2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benimde yarin turkiye saati ile 17 de randevum var, burda 15 oluyor❤️ Cok endiseliyim acaba gorebilecekmiyim bebegi.. 2 hafta once sadece kese vardi bombostu.. korkuyorum acikcasi yarin gozukmesi lazim ...
Güzel haberlerle döneriz umarım ikimizde♥️ haber ver merak ederimmm

bende yarın başka bir doktora gidecem esimde yanımda yok göreve çağırdılar izmire o kadar kiis arasında sürekli eşim gidiyor benim düşük riskin vardı cuma günün doktor düşük riskin var dedi bunu esim müdüre söylemesine rağmen adam vicdansız çıktı değiştirmedi. morali bozulma bozulma esim gitti göreve bende böyle kala kadim kimseninde henuz bebekten haberi yok yanliz doktora gidecegim. Umarim bu doktor olumlu konuşur. Allah kimseyi zalimlerin eline düşürmesin insanın sağlığından bile anladıkları yok vicdansızlarin.
Ne vicdansız insanlar var ya. İnşallah sağlıkla ilerler hamileliğin. Bence kız kardeşin, kuzenin falan varsa yakında yanına çağır. Söylersin düşük tehlikesi olduğunu, kimseye söyleme dersin

Canim senin su an kac haftalik ultrasonda haftayi soyluyolar genelde. Bi de senin ultrason goruntusu var mi buraya koysan belki bi yorum yapabiliriz
Kuzum vermedı ya, son gittiğim doktorda vermedı, ilk gittiğim bebek yok dıye perınatolojıye falan gonderdı acılen, o da goremedı, ertesı gün Baska doktor 3. 58 mm gordu var dedı.. Perınatolojı haftan göre kesen kücük dedı, o kadar.. 13 mm cıkmıstı onda da o da 5in sonları oluyor ama ben 6 +5 te falan gıttım

Ne vicdansız insanlar var ya. İnşallah sağlıkla ilerler hamileliğin. Bence kız kardeşin, kuzenin falan varsa yakında yanına çağır. Söylersin düşük tehlikesi olduğunu, kimseye söyleme dersin
canim kimse yok şu an ama baktım kötü olurum tanidik kisiler var söylerim ama esimin yanımda olması başkaydı. Ya diyorum yatakta olsaydım daha zor duurmda Allah böyle zalimlerden korusun bu kadar kötüsünü gormemistim bu sağlık bugün bana yarın sana insanlık olmayan pislikler

Kuzum vermedı ya, son gittiğim doktorda vermedı, ilk gittiğim bebek yok dıye perınatolojıye falan gonderdı acılen, o da goremedı, ertesı gün Baska doktor 3. 58 mm gordu var dedı.. Perınatolojı haftan göre kesen kücük dedı, o kadar.. 13 mm cıkmıstı onda da o da 5in sonları oluyor ama ben 6 +5 te falan gıttım
Ben 7. Haftayı geçerken duydum kalbi yani bi sorun varsa zaten ultrasonda görünürdü bence daha küçük bebek. İlk iki gidişimde ben de sadece kese gördüm. İki hafta sonra gidince anca görüldü kalp ve bebek. Telaş yapma bence. Senin beta da artıyor mide bulantısı da başlamış. Normal hamilelik şeklinde ilerliyor

Patates hasladım cok az tuz attım, iki tane aldım yine cıkardım 😔 normal mı bu durum dun gece 2 de bi de sımdı 12 saat gectı ustunden
İlk gebeliğim geldi aklıma 🤦🏼‍♀️ Abartısız söylüyorum 3 ay su içemedim. Ne yesem çıkıyordu . Bulantı ilacı hiçbirlerim iyi gelmedi .
son çaresi çok kötü olduğumda serum aldım .
inşallah geçer hepsi ..
şuanki gebeliğimde daha iyiyim . Sabahları çok rahatsız oluyorum. Onda da tost yiyorum bide domates hiç mevsimi değil ama çok iyi geliyor 🤦🏼‍♀️

Kızlar şuan acayip bir ağrı yaşadım. Yatarken bir den hapşırma geldi. Karnım kasığım acayip ağrıdı. Daha önce hiç böyle olmadı. Bildiğin sızım sızım sızladı. Böyle bir şey yaşayan var mı. Bir sorun olurmu acaba. Neden böyle oldu ki.

Kızlar şuan acayip bir ağrı yaşadım. Yatarken bir den hapşırma geldi. Karnım kasığım acayip ağrıdı. Daha önce hiç böyle olmadı. Bildiğin sızım sızım sızladı. Böyle bir şey yaşayan var mı. Bir sorun olurmu acaba. Neden böyle oldu ki.
Benim alerjik rinit gibi bir şeyim var sürekli hapşıyorım şiddetli ayağa kalkıyorum ya da yan dönüyorum ben de hep oluyor o ağridan bi kacında yani. sıkıntınolmaz sanmıyorum umarim anlik bi ağri.

Benim alerjik rinit gibi bir şeyim var sürekli hapşıyorım şiddetli ayağa kalkıyorum ya da yan dönüyorum ben de hep oluyor o ağridan bi kacında yani. sıkıntınolmaz sanmıyorum umarim anlik bi ağri.
Ayy tamam o zaman çok sağol. İnşallah bir sorun olmaz 😊

Ben 7. Haftayı geçerken duydum kalbi yani bi sorun varsa zaten ultrasonda görünürdü bence daha küçük bebek. İlk iki gidişimde ben de sadece kese gördüm. İki hafta sonra gidince anca görüldü kalp ve bebek. Telaş yapma bence. Senin beta da artıyor mide bulantısı da başlamış. Normal hamilelik şeklinde ilerliyor
Kese var kalp var bebek gorunmeyınce bos gebelık deyıp kestırıp attı acıkcası, asılama gunune taktı kafayı belkı yavas ılerlıyor, bılmıyorum İnan ne dusuncegımı sasırdım umudum var carsamba gunu doktoru utnadırsın ınsallah bebegım 🙏🏻🙏🏻
Herkes senın gıbı soyluyor 8.haftaya gırerken bıle duyan oluyormus.. Insallah oyledır benımkı de

İlk gebeliğim geldi aklıma 🤦🏼‍♀️ Abartısız söylüyorum 3 ay su içemedim. Ne yesem çıkıyordu . Bulantı ilacı hiçbirlerim iyi gelmedi .
inşallah geçer hepsi ..
şuanki gebeliğimde daha iyiyim . Sabahları çok rahatsız oluyorum. Onda da tost yiyorum bide domates hiç mevsimi değil ama çok iyi geliyor 🤦🏼‍♀️
inşallah geçer hepsi ..
Cok korkuyorum cnm ya bugunu Bı sekılde evdeyken atlattım da yarın derste basıma gelırse napıcam, rapor mu alsam dıye dusundum, 5ler İlk kez gelecek heycanla beklıyorlar benımle tanışmayı 😔
Suyu yudum yudum ıcıyorum, yemek namına sadece cok cok az mıktarda makarna haslayım yedım tatsız tuzsuz, muz ve yarım elma bu kadar.. Bi günde perişan oldum ya halbukı dun gece yatana kadar turp gıbıydim.. Bebek saglıklı olsun herseye razıyım en azından bebeğim Benımle derim.. Bakalım hayır olsun ınsallah

Back