Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bu ay çakşır kökü suyu kıllandım 15 gün folik asit b 12 filan hala devam ediyorum umarım bu ay olur
Bende kullandım çakşır kökü 😍 bir hafta var bata nasip diyelim artık ama dün komşum hamile olduğunu öğrendi 5 senedir olmuyordu çakşır alınca yarısını ona vermiştim o önce başladı ve hala sevinçten ağlıyor umarım bize de işe yarar

Bende kullandım çakşır kökü 😍 bir hafta var bata nasip diyelim artık ama dün komşum hamile olduğunu öğrendi 5 senedir olmuyordu çakşır alınca yarısını ona vermiştim o önce başladı ve hala sevinçten ağlıyor umarım bize de işe yarar
Kız şuan heyecanlandırdın beni hadi inşallah batne zaman benim 5 gün ben bir fincan içtim oruç zamanıydı ya sen nasıl kullandın

Kız şuan heyecanlandırdın beni hadi inşallah batne zaman benim 5 gün ben bir fincan içtim oruç zamanıydı ya sen nasıl kullandın
Ben regl bitince yumurtlama olana kadar içtim sabahları yarım çay bardağı arkadaş da 5 gün içti sonra unutmuş hatta regl i gecikti ihtimal vermedi 8 haftalık oldu anca öğrendi hemen kalp atşı kese gördüler doktor bile demiş yumurta rezervin hiç yok denecek kadardı nasıl hamile kaldın diye

Ben regl bitince yumurtlama olana kadar içtim sabahları yarım çay bardağı arkadaş da 5 gün içti sonra unutmuş hatta regl i gecikti ihtimal vermedi 8 haftalık oldu anca öğrendi hemen kalp atşı kese gördüler doktor bile demiş yumurta rezervin hiç yok denecek kadardı nasıl hamile kaldın diye
Bende öyle yaptım reglin son günü başladım hadi inşallah tutmuştur vallahi böyle şeyler duyunca heyecanlanıyorum rabbim inşallah vesile kılarda bizimde olur bebiş

Bişey diycem bana tozu geldi balla karıştır ye diye olur mu

Canım çatlatma sonrası aşılama mı oldu sende? Bir de pcos mu var? Bana da dr pcos oldugu için bu şekilde ilerleyebileceğimi söylemişti. Nasıl ilerledin paylasabilirsen fikrim olur. Çok sagol🤗
Yok canım sadece çatlatma iğnesi oldum yani yumurta takibim yapıldı büyüyüncede iğnemi oldum 10. Günüm bugün

Back