2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canım karından mi muayene etti yoksa alttanmi bnmde cuma günü kese 18 mm ydi karından goremedi alttan gördü
Karından baktı bekleyelim 3 gün sonra alttan bakalım dedi. Benim perşembe 17 iken Altan muayenede de görünmedi başka doktor da

Karından baktı bekleyelim 3 gün sonra alttan bakalım dedi. Benim perşembe 17 iken Altan muayenede de görünmedi başka doktor da
Bekle bakalım belki 3 gün sonra gözükecektir alttan muayenede çünkü daha küçük ve bazen aletlerden de olabiliyor benim içimde bı his var göreceksin canım

Benim cuma alttan muayenede zor gördü günlerimiz hemen hemen aynı kucukler bence o yüzden gorunmemis olabilir bide karından muayene etmiş

Bekle bakalım belki 3 gün sonra gözükecektir alttan muayenede çünkü daha küçük ve bazen aletlerden de olabiliyor benim içimde bı his var göreceksin canım
Ayy inşallah canım inşallah doktor da bekleyelim dedi Bi umut verdi hayırlısını versin rabbim

Ee kalp atışı da varmış işte daha ne istiyo doktor. O kalp sesleri havadan gelmiyor heralde bebekten geliyor. Boş gebelik olsa kalp duyulmazdı.
canım sen küçük bi ilçede falan mısın gittiğin doktorlar hiç profesyonel ve işinin ehli gelmedi bana açıkçası. Muhtemelen cihazları da eski. Çünkü iyi bir doktor ilk bakışta anlar boş gebelik mi kimyasal mı dış gebelik mi vs. Seninkiler iki haftadır çözemedi olayı. Daha iyi bi doktor araştır bence

Sanırım Sohrab "kese ve yolk" var demek istedi canım. Allah hayırlısını güzelini versin hakkında Sohrab canım. Her şeyde bir hayır vardır. Umarım güzel sonuçlarla gelirsin.

Bencefe göreceksin daha erken :)
İnşallah canım Allah razı olsun bugün 23 mm karından görünmedi alttan da bakmadı devlet hastanesine gitmiştim 3 gün sonra alttan bakıp kesinleştirelim bekleyelim dedi. Boş gebelikte kese ne kadara kadar sağlıklı büyüyor anlamdım internetten de araştırdım Bi bilgi bulamadım kese boyutu şekli gayet normal büyüme normal bebek görünmüyor

Cihaz eski tarzsa gözükmüyor benimde öyle oldu yolk kesesi bile gözükmemişti sadece su dolu dedi dr ama 1 hafta sonra gördük inşallah sende görürsün canım

Göreceksin canım,daha erken içini ferah tut:)

Canım bazen karindan gözükmeyebiliyor işte benim de öyleydi 6+3 te vajinal duydum özelede gidebilirsin gitme şansın varsa ama üç gün demiş bekle bakalim inşallah olumlu olur
Bi kaç gün çok farkediyor dr dedi hatta şu farka bakar mısın karından bi türlü gözükmedi artık görmek lazım demişti ben de bi telaşlanmıştım

Cihaz eski tarzsa gözükmüyor benimde öyle oldu yolk kesesi bile gözükmemişti sadece su dolu dedi dr ama 1 hafta sonra gördük inşallah sende görürsün canım
İnşallah canım kese boyutunun büyük olması beni endişelendiriyor 2 cm yi geçti ama içimde biraz ufakta olsa bişeyler görünürdü diye umuyordum.
Göreceksin canım,daha erken içini ferah tut:)
İnşallah canım. Sen naptın gitmedin mi daha doktor a kanamam var mı hala.
Özele gitme imkanım var da devlet hastanesi çok yakın özel uzak oraya perşembe gitmiştim o zaman boş istersen sonlandıralım dedi en azından bu doktor Bi umut verip bekleyelim diyor

Gayet dogal ve normal canim benim ilk gebeligim oyleydi ki daha onlari unutmadan 2.ye hamile kaldim bebegim daha 8aylik :) ama bu hamileligim maasallah diyeyim gayet iyi gidiyor
Korkma ben 3 ay dogru duzgun bir sey yiyemedim bqya kilo verdim devamli adet olcakmisim gibi sancilarim vardi hastaneye kosuyorduk qma cok sukur hic bir problem olmadi hamilelik boyle bir sey

Patates hasladım cok az tuz attım, iki tane aldım yine cıkardım normal mı bu durum dun gece 2 de bi de sımdı 12 saat gectı ustunden
Uzun sure yemek yiyemezsen ve hep cikartirsin vucudundaki su orani azalmasindan dolayi sorun olusur bu durumda mutlaka hastaneye gidip bi serum yemen gerekir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…