2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Sade Pirinc haslayip yogurtla mi karistirsan uzerine azicik kuru nane.. benim mide bulantim yok sukur ama oglum kusunca falan ona oyle yapiyorum midesi hasasken yedigi tek sey o oluyor ve dokunmuyor agir gelmiyor ona yagsiz yapiyorum azicik tuz cay kasigini ucuyla..
Süper fikir, ben de öyle yapacagım kendime🐣

Kese var kalp var bebek gorunmeyınce bos gebelık deyıp kestırıp attı acıkcası, asılama gunune taktı kafayı belkı yavas ılerlıyor, bılmıyorum İnan ne dusuncegımı sasırdım umudum var carsamba gunu doktoru utnadırsın ınsallah bebegım 🙏🏻🙏🏻
Herkes senın gıbı soyluyor 8.haftaya gırerken bıle duyan oluyormus.. Insallah oyledır benımkı de
Canım kalp varsa sıkıntı yapma boş değildir küçüktür sadece bende hiç bişey yoktu

Günaydın arkadaşlar 8.haftaya girdiğim bu günlerde çok şükür aman aman bi mide buantısı yaşamadım sabahları oluyor onuda tuzlu kraker vs geçiştiriyorum benim sorunum da ciddi derece halsizim bütün vücudum kırılıyor sanki çalışıyorum aynı zamanda ruh gibiyim okulda da elim kolum kalmıyor dün akşamda omuzlarımdan bi ağrı girdi başım ağrıyor sanırım soğuk algınlığı oldu üşüttüm ıhlamur nane limon falan içsem sıkıntı olur mu arkadaşlar ne yapmayılım

Kese var kalp var bebek gorunmeyınce bos gebelık deyıp kestırıp attı acıkcası, asılama gunune taktı kafayı belkı yavas ılerlıyor, bılmıyorum İnan ne dusuncegımı sasırdım umudum var carsamba gunu doktoru utnadırsın ınsallah bebegım 🙏🏻🙏🏻
Herkes senın gıbı soyluyor 8.haftaya gırerken bıle duyan oluyormus.. Insallah oyledır benımkı de
Günaydın canım kese ve kalp varken özellikle de kalp nasıl bebek olmuyor🤔kalp varsa bebek de olması gerekmiyor mu

Günaydın canım kese ve kalp varken özellikle de kalp nasıl bebek olmuyor🤔kalp varsa bebek de olması gerekmiyor mu
Bebek gorunmedı canm sadece kese ve yolk gorundu, cumartesı Baska doktora da gıttık o 3.58 mm gördü bellı belırsız dedı, kalbı gormedı, cuma gorunmeyen sey cumartesı göründü, o doktor da su yorumu yaptı embrıyo gorundu gu anda kalp de gorulmeli dedi, 3 farklı doktorla gorustum 3 ü de baska soyluyor, anlamadım ben bu işi

Bebek gorunmedı canm sadece kese ve yolk gorundu, cumartesı Baska doktora da gıttık o 3.58 mm gördü bellı belırsız dedı, kalbı gormedı, cuma gorunmeyen sey cumartesı göründü, o doktor da su yorumu yaptı embrıyo gorundu gu anda kalp de gorulmeli dedi, 3 farklı doktorla gorustum 3 ü de baska soyluyor, anlamadım ben bu işi
Allahım ya ne değişik üçü de farklı sey... Rabbim yardımcın olsun bir hafta ya görünür o zaman

Kızlar doktordan geliyorum. Benim kese 3 günde 17 mm den 23 mm ye büyüdü ama içinde bebek yok malesef umudum kalmadı artık boş gebelik. Doktor bekleyelim 3 gün sonra Bi daha bakalım dedi. Keseye göre 6+4 hafta dedi

Kızlar doktordan geliyorum. Benim kese 3 günde 17 mm den 23 mm ye büyüdü ama içinde bebek yok malesef umudum kalmadı artık boş gebelik. Doktor bekleyelim 3 gün sonra Bi daha bakalım dedi. Keseye göre 6+4 hafta dedi
Canım karından mi muayene etti yoksa alttanmi bnmde cuma günü kese 18 mm ydi karından goremedi alttan gördü

Back