kasık ağrısı Vs oluyor acaba mı diyorum 😔
İyi senin gene 9 gün varmış. Benim daha 13 gün var🙄😂😂 ben ne yapcağımı şaşırdım 5 günde bir test yapıyorum 😂

Kızlar bu farklı bi ağrı yani öksürünce bile kasıklarım acıyor benim buna dikkat edin ağrı batma gibi değil yani

Bu ay gittiğim doktor bana da letu verdi 5 gün sabah akşam içtim, yumurta gelişimi için gidemedim hastane 2 saat mesafede, doktor çatlatma iğnesi vurmıcam kendiliğinden çatlar, adet olursan yine gelirsin dediydi (adet olursam bu sefer başka doktora gitcem)
Normalde ben her ay hissederdim yumurtlama zamanımı bu ay hiç bir şey hissetmedim 🤔
Ama evet doktorumda Yumurta geliştirmede letu en iyisi dediydi. Bakalım hayırlsıı hepimiz için inşallah 🙏
Bende gidemedim gelişim için ama adetin yaklaşık 11-12 .günü büyümüş oluyor benim yumurtam ben daha önce de kullandım letu takibe gittiğimde hep bu günlerde iğnem yapıldı
Bende her ihtimale karşı 11.gün sabah 12 de iğnemi yaptım bir adet hani büyümüşse zaten çatlar ama büyümemişse kısmet değil dedim

Şimdi biraz rahmimin sağ tarafı gene hafiften sızlamaya başladı. Hayır olsun insallah of artık sonucu bilmek istiyorum nasıl sabredeceğiz🙄

Kızlar hormon testi sonucumda PROGESTERON 1.86 ng/ml Follicular Faz0.31 -
1.52 ng/ml Ovulü görünüyor. Yüksek diye pembeyle yazılmış. Yarın doktora gideceğim ama aklıma takıldı. Çok mu yüksek ve gebeliğe engel mi bilen birileri var mı?

Bende gidemedim gelişim için ama adetin yaklaşık 11-12 .günü büyümüş oluyor benim yumurtam ben daha önce de kullandım letu takibe gittiğimde hep bu günlerde iğnem yapıldı
Bende her ihtimale karşı 11.gün sabah 12 de iğnemi yaptım bir adet hani büyümüşse zaten çatlar ama büyümemişse kısmet değil dedim
Hayırlısı inşallah tutunmuştur bebişler 🙏🙏🥰

Daha 10 gün var ama kasıklarımda ağrı ve agırlık var. Ayrıca da idrarda tortu var. Bu kadar erken belirti verir mi çok istediğim için psk mi bilemiyorum :) Adetim cok duzenlıdır ılk kez denedik ovulasyon testı kullandım ama kullanmasam da agrıdan anlarmısım o dönemi.

Bu sefer kendimi dinlemicem demistim, supheye dusuren herhangi bir sey de yoktu ama bata 7 gün var az once yuruyuste tek tarafima keskin bi agri saplandi iki kere noluyoruz diye durdum 🤔🤔

yok canım başka hiçbi şeyim yok, iki kere girdi çıktı, şiddetliydi ama devam da etmedi. erken regl habercisi mi başka bişey mi bakalım
Benim de kasik ağrım var birkaç gündür ama ayak ağrısı da oluyor. Böyle olunca da sanki regl olacam gibi

Back