2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Beta bakıldı mı peki? Benım de kese var yolk var bebek gorunmedı, diğer Arkadaslar dan bir hafta geriden geliyorum muhtemelen ama beta yuksek cıkıyor carsamba tekrar bakıcak karar verıcek, beta yuksekken gorunmedı gerek dıyor kendı doktorum, Baska doktora gittik 1 gun once gorunmeyen sey orda cok mınık gorundu ve dun aksam bi anda kusmalar basladı, peki sen de hiç bulantı kusma oldu mu, kusuruma bakma nolur fazla soru soruyor olabılırım 🙏🏻telaslıyım bıraz ben de
16042556847381022196035.jpg

Bak buda ondan kalma utrasyon görüntüsü

İzmirdemisin hangi doktora gidiyorsun

Sıkıntı yok sorabilirsin canım telaşını anlıyorum ben geçen sene yaşadım aklımda kaldığı kadarıyla söylüyorum bulantı kusma yoktu sadece bir defa aşerme olmuştu betaya ilk acile gittiğimde bakmışlardı 4167 di sonra bişey söylemediler sadece folic asit vermişlerdi bide bende korku vardı sancı ve kanama olunca acile gittim alttan bakmak istediler korkudan baktıramadım ilk muayenede bakmıştı poliklinikteki doktorum keseyide öyle görmüştü
Anladım cnm, benım de kese yolk gorunuyor en son gıttıgım Baska doktor yolk cok saglıklı gorunuyor dedı, Bı surprız yapacak bakalım, hayırlısıysa kalıbını carsamba gorururuz ınsallah
Normalde diğer gittiğim doktor yarın beta ver demıstı ama gitmicem sanırım, kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum çarsambayı beklıcem artık carsamba kendı doktorum da ıstmeıstı.. Hergun farklı bi stres yasıyorum

Keseyi ilk muayanede gördük ben de bir küçük baloncuk boşluk gördüm Dr göstermişti. Beşinci hafta falandı sanırım
Benim daha yeni 4. hafta gitmeyi düşünüyordum yarın ama hem göğüs ağrım fazla. Hemde gorunmicek diye haftaya gitmeye karar verdim. İlçe de oturuyorum zaten gidip gelmek bu virüs te benim için eziyet. Aile hekimine gidip olmadı kan tahlili yaptirp degerlerime bakaym.

Eki Görüntüle 2714122
Bak buda ondan kalma utrasyon görüntüsü
Evet kuzum senın kese 25 mm olmus, 20 den sonra kalp gozlenır diyorlar, benım kese en son 14 mm idi embriyo da 3.58 mm cıktı İstanbul memorıalden Bı doktor la gorustum 20 mmden sonra gozlenır dedı, 14 mm de gozlenmez dedı bana, sadece 1 hafta bekle ve gör dedi.. 3 farklı doktor bılgısı aldım 3 u de farklı seyler soyluyor, İnan ne dusuncegımı sasırdım, ılgılendıgın ıcın cok tesekkur ederım ❤️🙏🏻

Herkese iyi aksamlar ben simdi cuma gunu kalp atisini duydum bebegimin ama soyle bir korku basladi bende kalp atisi kendi kendine duruyomus boyle birsey olma ihtimali beni simdiden endiseye kaptiriyo ama kalp atisi duyulduysa saglikldr diye dusunuyorm sizler bu konuda ne dusunuyosunz simdiden herkese tesekkurler cevaplar icin🥰🌹
Bu korkuyu bende çok yasadim şu an 8 haftaligim zamanla geçiyor sanırım

Benimde yarin turkiye saati ile 17 de randevum var, burda 15 oluyor❤️ Cok endiseliyim acaba gorebilecekmiyim bebegi.. 2 hafta once sadece kese vardi bombostu.. korkuyorum acikcasi yarin gozukmesi lazim ...

Benimde yarin turkiye saati ile 17 de randevum var, burda 15 oluyor❤️ Cok endiseliyim acaba gorebilecekmiyim bebegi.. 2 hafta once sadece kese vardi bombostu.. korkuyorum acikcasi yarin gozukmesi lazim ...
Hıc korkma ❤️ ne gelirse Rabbımden, güzel haberlerle gelecegıne ınanıyorum

Evet kuzum senın kese 25 mm olmus, 20 den sonra kalp gozlenır diyorlar, benım kese en son 14 mm idi embriyo da 3.58 mm cıktı İstanbul memorıalden Bı doktor la gorustum 20 mmden sonra gozlenır dedı, 14 mm de gozlenmez dedı bana, sadece 1 hafta bekle ve gör dedi.. 3 farklı doktor bılgısı aldım 3 u de farklı seyler soyluyor, İnan ne dusuncegımı sasırdım, ılgılendıgın ıcın cok tesekkur ederım ❤️🙏🏻
Canim senin su an kac haftalik ultrasonda haftayi soyluyolar genelde. Bi de senin ultrason goruntusu var mi buraya koysan belki bi yorum yapabiliriz

Bende neden belirti yok ya; sadece halsizlik göğüs hassasiyeti. Maşallah iştahım bir açıldı ki, bazen ara ara adet olacakmış hissi var bir de .. neden ki ya acaba
Kadınların üçte birinin hamileyken midesi bulanmazmış. Şanslı azınlıktayız. Çok şükür benim de hiç sıkıntım olmaz. Bu üçüncü hamileliğim. Bir kızım var, bir düşük yaptım. Mide bulanmamasının en güzel yönü sağlıklı beslenmeye şimdiden başlayarak gebelik boyunca devam ettirebiliriz 😊

bende yarın başka bir doktora gidecem esimde yanımda yok göreve çağırdılar izmire o kadar kiis arasında sürekli eşim gidiyor benim düşük riskin vardı cuma günün doktor düşük riskin var dedi bunu esim müdüre söylemesine rağmen adam vicdansız çıktı değiştirmedi. morali bozulma bozulma esim gitti göreve bende böyle kala kadim kimseninde henuz bebekten haberi yok yanliz doktora gidecegim. Umarim bu doktor olumlu konuşur. Allah kimseyi zalimlerin eline düşürmesin insanın sağlığından bile anladıkları yok vicdansızlarin.

Back