2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
1 saat önce yedim şimdilik bi hareketlenme yok, az tuzlu sossuz yagsız yedım....ne yicegimi de bilmiyorum ki, su içmeye korkuyorum
Sade Pirinc haslayip yogurtla mi karistirsan uzerine azicik kuru nane.. benim mide bulantim yok sukur ama oglum kusunca falan ona oyle yapiyorum midesi hasasken yedigi tek sey o oluyor ve dokunmuyor agir gelmiyor ona yagsiz yapiyorum azicik tuz cay kasigini ucuyla..

Sade Pirinc haslayip yogurtla mi karistirsan uzerine azicik kuru nane.. benim mide bulantim yok sukur ama oglum kusunca falan ona oyle yapiyorum midesi hasasken yedigi tek sey o oluyor ve dokunmuyor agir gelmiyor ona yagsiz yapiyorum azicik tuz cay kasigini ucuyla..
Yarın ki menüm bu o zaman, cok tesekkur ederım 🙏🏻

İzmirdemisin hangi doktora gidiyorsun
Beta bakıldı mı peki? Benım de kese var yolk var bebek gorunmedı, diğer Arkadaslar dan bir hafta geriden geliyorum muhtemelen ama beta yuksek cıkıyor carsamba tekrar bakıcak karar verıcek, beta yuksekken gorunmedı gerek dıyor kendı doktorum, Baska doktora gittik 1 gun once gorunmeyen sey orda cok mınık gorundu ve dun aksam bi anda kusmalar basladı, peki sen de hiç bulantı kusma oldu mu, kusuruma bakma nolur fazla soru soruyor olabılırım 🙏🏻telaslıyım bıraz ben de

Baya bi artış olmuş canım... Ben ikizlere hamileyim neredeyse benimki kadar bir artış yaşamışsın çok iyi😊

Beta bakıldı mı peki? Benım de kese var yolk var bebek gorunmedı, diğer Arkadaslar dan bir hafta geriden geliyorum muhtemelen ama beta yuksek cıkıyor carsamba tekrar bakıcak karar verıcek, beta yuksekken gorunmedı gerek dıyor kendı doktorum, Baska doktora gittik 1 gun once gorunmeyen sey orda cok mınık gorundu ve dun aksam bi anda kusmalar basladı, peki sen de hiç bulantı kusma oldu mu, kusuruma bakma nolur fazla soru soruyor olabılırım 🙏🏻telaslıyım bıraz ben de
Sıkıntı yok sorabilirsin canım telaşını anlıyorum ben geçen sene yaşadım aklımda kaldığı kadarıyla söylüyorum bulantı kusma yoktu sadece bir defa aşerme olmuştu betaya ilk acile gittiğimde bakmışlardı 4167 di sonra bişey söylemediler sadece folic asit vermişlerdi bide bende korku vardı sancı ve kanama olunca acile gittim alttan bakmak istediler korkudan baktıramadım ilk muayenede bakmıştı poliklinikteki doktorum keseyide öyle görmüştü

Canım senin artısın nasıldı? Bide cok kasık agrısı falan yasadın mı
Bazen sağ kasıkta bazen sol kasıkta bıçak saplanıyormuş gibi ağrı oluyordu arada bir kramp giriyordu aniden. Artışta ilk ölçturdügümde o kadar değildi ama sonradan bir günde üçe katlamaya başlamıştı

ins canim saglikli olurlar daha cok sikayetim varda yogun olarak bunlar midem hic gecmiyor hep ayakda sagolsun bugunde karnimda davul var acayip sesler var dugun alayi kurulmus sanki
Benimde ağzımda metal tadı var hiç geçmiyor ve düzenli her sabah kusuyorum😔

Back