2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
İnşallah canım kese boyutunun büyük olması beni endişelendiriyor 2 cm yi geçti ama içimde biraz ufakta olsa bişeyler görünürdü diye umuyordum.

İnşallah canım. Sen naptın gitmedin mi daha doktor a kanamam var mı hala.

Özele gitme imkanım var da devlet hastanesi çok yakın özel uzak oraya perşembe gitmiştim o zaman boş istersen sonlandıralım dedi en azından bu doktor Bi umut verip bekleyelim diyor
Randevum 3 te canım saatler geçmiyor.Kanamam da hafif hafif devam ediyor işte.. ikimiz içinde hayırlısı olsun..

İnşallah canım kese boyutunun büyük olması beni endişelendiriyor 2 cm yi geçti ama içimde biraz ufakta olsa bişeyler görünürdü diye umuyordum.

İnşallah canım. Sen naptın gitmedin mi daha doktor a kanamam var mı hala.

Özele gitme imkanım var da devlet hastanesi çok yakın özel uzak oraya perşembe gitmiştim o zaman boş istersen sonlandıralım dedi en azından bu doktor Bi umut verip bekleyelim diyor
Öyle canım bekle sen alttan bakınca görecektir inşallah hepimiz iyi haberlerle geliriz ❤️

Hanımlar merhaba ben de bugün doktora gittim kese gözüktü ama bebek gözükmedi haftaya tekrar gel geç yumurtlamışsın haftaya kalp atışı alamazsak sıkıntı dedi çok korkuyorum :(

Hanımlar merhaba ben de bugün doktora gittim kese gözüktü ama bebek gözükmedi haftaya tekrar gel geç yumurtlamışsın haftaya kalp atışı alamazsak sıkıntı dedi çok korkuyorum :(
Kendisi de demiş işte geç yumurtlamissin bebek henüz küçük haftaya inşaallah görürsün hem bebeği hemde kalp atışlarını içini ferah tut canım

Kese var kalp var bebek gorunmeyınce bos gebelık deyıp kestırıp attı acıkcası, asılama gunune taktı kafayı belkı yavas ılerlıyor, bılmıyorum İnan ne dusuncegımı sasırdım umudum var carsamba gunu doktoru utnadırsın ınsallah bebegım 🙏🏻🙏🏻
Herkes senın gıbı soyluyor 8.haftaya gırerken bıle duyan oluyormus.. Insallah oyledır benımkı de
İnşallah canım. Sen kendine iyi bak, güzel beslen, dinlen. İnşallah güzel haberini alırız

Kese de yolk sac gorundu mu pekı cnm

İnşallah canım Allah razı olsun bugün 23 mm karından görünmedi alttan da bakmadı devlet hastanesine gitmiştim 3 gün sonra alttan bakıp kesinleştirelim bekleyelim dedi. Boş gebelikte kese ne kadara kadar sağlıklı büyüyor anlamdım internetten de araştırdım Bi bilgi bulamadım kese boyutu şekli gayet normal büyüme normal bebek görünmüyor
Canım benimde ilk karından bakıldı görülmedi sonra alttan bakınca zar zor görüldü neden alttan bakmadı ki bence üç gün sonra için rahatlar, bu günlerin de geçer inşallah

Ee kalp atışı da varmış işte daha ne istiyo doktor. O kalp sesleri havadan gelmiyor heralde bebekten geliyor. Boş gebelik olsa kalp duyulmazdı.
canım sen küçük bi ilçede falan mısın gittiğin doktorlar hiç profesyonel ve işinin ehli gelmedi bana açıkçası. Muhtemelen cihazları da eski. Çünkü iyi bir doktor ilk bakışta anlar boş gebelik mi kimyasal mı dış gebelik mi vs. Seninkiler iki haftadır çözemedi olayı. Daha iyi bi doktor araştır bence
Kuzum ben yanlıs yazmısım kese var yolk var bebek yok olacaktı..doktorum Prof. Kuzum Ankaradayım

Çarsamba ya kadar bekleyelim dedi doktor, bakalım embrıyo yu kendı doktorum da gorurse ne dıcek, ne olurdu hersey tıkır tıkır yolunda olsaydı 😔hep benı bulur boyle seyler
Herşeyin tıkırında olduğu günlerde gelecek canım ümidini kaybetme insallah herşey güzel olur dualarım sizinle

Uzun sure yemek yiyemezsen ve hep cikartirsin vucudundaki su orani azalmasindan dolayi sorun olusur bu durumda mutlaka hastaneye gidip bi serum yemen gerekir canim
Sabah yagsız tost yedım, sımdılık iyiyim suyu da cok sık ve yudum yudum ıcmeye calısıyorum, cok tesekkur ederım 🙏🏻

Çarsamba ya kadar bekleyelim dedi doktor, bakalım embrıyo yu kendı doktorum da gorurse ne dıcek, ne olurdu hersey tıkır tıkır yolunda olsaydı 😔hep benı bulur boyle seyler
Naz yapıyor o annesine:) daha çok küçük kuzum üzme sen kendini 💖

Canim gebelerin yaptirdigi asilar hani saglik ocagi yapiyor onlar takip ediyor tetanoz filan
Ben saglik ocagina gittigimde bana sadece demir hapi ile d vitamini verdiler kullanmam gereken haftalari anlatip. Onun haricinde bir asi falan kimse bi bilgi vermedi 🤢 sanrm ya unuttular ya da herkese soylemiyorlar canm. Ben bir dahaki gidisimde bi sorayim tesekkurler 🥰

Back