gebeliktede kalınlaşır rahim. ama kanda çıkmadıysa gebelik adet olacaksındır.evet muhtemelen. adet yaklaşıyorsa kalınlaşmaya başlamış
evet muhtemelen. adet yaklaşıyorsa kalınlaşmaya başlamış
Evet cikmadi muhtemelengebeliktede kalınlaşır rahim. ama kanda çıkmadıysa gebelik adet olacaksındır.
Banada belki onun icin demistir sokturucu vermeyim 2 hafta bekle diyebende geçen ay kürtajdan dolayı 38. gün adet olmadım, gitti doktorumuz muayene etti. rahim kalınlaşmış gebelik yok. muhtemelen kendiliğinden adet olursun hiç ilaç vermeyim dedi. 3 gün sonra da adet olmuştum kuzum
Yapicam dun aksam yapicaktim hastane cikinca yapamadim isteyim su an mussit oldugumda yapicam insallahBu arada listede bat tarihi geçenler var bildiri yaptılar mı? Listede biraz kaymış sanki. Düzenleme yapacak mısın canım?Haso18
Tamam canımYapicam dun aksam yapicaktim hastane cikinca yapamadim isteyim su an mussit oldugumda yapicam insallah
Nol aldim duzenlerken duzelticem ksuura bakmaCanım benim bat 25 Mayıs listeye Haziran olarak eklemişsin
Hergunu mu yoksa gün aşırı mi oldu ilişki? Bende âdetin 10. Gününden beri deniyorumOnuda degerlendirdik evet ama donem geldi ovulasyondayim hadi diye yapmiyoruz akisina biraktik bu ay baya denk geldi butun gunler o yuzden ayri bi umutlandimen sonra 14 ve 15i 2 gun seffaf uzayan akintim oldu o gunler dahil 10 gunu degerlendirik 10 gun oldu yani
12 gün varAdet gününüz geçtimi hanımlar benim 5 gün var heyecan dorukta sizlerin ne kadar kaldı
Bayağı kalın âdetin yakın demekkiEndometrium kalınlığı 12 mm olculmus nasil acaba
DemekkiBayağı kalın âdetin yakın demekki
Tamamadir cnm prosodurİdrar testi pozitif, kan verdim bekliyorum 2 saat sonra haber veririm
Tamam canım anladım noo prablımTamamadir cnm prosodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?