Hadi bakalım heyecanla bekliyoruzİdrar testi pozitif, kan verdim bekliyorum 2 saat sonra haber veririm
Hadi güzel haberler ile dön inşallahİdrar testi pozitif, kan verdim bekliyorum 2 saat sonra haber veririm
Yumurtlama ne zaman olmuştu?Aynı şey bende de var 9 gün var bata,yanlış hareket yaptım ondan diye düşünüp belirti aramamak istiyordum ama sizde de duyunca dikkatimi çekti
Yok duzgun yazamamisimHergunu mu yoksa gün aşırı mi oldu ilişki? Bende âdetin 10. Gününden beri deniyorum
Kizkiza
Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Kizkiza
Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Hadi güzel haberler ile dön inşallah
Ayy çok sağolun kızlar inşallah haber vericem hemenHadi bakalım heyecanla bekliyoruz
İdrar testini hastanede tekrar mı yaptılar canım? Çok çok sevindimİdrar testi pozitif, kan verdim bekliyorum 2 saat sonra haber veririm
Ha yok canım ben kendi yaptığımı baz alarak söyledimİdrar testini hastanede tekrar mı yaptılar canım? Çok çok sevindimdarısı kan testinin basına
Çıkmadimi dahaasHa yok canım ben kendi yaptığımı baz alarak söyledim
AnladimBu arada bunu unutmuşum canım, 8 9 mayısı benim
Ben de süreci öğrenelim diye sordumHa yok canım ben kendi yaptığımı baz alarak söyledim
Ooooo hadi bakalım gözün Aydın kuzum benimİdrar testi pozitif, kan verdim bekliyorum 2 saat sonra haber veririm
Bizde yumurltama olduğu günleri üst üste denedik diğerleri gün aşırı.. bakalım daha adete 12 gün varYok duzgun yazamamisimCogunlukta gun asiri diyelim
Ay evet aslinda insan olusuyo orda kisa bir vakit boyle baktigin zaman ama dedigin gibi boyle bekleyince gecmiyi vakitBizde yumurltama olduğu günleri üst üste denedik diğerleri gün aşırı.. bakalım daha adete 12 gün vargecmez bu zaman
Bende öyle biliyorum adete yakın kalınlaşır hatta bi iş arkadaşım kontrole gitmişti doktor kalınlaşma olduğunu ya gebelik yada adet olacan demiş adet tarihine de biraz varmış gebelikten şüphelendi kan verdi negatif çıktı bikaç gün sonra adet olmuştuhayır tam tersi adet dönemine yakın kalınlaşır rahim kesin bilgi
HayııırÇıkmadimi dahaas
Aaaa catliycam amaHayııırhepsi çıktı sadece beta kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?