Bende tozunu içme suyuyla kaynattım şişeye doldurdum içtim azcıkta keçiboynuzu pekmezine kattım :) arada yedimBişey diycem bana tozu geldi balla karıştır ye diye olur mu
İnşallahEşinde sperm sıkıntısı yoksa değerlendir bence 4 gün değerlendirdim bugün 16 gün bundan sonra gün aşırı olur artık ama bugün aşırı silik çıktı bende anlamadımhayırlısı olsun ikimiz içinde
8 9 mayısı canım yumurtlamamamİnşallah hayırla al kucagunayumurtlaman ne zamandı canım? Bizde ona göre test yapalım
Kuzum gün aşırı beta hcg istedi evet bat geçti canım amiiin inşallah herkeseYaaaa çok sevindim canım benim geç mi dollenmis senin bat günün geçti diye biliyorum dimi doktor bir şey dedi mi peki yaaa çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yaaadarısı bize kuzum
Çok iyi yavaş yavaş yükselir8 9 mayısı canım yumurtlamamam
Anladım canım. Bende o yola basvurucam gibi yumurtalar uygun boyuta gelmiyor benim. Peki kloman gibi yumurta büyüten ilaç kullandın mı?Yok canım sadece çatlatma iğnesi oldum yani yumurta takibim yapıldı büyüyüncede iğnemi oldum 10. Günüm bugün
Ovülasyon testi takibi yapmadım program 18 mayısı gösteriyor ama hiç bir yumurtlama belirtisi olmadı bu ayYumurtlama ne zaman olmuştu?
Akşam çok detaylı yazayım inşallah kuzumAyy canım hayırlı ömürlü olsun insallahhhCok mutlu oldum senın adına. Hemen bizle belirtilerini detaylı paylaşıyosuunn
Bence koyulasiyo bu gunki daha koyu10.günüm bide dünkiyşe beraber atayım bak nasıl yani aynımı testler
Hayırlı olsun ne güzel ❤ darısı bizlere göğüs ağrısı veya damarlanma oldu mu dedikleri gibi8 9 mayısı canım yumurtlamamam
Evet letu kullandımAnladım canım. Bende o yola basvurucam gibi yumurtalar uygun boyuta gelmiyor benim. Peki kloman gibi yumurta büyüten ilaç kullandın mı?
Benim testim de böyleydi gebeymişim şükürler olsun10.günüm bide dünkiyşe beraber atayım bak nasıl yani aynımı testler
Banada öyle geliyor bide yarın sabah yapayımBence koyulasiyo bu gunki daha koyu
Evet canım oldu hatta kararma da oldu ben farketmedim ama eşim farketmiştiHayırlı olsun ne güzel ❤ darısı bizlere göğüs ağrısı veya damarlanma oldu mu dedikleri gibi
Çatlatma iğnesiyle mi ve kaçıncı gününde böylediBenim testim de böyleydi gebeymişim şükürler olsun
Hiç bişey yemedim kuzu ben sadece folbiol kullandımÇok heyecanlı birer birer belli oluyor hamile kalanlar anltın neler yediniz dr neler verdi tedaviylemi oldu bitkisel ne kullandınız
Bende de damarlanma olmuş ama göğüs ağrım hic yok 28 mayıs batimEvet canım oldu hatta kararma da oldu ben farketmedim ama eşim farketmişti
İnanır mısın ben de letü aldım evde duruyor. Bir iki ay kendim deniyim sonra letüye baslıyım dedim. Letü iyi yumurta geliştirdi mi? Bir de catlatma acılı mı oluyor. Anestezi falan veriyorlar mı? Biraz da korktum nedenseEvet letu kullandım
Hayır normal yolla, 17 gün böyleydi ama yeni benimki beta değerim 22. 2Çatlatma iğnesiyle mi ve kaçıncı gününde böyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?