- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
Evet 2 gün sonra kan vereceğimHamilesin bence kan testi ver ama çok yeni
Yok kuzum batı bekliyorum bakalım tutumu tutmadi mi belli olacak insallah Allah soyletsin insallah olur da bu ayHadi inşallah canım senin varmı bebek
Amin canım tedavi mi oldun bu ay kendiliğinden mi bekliyorsunYok kuzum batı bekliyorum bakalım tutumu tutmadi mi belli olacak insallah Allah soyletsin insallah olur da bu ay
10 günde çizgin daha belirli yarın da yap bakalım bi gitgide bi koyulaşma olursa ilaç etkisi olduğunu sanmam10.günüm bide dünkiyşe beraber atayım bak nasıl yani aynımı testler
Kendiligimden bekliyorum kuzum tedavi falan olmadim yanı insallah tedaviye gerek kalmadan olur daAmin canım tedavi mi oldun bu ay kendiliğinden mi bekliyorsun
Bende kullandım çakşır köküBende bu ay çakşır kökü suyu kıllandım 15 gün folik asit b 12 filan hala devam ediyorum umarım bu ay olur
Sen naptın catlaman oldumu senin kuzum bekleme moduna geçtin mi10 günde çizgin daha belirli yarın da yap bakalım bi gitgide bi koyulaşma olursa ilaç etkisi olduğunu sanmam
İnşallh tatlım olur bi an evvelKendiligimden bekliyorum kuzum tedavi falan olmadim yanı insallah tedaviye gerek kalmadan olur darabbim nasip ettiyse eğer inslalah
Kız şuan heyecanlandırdın beni hadi inşallah batne zaman benim 5 gün ben bir fincan içtim oruç zamanıydı ya sen nasıl kullandınBende kullandım çakşır kökübir hafta var bata nasip diyelim artık ama dün komşum hamile olduğunu öğrendi 5 senedir olmuyordu çakşır alınca yarısını ona vermiştim o önce başladı ve hala sevinçten ağlıyor umarım bize de işe yarar
Evet eğer koyulaşırsa ilaç değildir inşallh10 günde çizgin daha belirli yarın da yap bakalım bi gitgide bi koyulaşma olursa ilaç etkisi olduğunu sanmam
Ben regl bitince yumurtlama olana kadar içtim sabahları yarım çay bardağı arkadaş da 5 gün içti sonra unutmuş hatta regl i gecikti ihtimal vermedi 8 haftalık oldu anca öğrendi hemen kalp atşı kese gördüler doktor bile demiş yumurta rezervin hiç yok denecek kadardı nasıl hamile kaldın diyeKız şuan heyecanlandırdın beni hadi inşallah batne zaman benim 5 gün ben bir fincan içtim oruç zamanıydı ya sen nasıl kullandın
Benim bat 30.05 kuzum çok kasık ağrım var hatta idrar yolu mu oldum acaba bukadar ağrı normal mi dedim eşime az önceKız şuan heyecanlandırdın beni hadi inşallah batne zaman benim 5 gün ben bir fincan içtim oruç zamanıydı ya sen nasıl kullandın
04 Haziran geçen ay da 5 Mayıs ta adet oldumSenin bat günün ne zaman canım ?
Bende öyle yaptım reglin son günü başladım hadi inşallah tutmuştur vallahi böyle şeyler duyunca heyecanlanıyorum rabbim inşallah vesile kılarda bizimde olur bebişBen regl bitince yumurtlama olana kadar içtim sabahları yarım çay bardağı arkadaş da 5 gün içti sonra unutmuş hatta regl i gecikti ihtimal vermedi 8 haftalık oldu anca öğrendi hemen kalp atşı kese gördüler doktor bile demiş yumurta rezervin hiç yok denecek kadardı nasıl hamile kaldın diye
Canım çatlatma sonrası aşılama mı oldu sende? Bir de pcos mu var? Bana da dr pcos oldugu için bu şekilde ilerleyebileceğimi söylemişti. Nasıl ilerledin paylasabilirsen fikrim olur. Çok sagolEvet 2 gün sonra kan vereceğim
Bişey diycem bana tozu geldi balla karıştır ye diye olur muBende kullandım çakşır kökübir hafta var bata nasip diyelim artık ama dün komşum hamile olduğunu öğrendi 5 senedir olmuyordu çakşır alınca yarısını ona vermiştim o önce başladı ve hala sevinçten ağlıyor umarım bize de işe yarar
Benimde var ara ara ama umutlanmamak için şey yapmıyorumBenim bat 30.05 kuzum çok kasık ağrım var hatta idrar yolu mu oldum acaba bukadar ağrı normal mi dedim eşime az önce
Sağolasın canımmhadi hayırlı olsun gözün aydın darısı olmayanlara inşallah. belliydi bekliyordun zaten
Yok canım sadece çatlatma iğnesi oldum yani yumurta takibim yapıldı büyüyüncede iğnemi oldum 10. Günüm bugünCanım çatlatma sonrası aşılama mı oldu sende? Bir de pcos mu var? Bana da dr pcos oldugu için bu şekilde ilerleyebileceğimi söylemişti. Nasıl ilerledin paylasabilirsen fikrim olur. Çok sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?