- 25 Ocak 2021
- 791
- 597
- 53
- 33
Eminsen tercihe kalmış artıkBendede oluyor yumurtlama günümü öyle takip ediyorum o yüzden sordum ovülasyona gerek yok ozaman :)
Deneyimli değilim amaHamis olan deneyimli anneler göğüs agrisi hassasiyetiniz ne zaman baslamisti ?
Şuan bişey yok canım geçen aylarda ağrım çoktu bişey çıkmamıştı vücudumu çok dinlememeye çalışıyorum şuan bakalımHadi bakalım çatlamadan sonra döllenme süresi 3 gün diyor bir makalede okumustum hbelirti vs var mi göğüs hassasiyeti kasik agrisi falan
Evet canım takip ediyorum :) ama takviö uygulamasıyla 2 3 gün oynuyorEminsen tercihe kalmış artık
Aynen takvim pek tutmaya biliyor bende bi gün oynadı sadeceEvet canım takip ediyorum :) ama takviö uygulamasıyla 2 3 gün oynuyor
Evet,gebeyim.
Selam kızlar çok şükür ki hamileyim, 22.2 değerim
Çok Tebrik Ederim Allah Sağlıkla Kucağına Almayı Nasip EtsinRahim ağrısı göğüs hassasiyeti bu sabah başlayan mide bulantım vardı
Rabbim Sağlıkla Kavuştursun İnşallahEvet,gebeyim.Allah isteyen herkese nasip etsin.
Amin inşallah çok teşekkür ederimRabbim Sağlıkla Kavuştursun İnşallah
Anladım canım benim bata 11 gün var gogusum sis yaaa aciyor birdeDeneyimli değilim amabata 5 gün kala falan hassaslaşmaya başladı
Hayırlı olsun canım benim Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet,gebeyim.Allah isteyen herkese nasip etsin.
Canım sağol Allah razı olsun, belirtilerim ovulasyonun 10. Gününe kadar yoktu çok da belirtim olmadı. Göğüs hassasiyetim, rahimden vajinaya inen ağrı, bel ağrısı ara ara, adet günümde pembemsi akıntım oldu. Sonra test yaptım silik çizgi gördüm.Çok Tebrik Ederim Allah Sağlıkla Kucağına Almayı Nasip Etsin
Belirtileri Yazacam Dedin Akşama Ama Musaitsen Bunun Cevabını Almak İstiyorum Adet Dongunuz Geçti mi Yoksa Öncesi mı Öğrendiniz....
Kendinize İyi Bakın
Vakit Ayırdığın İçin TeşekkürlerCanım sağol Allah razı olsun, belirtilerim ovulasyonun 10. Gününe kadar yoktu çok da belirtim olmadı. Göğüs hassasiyetim, rahimden vajinaya inen ağrı, bel ağrısı ara ara, adet günümde pembemsi akıntım oldu. Sonra test yaptım silik çizgi gördüm.
Adet döngüm 2 gün geçti canım.
Benimde adet olduğum zamanlarda ovulasyon dan hemen sonra başlardı ovulasyonun 11.günü 12. Hassaslaştı sonra şiştiAnladım canım benim bata 11 gün var gogusum sis yaaa aciyor birde
Elbette dualarım hepinize çarşamba sabahı tekrar kan vereceğim, Rabbim hepimizi hayırlı haberlere kavuştursun.Vakit Ayırdığın İçin TeşekkürlerDua Etmeyi Unutma Bize
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza kavuştursun. Hayırlı ömürlü olsun inşallahEvet,gebeyim.Allah isteyen herkese nasip etsin.
Bugün geç bakabildim siteye, oh çok şükür gözün aydın darısı hepimize inşallahSelam kızlar çok şükür ki hamileyim, 22.2 değerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?