Naptın canım gittin mi doktora inşaallah önemli bı durum yoktur kanama.ara ara cogumuzda oluyorKanamam oldu kuzular ağırlarım da var dua edin bana saat 10’da randevum var
Karından baktı bekleyelim 3 gün sonra alttan bakalım dedi. Benim perşembe 17 iken Altan muayenede de görünmedi başka doktor daCanım karından mi muayene etti yoksa alttanmi bnmde cuma günü kese 18 mm ydi karından goremedi alttan gördü
Bekle bakalım belki 3 gün sonra gözükecektir alttan muayenede çünkü daha küçük ve bazen aletlerden de olabiliyor benim içimde bı his var göreceksin canımKarından baktı bekleyelim 3 gün sonra alttan bakalım dedi. Benim perşembe 17 iken Altan muayenede de görünmedi başka doktor da
Benim cuma alttan muayenede zor gördü günlerimiz hemen hemen aynı kucukler bence o yüzden gorunmemis olabilir bide karından muayene etmişKarından baktı bekleyelim 3 gün sonra alttan bakalım dedi. Benim perşembe 17 iken Altan muayenede de görünmedi başka doktor da
Ayy inşallah canım inşallah doktor da bekleyelim dedi Bi umut verdi hayırlısını versin rabbimBekle bakalım belki 3 gün sonra gözükecektir alttan muayenede çünkü daha küçük ve bazen aletlerden de olabiliyor benim içimde bı his var göreceksin canım
Ee kalp atışı da varmış işte daha ne istiyo doktor. O kalp sesleri havadan gelmiyor heralde bebekten geliyor. Boş gebelik olsa kalp duyulmazdı.Kese var kalp var bebek gorunmeyınce bos gebelık deyıp kestırıp attı acıkcası, asılama gunune taktı kafayı belkı yavas ılerlıyor, bılmıyorum İnan ne dusuncegımı sasırdım umudum var carsamba gunu doktoru utnadırsın ınsallah bebegım
Herkes senın gıbı soyluyor 8.haftaya gırerken bıle duyan oluyormus.. Insallah oyledır benımkı de
Vajinal belki gözükür canım benimde öyle baktı göremedikKarından baktı bekleyelim 3 gün sonra alttan bakalım dedi. Benim perşembe 17 iken Altan muayenede de görünmedi başka doktor da
SanırımEe kalp atışı da varmış işte daha ne istiyo doktor. O kalp sesleri havadan gelmiyor heralde bebekten geliyor. Boş gebelik olsa kalp duyulmazdı.
canım sen küçük bi ilçede falan mısın gittiğin doktorlar hiç profesyonel ve işinin ehli gelmedi bana açıkçası. Muhtemelen cihazları da eski. Çünkü iyi bir doktor ilk bakışta anlar boş gebelik mi kimyasal mı dış gebelik mi vs. Seninkiler iki haftadır çözemedi olayı. Daha iyi bi doktor araştır bence
Bencefe göreceksin daha erken :)Ayy inşallah canım inşallah doktor da bekleyelim dedi Bi umut verdi hayırlısını versin rabbim
İnşallah canım Allah razı olsun bugün 23 mm karından görünmedi alttan da bakmadı devlet hastanesine gitmiştim 3 gün sonra alttan bakıp kesinleştirelim bekleyelim dedi. Boş gebelikte kese ne kadara kadar sağlıklı büyüyor anlamdım internetten de araştırdım Bi bilgi bulamadım kese boyutu şekli gayet normal büyüme normal bebek görünmüyorBencefe göreceksin daha erken :)
Canım noldu iyi misin? Ne dedi doktor?Kanamam oldu kuzular ağırlarım da var dua edin bana saat 10’da randevum var
Cihaz eski tarzsa gözükmüyor benimde öyle oldu yolk kesesi bile gözükmemişti sadece su dolu dedi dr ama 1 hafta sonra gördük inşallah sende görürsün canımİnşallah canım Allah razı olsun bugün 23 mm karından görünmedi alttan da bakmadı devlet hastanesine gitmiştim 3 gün sonra alttan bakıp kesinleştirelim bekleyelim dedi. Boş gebelikte kese ne kadara kadar sağlıklı büyüyor anlamdım internetten de araştırdım Bi bilgi bulamadım kese boyutu şekli gayet normal büyüme normal bebek görünmüyor
Göreceksin canım,daha erken içini ferah tut:)İnşallah canım Allah razı olsun bugün 23 mm karından görünmedi alttan da bakmadı devlet hastanesine gitmiştim 3 gün sonra alttan bakıp kesinleştirelim bekleyelim dedi. Boş gebelikte kese ne kadara kadar sağlıklı büyüyor anlamdım internetten de araştırdım Bi bilgi bulamadım kese boyutu şekli gayet normal büyüme normal bebek görünmüyor
Canım bazen karindan gözükmeyebiliyor işte benim de öyleydi 6+3 te vajinal duydum özelede gidebilirsin gitme şansın varsa ama üç gün demiş bekle bakalim inşallah olumlu olurİnşallah canım Allah razı olsun bugün 23 mm karından görünmedi alttan da bakmadı devlet hastanesine gitmiştim 3 gün sonra alttan bakıp kesinleştirelim bekleyelim dedi. Boş gebelikte kese ne kadara kadar sağlıklı büyüyor anlamdım internetten de araştırdım Bi bilgi bulamadım kese boyutu şekli gayet normal büyüme normal bebek görünmüyor
Canim gebelerin yaptirdigi asilar hani saglik ocagi yapiyor onlar takip ediyor tetanoz filanNe asisi canim ? Herkes yaptiriyor mu ?
İnşallah canım kese boyutunun büyük olması beni endişelendiriyor 2 cm yi geçti ama içimde biraz ufakta olsa bişeyler görünürdü diye umuyordum.Cihaz eski tarzsa gözükmüyor benimde öyle oldu yolk kesesi bile gözükmemişti sadece su dolu dedi dr ama 1 hafta sonra gördük inşallah sende görürsün canım
İnşallah canım. Sen naptın gitmedin mi daha doktor a kanamam var mı hala.Göreceksin canım,daha erken içini ferah tut:)
Özele gitme imkanım var da devlet hastanesi çok yakın özel uzak oraya perşembe gitmiştim o zaman boş istersen sonlandıralım dedi en azından bu doktor Bi umut verip bekleyelim diyorCanım bazen karindan gözükmeyebiliyor işte benim de öyleydi 6+3 te vajinal duydum özelede gidebilirsin gitme şansın varsa ama üç gün demiş bekle bakalim inşallah olumlu olur
Bi kaç gün çok farkediyor dr dedi hatta şu farka bakar mısın karından bi türlü gözükmedi attık görmek lazım demişti ben de bi telaşlanmıştım
Benide ekler misin canim ❤Bugun yazarım
Mesajı alıntı yapmayınca veya etıketlemeyınce gozden kacırabılıyorum
Yaaa ne güzel başlamışsınEki Görüntüle 2714138
Kizlar nasil olmus biraz daha devam ettirip bitirecegim :))
Gayet dogal ve normal canim benim ilk gebeligim oyleydi ki daha onlari unutmadan 2.ye hamile kaldim bebegim daha 8aylik :) ama bu hamileligim maasallah diyeyim gayet iyi gidiyorKizlar ben cok erkenmi bukadar belirti yasamaya basladim acaba sabahlari gerinme istegi var heryerim agriyarak uyaniyorum sanki gece boyu dayak yemisim midem hep agzimda heran kusacak gibi yemek yeme isteyim kalmadi koku hasasiyeti basladi cok fena,agzimin ici hep tatsiz aci grip olmus gibi bir his burum tikali gibi kuru dudaklarim su icsemde hep kuru deri atiyor kurulukdan aciklidanmi nedir vucudum titriyor korkmus gibi sekerimmi dusuyor acaba birde cok unutkanlik basladi kasik agrisi oluyor gunde bir defa adet olacak gibi belime bacaklarima vuruyor bu belirtiler sadece bendemi var acaba yanlizmiyim bu konuda...bebegim olacak bin sukur bu belirtilerde neredeyse aglayacagim bir yeri toparlasam diyer yer dagiliyor vucudumda
Uzun sure yemek yiyemezsen ve hep cikartirsin vucudundaki su orani azalmasindan dolayi sorun olusur bu durumda mutlaka hastaneye gidip bi serum yemen gerekir canimPatates hasladım cok az tuz attım, iki tane aldım yine cıkardımnormal mı bu durum dun gece 2 de bi de sımdı 12 saat gectı ustunden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?