Onu bilemem canim dr soyledi vitamin onermiyoruz ilk 3 ay kanitlanmis faydasi var ama hamileler uzerinde yan etki olarak arastirma fazla detayli yapilmamis o riske girmeye gerek yok dedi 3 dr da ayni seyi soyleyince acikcasi kullanmak istemem kafama gore dedim sizin dr onerdiyse ona birsey diyemem her dr fikir ayrili yasiyor nadirde olsa o yuzden bilmedigim konular sadece duydugumu soylemek istedimValla bende multivitamin kullaniyorum. Doktorumuz onu verdi. İlk gebeliğimde de onu kullanmiştim. Niye zararı olsunki doktor verdikten sonra?
insAllah guzel hayirli haberler al canim Rabbim gonlune hic uzuntu vermesin bizler ile o guzel mutlulugunu paylasmayi nasip etsin AllahimKızlar iyi akşamlar yarın randevum saat 15 de dualarınızı esirgemeyin lütfen.. şimdiden teşekkür ederim
Sanki yabanci marka bu turkiyede varmi bu ilacEki Görüntüle 2714065
Bunu kullaniyorum canim icinde ilk mesajimda bahsettigim choline de var bebegin beyin gelisimi ve hamilelikteki unutkanliklar icin..
Yazdigin tüm şikayetler bendede var çok kötüyümKizlar ben cok erkenmi bukadar belirti yasamaya basladim acaba sabahlari gerinme istegi var heryerim agriyarak uyaniyorum sanki gece boyu dayak yemisim midem hep agzimda heran kusacak gibi yemek yeme isteyim kalmadi koku hasasiyeti basladi cok fena,agzimin ici hep tatsiz aci grip olmus gibi bir his burum tikali gibi kuru dudaklarim su icsemde hep kuru deri atiyor kurulukdan aciklidanmi nedir vucudum titriyor korkmus gibi sekerimmi dusuyor acaba birde cok unutkanlik basladi kasik agrisi oluyor gunde bir defa adet olacak gibi belime bacaklarima vuruyor bu belirtiler sadece bendemi var acaba yanlizmiyim bu konuda...bebegim olacak bin sukur bu belirtilerde neredeyse aglayacagim bir yeri toparlasam diyer yer dagiliyor vucudumda
Çoook teşekkür ederim canımm inşallahinsAllah guzel hayirli haberler al canim Rabbim gonlune hic uzuntu vermesin bizler ile o guzel mutlulugunu paylasmayi nasip etsin Allahim
Tam bilmiyorum ama bayerin bu ve bayerin urunleri var turkiyede belki adi falan farkli olabilir..Sanki yabanci marka bu turkiyede varmi bu ilac
Tamm tesekkurler bilgi verdgniz icinTam bilmiyorum ama bayerin bu ve bayerin urunleri var turkiyede belki adi falan farkli olabilir..
Evet canim cok sukur buluyorum disarda organik diye satilanlara pek inancim yok insanlar organik diye normal seyleri iki katina satiyor para yuzunden hersey yapiyorlar annem koyde yapmasa ciftcilik bende dogal bulamayacagim Allah bagislasin evlatlarini kuzum ne saglikli diye endise etmekten bi hal oluyoruz cocuklarimiz icin disarda en cokdaYa ne guzel dogal bulabiliyorsan benim malasef oyle bi imkanim yok elimizden geldigince organic falan aliyoz ama onlar in hakkinda soylenenlerde ortadakendimiz neysede oglum var iki yasinda ozellikle onun yediklerine cok dikkat etmeye calisiyorum artik oldugu kadar..
ins canim saglikli olurlar daha cok sikayetim varda yogun olarak bunlar midem hic gecmiyor hep ayakda sagolsun bugunde karnimda davul var acayip sesler var dugun alayi kurulmus sankiYazdigin tüm şikayetler bendede var çok kötüyümsağlıkla doğsunlarda sabredicez artik
Daha erken canım bi haftaya başlar senin deBayanlar merhaba
Aranızda bulantı kusma yaşamayan var mı benim maşallahım var diyordum ama yazılarda bulantı kusma bebeğin sağlıklı ilerlediğinin göstergesi yazıyo dünden beri kafama taktım bunu 5+3 üm bi sorun mu var acaba ilk kaybettiğim gebelikte de hiç bulantı kusmam olmamıştı iyice panik oldum
İnsandan insana göre değişir.. böyle şeyleri kafaya takmayın benceBayanlar merhaba
Aranızda bulantı kusma yaşamayan var mı benim maşallahım var diyordum ama yazılarda bulantı kusma bebeğin sağlıklı ilerlediğinin göstergesi yazıyo dünden beri kafama taktım bunu 5+3 üm bi sorun mu var acaba ilk kaybettiğim gebelikte de hiç bulantı kusmam olmamıştı iyice panik oldum
Makarna bana ağır gelmişti canım yediğim gibi çıkmıştı bence daha hafif şeyler deneOyle yapım bida, bi arkadsım makarna haşla ye dedi, midem bombosinsallah bida olmaz senin var mı bugunler de kusma bulantı cnm?
1 saat önce yedim şimdilik bi hareketlenme yok, az tuzlu sossuz yagsız yedım....ne yicegimi de bilmiyorum ki, su içmeye korkuyorumMakarna bana ağır gelmişti canım yediğim gibi çıkmıştı bence daha hafif şeyler dene
Geç fark ettim ilk doktora gittiğimde kese vardı boştu bir hafta daha bekleyelim dedi doktor bikaç gün sonra sancı ve kanama oldu acilen gittim kese bozulmuş almamız gerekiyor geç bile kalmışsınız zehirleme yapar dedi özeldeki doktor kürtaj yaptı11 hafta beklemiş miydiniz? Benım doktor da boş gebelikten falan bahsetti, Baska Bı doktora gittim ertrsi gün embriyo gorebıldı
Beta bakıldı mı peki? Benım de kese var yolk var bebek gorunmedı, diğer Arkadaslar dan bir hafta geriden geliyorum muhtemelen ama beta yuksek cıkıyor carsamba tekrar bakıcak karar verıcek, beta yuksekken gorunmedı gerek dıyor kendı doktorum, Baska doktora gittik 1 gun once gorunmeyen sey orda cok mınık gorundu ve dun aksam bi anda kusmalar basladı, peki sen de hiç bulantı kusma oldu mu, kusuruma bakma nolur fazla soru soruyor olabılırımGeç fark ettim ilk doktora gittiğimde kese vardı boştu bir hafta daha bekleyelim dedi doktor bikaç gün sonra sancı ve kanama oldu acilen gittim kese bozulmuş almamız gerekiyor geç bile kalmışsınız zehirleme yapar dedi özeldeki doktor kürtaj yaptı
Inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın canım. Haberlerini bekliyoruzKızlar iyi akşamlar yarın randevum saat 15 de dualarınızı esirgemeyin lütfen.. şimdiden teşekkür ederim
Baya bi artış olmuş canım... Ben ikizlere hamileyim neredeyse benimki kadar bir artış yaşamışsın çok iyiKızlar alttan ultrason da bebek gözüktü hamd olsun geçen dediğim gibi depremden çok kasıldım tehlikem vardı Gerçekten dün lekelenmem oldu hemen hastaneye gittim progestan verdi vajinadan uyguluyorum ama fitil gibi beta hcg 30 ekim de 9572 çıkmıştı dün lekelenme için gittiğimde tekrar tahlillerim yapıldı bu kez 14043 çıkmış çok fazla artış olmuş 1 günde sizin nasıl ilerliyor böyle birden çoğalıyormu yarın kendi doktoruma gözükecem inşaAllah aksilik olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?