2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben saglik ocagina gittigimde bana sadece demir hapi ile d vitamini verdiler kullanmam gereken haftalari anlatip. Onun haricinde bir asi falan kimse bi bilgi vermedi 🤢 sanrm ya unuttular ya da herkese soylemiyorlar canm. Ben bir dahaki gidisimde bi sorayim tesekkurler 🥰
Onlarin zamani var zaten canim bak internetten haftani gecirmeden yaptir sende takip et

Canım benimde ilk karından bakıldı görülmedi sonra alttan bakınca zar zor görüldü neden alttan bakmadı ki bence üç gün sonra için rahatlar, bu günlerin de geçer inşallah
İnşallah doktor bekleyip 3 gün sonra bakalım diyince bende demedim alttan görünmez mi diye kaldı öyle

Kızlar ölüyorum bulantıdan 🤢🤢 kusamıyorum da berbat durumdayım 🤧doktorum prilam dr ilacını önerdi daha önce kullananlar var mı sakıncalımı ?

Kızlar ölüyorum bulantıdan 🤢🤢 kusamıyorum da berbat durumdayım 🤧doktorum prilam dr ilacını önerdi daha önce kullananlar var mı sakıncalımı ?
Doktorun önerdiyse bir sakıncası yoktur zaten kullan iyi gelir..ilk hamileliğimde kullansaydım bende keşke:)

Hanımlar merhaba ben de bugün doktora gittim kese gözüktü ama bebek gözükmedi haftaya tekrar gel geç yumurtlamışsın haftaya kalp atışı alamazsak sıkıntı dedi çok korkuyorum :KK43:
5. Haftanın sonunda gittiysen karından baktilarsa gözükmüyor canım ama haftaya gözükür içini ferah tut

Kızlar ev işleri yapıyor musunuz merak ettim yoksa daha dikkatli mi hareket ediyorsunuz

Eline sağlık canım bende 3numara sis aldım bugün ip alabilirsem başlıcam büyük kızım için. Senin sis kaç numara? Bime ne güzel ipler gelmsiti bu hafta bir gittim hiçbişey kalmamış.
Aynen bime bende gittim yakalayamadim benm 3.5 sis 3 numarada var en idealleri bu bence

Gayet dogal ve normal canim benim ilk gebeligim oyleydi ki daha onlari unutmadan 2.ye hamile kaldim bebegim daha 8aylik :) ama bu hamileligim maasallah diyeyim gayet iyi gidiyor
Korkma ben 3 ay dogru duzgun bir sey yiyemedim bqya kilo verdim devamli adet olcakmisim gibi sancilarim vardi hastaneye kosuyorduk qma cok sukur hic bir problem olmadi hamilelik boyle bir sey 😊
Ins saglikli olsunlarda canim allah bagislasin evlatlarini .benim kilo vermem lazim malesef kusmamaya calis dedi dr kilo konusunda sinir sayilirim ilk hamileligimde boyleydi ama biraz daha gec baslamisdi sanki belirtiler yada ben unuttum rabbim hayirlisi ile guzel hamilelik gecirmeyi nasip etsin ins

Ben saglik ocagina gittigimde bana sadece demir hapi ile d vitamini verdiler kullanmam gereken haftalari anlatip. Onun haricinde bir asi falan kimse bi bilgi vermedi 🤢 sanrm ya unuttular ya da herkese soylemiyorlar canm. Ben bir dahaki gidisimde bi sorayim tesekkurler 🥰
Canım onlar çok daha ilerleyen zamanlarda. Zamanı gelince haber verirler sana diye düşünüyorum. Ben henüz gebelik kaydı açtırmadım ama öyle görmüştüm.

Kızlar ev işleri yapıyor musunuz merak ettim yoksa daha dikkatli mi hareket ediyorsunuz
Canım hiçbirşey yapmıyorum işten bile eve gitmek için izin alıp duruyorum full yatıyorum. İş sonrada yapılır yat dinlen boşver herşeyi

Back