- 16 Mayıs 2021
- 60
- 31
- 18
Tebrik ederim arkadaşım, insallah cok cok guzel bir hamilelik süreci geçirirsin. Bize de dua etmeyi unutmaRahim ağrısı göğüs hassasiyeti bu sabah başlayan mide bulantım vardı
İnşallah rabbim saglikli hayirli bir bebek kucagina almayi nasipt etsin
Ayy çok mutlu oldum. Allah sürecinin saglıkla ilerlemesini nasip etsin bizlere de dua et. Demek o kadar silik 2. Çizgi bile olsa umut habercisi
İnsallah sağlıkla gelsin minnak
Çok teşekkür ederim kızlar tüm güzel dualarınız için ben 6 ayda kavuştum inşallah siz daha kısa sürede kavuşun, dualarım sizinleTebrik ederim arkadaşım, insallah cok cok guzel bir hamilelik süreci geçirirsin. Bize de dua etmeyi unutma
Çok şükür çok sevindim hayırlı olsun canım sende hangi belirtiler vardıSelam kızlar çok şükür ki hamileyim, 22.2 değerim
İnşallah hayırla al kucagunaÇok teşekkür ederim kızlar tüm güzel dualarınız için ben 6 ayda kavuştum inşallah siz daha kısa sürede kavuşun, dualarım sizinle
Yaaaa çok sevindim canım benim geç mi dollenmis senin bat günün geçti diye biliyorum dimi doktor bir şey dedi mi peki yaaa çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yaaaSelam kızlar çok şükür ki hamileyim, 22.2 değerim
19. Gün hep böyle çıkıyorsorguculuk ben henüz yumurtlama göremedim Kaçıncı günündesin canım
Ayy canım hayırlı ömürlü olsun insallahhhSelam kızlar çok şükür ki hamileyim, 22.2 değerim
Üst kısım biraz silik ama yumurtlamada olabilir değerlendir yarında pik görebilirsin belki benim 13 gün seninkine biraz benziyor 14 de biraz daha koyulaştı sonra gün çatladı19. Gün hep böyle çıkıyor
Gözün aydın...Selam kızlar çok şükür ki hamileyim, 22.2 değerim
Hep derken sadece 19 gün böyle olmadı mi anlamadım19. Gün hep böyle çıkıyor
Ben adet oldum canım 4. günümdeyim
Üst kısım biraz silik ama yumurtlamada olabilir değerlendir yarında pik görebilirsin belki benim 13 gün seninkine biraz benziyor 14 de biraz daha koyulaştı sonra gün çatladı
Aaa çok sevindimSelam kızlar çok şükür ki hamileyim, 22.2 değerim
Aynen canım o iki gün ilk T çizgisi belirmişti bu ay diğer aylara göre bi tık daha koyu birde stres yapmamaya çalıştım bakalım inşallah olursorguculuk
2 ay önce benimde böyle hep pike yakındı.
Pik olduğunu şöyle anlıyorum pik gününde idrar damlatınca hemen ilk t çizgisi koyulaşıyor.
Diğer günler önce c belli oluyor sonra t koyulaşıyor.
Hep derken sadece 19 gün böyle olmadı mi anlamadım
Doğru yarında yapayım bakarım duruma göre bugünde ilişki yaşarım yarında öbürgünde napalımÜst kısım biraz silik ama yumurtlamada olabilir değerlendir yarında pik görebilirsin belki benim 13 gün seninkine biraz benziyor 14 de biraz daha koyulaştı sonra gün çatladı
Hayırlı olsun rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsinSelam kızlar çok şükür ki hamileyim, 22.2 değerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?