- 7 Mayıs 2021
- 841
- 847
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haydaa niye bu kadar geciktiriyolarKızlar hala çıkmadı sonuçççç![]()
Aaa neden ya neyse güzel haber çıkışında geç çıksın ne gibi belirtin vardı canımKızlar hala çıkmadı sonuçççç![]()
Seninle aynı yaştayız umarım ilk denememizde hallolurKızlar merhaba
Beni de ekleyebilir misiniz?
Yaş 36 ilk deneme bat gunum 3 haziran folik asit d vitamini kullanıyorum
Herkese hayırlı sağlıklı bebişler diliyorum. Allah hepinizin gönlündekini versin
Hangi kürCanım kür yapar mısın bilmiyorum ama ben tavsiye ederim olmazsında insallah eğer regl olursan yapabilirsin tabiki benim 3 . Gebeliğim olacak insallah ikisinde de kür ün üzerine hamile kaldım
bide ebegümeci otunu bilirsen onu kaynatıp üstüne etekle kenarlarını kapatacak şekilde otur demişti bana doktorum. bide sarımsak kaynatıp yine aynı şekilde buharına oturmamı tavsiye etmişti aklında olsunDeniycem adet olurssm
hadi hayırlı olsun gözün aydın darısı olmayanlara inşallah. belliydi bekliyordun zatenSelam kızlar çok şükür ki hamileyim, 22.2 değerim![]()
Kızlar hala çıkmadı sonuçççç![]()
Yaaa minnacik bir bebekSelam kızlar çok şükür ki hamileyim, 22.2 değerim![]()
Allah Allah ilk defa duyuyorum boyle seylerbide ebegümeci otunu bilirsen onu kaynatıp üstüne etekle kenarlarını kapatacak şekilde otur demişti bana doktorum. bide sarımsak kaynatıp yine aynı şekilde buharına oturmamı tavsiye etmişti aklında olsun
evet benim doktorum alternatif tıplada ilgileniyorum normalde doktorlar böyle şeyleri hurafe olarak görürler demişti. hakkaten bazen böyle şeyleri sorduğunda terslerler azarlarlar insanı. ama benim doktorum tanıdık ve inançlı bi kadın. illa olacak diye bişey yok tabi ama bunlar gebe kalmayı kolaylaştırır demiştibide ebegümeci otunu bilirsen onu kaynatıp üstüne etekle kenarlarını kapatacak şekilde otur demişti bana doktorum. bide sarımsak kaynatıp yine aynı şekilde buharına oturmamı tavsiye etmişti aklında olsun
Rabbim isteyen herkese nasip etsin denicem.mutlaka adet olurssmevet benim doktorum alternatif tıplada ilgileniyorum normalde doktorlar böyle şeyleri hurafe olarak görürler demişti. hakkaten bazen böyle şeyleri sorduğunda terslerler azarlarlar insanı. ama benim doktorum tanıdık ve inançlı bi kadın. illa olacak diye bişey yok tabi ama bunlar gebe kalmayı kolaylaştırır demişti
Rahim ağrısı göğüs hassasiyeti bu sabah başlayan mide bulantım vardıAaa neden ya neyse güzel haber çıkışında geç çıksın ne gibi belirtin vardı canım
Yaaa evet inşallah sağlıklı bir gebelik olurYaaa minnacik bir bebek![]()
Öncelikle çok geçmiş olsun canım, dediğiniz gibi her şeyin başı sağlık. Kendini iyi hissetmen çok önemli.
İnşallah rabbim saglikli hayirli bir bebek kucagina almayi nasipt etsinYaaa evet inşallah sağlıklı bir gebelik olur![]()
Tesekkur ederim insallsh vardie bebek yoksada sknti degil daha haziran vsr onumuzdeÖncelikle çok geçmiş olsun canım, dediğiniz gibi her şeyin başı sağlık. Kendini iyi hissetmen çok önemli.
Valla bekliyorum henüz bi durum yok ama erken gebelik yaptim bi şey çıkmadı. Muhtemelen olacağım bugun ve ya yarın. Insallah diğer aylar birbirimize destek olarak bu süreci guzel atlatacagiz
Ayy çok mutlu oldum. Allah sürecinin saglıkla ilerlemesini nasip etsin bizlere de dua et. Demek o kadar silik 2. Çizgi bile olsa umut habercisiSelam kızlar çok şükür ki hamileyim, 22.2 değerim![]()
Yaaa evet inşallah sağlıklı bir gebelik olur![]()
Oyle gerçekten, canımızı sıkmayalımTesekkur ederim insallsh vardie bebek yoksada sknti degil daha haziran vsr onumuzde![]()