Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinde sperm sıkıntısı yoksa değerlendir bence 4 gün değerlendirdim bugün 16 gün bundan sonra gün aşırı olur artık ama bugün aşırı silik çıktı bende anlamadımDoğru yarında yapayım bakarım duruma göre bugünde ilişki yaşarım yarında öbürgünde napalım![]()
Senin bat günün ne zaman canım ?Bak Buda perşembe günü .peki bugün yumurta olmuşmu
Bu ovulasyon mı canım normal testmiBenimde çatlatma iğnesi 10.gün kızlar dününde testini attım bugününde
Gebelik testiBu ovulasyon mı canım normal testmi
Hamilesin sen :)Gebelik testi
Silik çizgi var belli yaaa hadi insallah tutmuştur canımBenimde çatlatma iğnesi 10.gün kızlar dününde testini attım bugününde
Ya hiç bilmiyorum çatlatma iğnesi oldum 10 .gün bugün Buda bak test ama iğne etkisimi bilmiyorum dünkiyke aynı koyulauktamı onuda tam çözemedimHamilesin sen :)
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al tatlım insallah daha küçük ama demekki çok dikkat etSelam kızlar çok şükür ki hamileyim, 22.2 değerim![]()
10.günüm bide dünkiyşe beraber atayım bak nasıl yani aynımı testlerSilik çizgi var belli yaaa hadi insallah tutmuştur canım![]()
Tamam canım anlatırım şuan müsait değilim amaKizkiza
Bı ara anlat neler yaptın ..neler kullandın ..belirtilerin neydi bekliyorum![]()
Hamilesin bence kan testi ver ama çok yeni10.günüm bide dünkiyşe beraber atayım bak nasıl yani aynımı testler
2 gün sonra tekrarla canım benimYa hiç bilmiyorum çatlatma iğnesi oldum 10 .gün bugün Buda bak test ama iğne etkisimi bilmiyorum dünkiyke aynı koyulauktamı onuda tam çözemedim
Yok düne göre bugün biraz daha belirginlesmis gibi geldi bana yanı canım hadi bakalım10.günüm bide dünkiyşe beraber atayım bak nasıl yani aynımı testler
Hadi inşallah canım senin varmı bebekYok düne göre bugün biraz daha belirginlesmis gibi geldi bana yanı canım hadi bakalım![]()