Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar özelliklede bu ovülasyon testi kullananlara spruyorum yumurtlama gününüzde kasık ağrınız oluyormu yumurtlama yada çatlamada
Evet kesinlikle karin kaşık ağrısı adet ağrısı gibi ağrılar oluyor bende orada çalışma var gibi oluyor özellikle bebek düşündüğümden beri farkediyorum

İnanır mısın ben de letü aldım evde duruyor. Bir iki ay kendim deniyim sonra letüye baslıyım dedim. Letü iyi yumurta geliştirdi mi? Bir de catlatma acılı mı oluyor. Anestezi falan veriyorlar mı? Biraz da korktum nedense😊
Evet letu Daha iyi geliştiriyo yumurtaları yani ben de Klomen işe yaramamıştı ama Letuyu
İkinci kullanışım hep büyüttü bazen bir bazen iki bazen üç yumurta büyüdü
Çatlatma iğnesi hiç acımıyor göbekten yapılıyor insülün iğnesi gibi incecik kendin bile yapabilirsin yani biliyorsanAnestezi falan yok yani.
Neden 36 saat sonra da ilişki öneriyor doktor ilk ilişkiden sonraki gün de ilişki istiyor sonrası zaten Allah’a kalmış 12 gün sonra da test yapıyorsun

Kızlar özelliklede bu ovülasyon testi kullananlara spruyorum yumurtlama gününüzde kasık ağrınız oluyormu yumurtlama yada çatlamada
Benim oluyo kaşık ve bel ağrısı akıntı da oluyo tabi çatlamadan sonra akıntı da kesildi ek olarak sadece bu ay çatlama günü gece rahmime ince sızı girdi ama çok üstünde durmadım

Evet letu Daha iyi geliştiriyo yumurtaları yani ben de Klomen işe yaramamıştı ama Letuyu
İkinci kullanışım hep büyüttü bazen bir bazen iki bazen üç yumurta büyüdü
Çatlatma iğnesi hiç acımıyor göbekten yapılıyor insülün iğnesi gibi incecik kendin bile yapabilirsin yani biliyorsanAnestezi falan yok yani.
Neden 36 saat sonra da ilişki öneriyor doktor ilk ilişkiden sonraki gün de ilişki istiyor sonrası zaten Allah’a kalmış 12 gün sonra da test yapıyorsun
Çok sagol canım. Cesaret aldım senden, bu sürecte ayrıyetten ovulasyon testi kullanmadın di mi? Sadece doktor takibi, ikiz ihtimali de olur mu acaba😊

Benim oluyo kaşık ve bel ağrısı akıntı da oluyo tabi çatlamadan sonra akıntı da kesildi ek olarak sadece bu ay çatlama günü gece rahmime ince sızı girdi ama çok üstünde durmadım
Bendede oluyor yumurtlama günümü öyle takip ediyorum o yüzden sordum ovülasyona gerek yok ozaman :)

Back