2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bulanti icin b6 vitamini iyi geliyor diye biliyorum kizlar doktorunuza sorup kullanabilirsiniz.. bide bebegin beyin gelisimi icin cok faydali ve fazla bilinmeyen bir vitamin var cholin doktorunuza sorup ve kendiniz arastirip kullanabilirsiniz.. Ben de ilk gebeligimde bilmiyordum bunda kullaniyorum..
Folik asit disinda Vitamin tavsiye etmiyor dr ilk 3 ay gidalardan alinsin ilac fayda yerine zarar veriyor dedi yan etkileri ilk 3 ay icin riskliymis canim bir cok dr sordum asla kullanmayin folik asit disinda vitamin falan diyorlar

Canim dikkat et nasil bes kilo aldin gerci sislik falandir bir kismi ama..
Aynen ödemde var başta istahım çok acıktı ondan yedim şimdi midem bulanıyo diye karbonhidrat ağırlıklı yiyodum kızımda 20 kg almıstım öyle olmasın diyorum on kilo normali süreç için genelde 15 kiloya kadar alıyorlar inşallah su atlatalım üç ayi dikkat ederiz daha cok düzene girer

Folik asit disinda Vitamin tavsiye etmiyor dr ilk 3 ay gidalardan alinsin ilac fayda yerine zarar veriyor dedi yan etkileri ilk 3 ay icin riskliymis canim bir cok dr sordum asla kullanmayin folik asit disinda vitamin falan diyorlar
Valla herkes in kendi karari canim ben direk multivitamin kullaniyorum en basindan beri ve emin ol hic bir zarari yok hatta faydasi cok 😊😊Ben amerikadayim burda ilk sorduklari soru vitaminini duzenli aliyormusun oluyor.. yediklerimizin ne kadar faydalali olduklari konusu zaten ayri bir konu ama dedigin gibi ilk uc ay en onemlisi folik asit..

Ben bu cuma gününe başakşehir şehir Hastanesi'ne aldım hem bir bakayım hastane nasıl daha kese görünür heralde ancak 5 hafta olacak cuma günü
Gorunur insalallah ben 5+2 gormustum keseyi insallah sizde gorursnuz🤲🌹

Valla bende multivitamin kullaniyorum. Doktorumuz onu verdi. İlk gebeliğimde de onu kullanmiştim. Niye zararı olsunki doktor verdikten sonra?

Valla herkes in kendi karari canim ben direk multivitamin kullaniyorum en basindan beri ve emin ol hic bir zarari yok hatta faydasi cok 😊😊Ben amerikadayim burda ilk sorduklari soru vitaminini duzenli aliyormusun oluyor.. yediklerimizin ne kadar faydalali olduklari konusu zaten ayri bir konu ama dedigin gibi ilk uc ay en onemlisi folik asit..
Benn hamile kalmadan once 1ay kullanmstm sonra hamile kaldktan sonra doktora keseyi gormek icin gittigimde folik asit bitmk uzereydi ve doktor yazmadi folik asiti ve vitamin ilaci yazdi folik asiti kesti

Aynen ödemde var başta istahım çok acıktı ondan yedim şimdi midem bulanıyo diye karbonhidrat ağırlıklı yiyodum kızımda 20 kg almıstım öyle olmasın diyorum on kilo normali süreç için genelde 15 kiloya kadar alıyorlar inşallah su atlatalım üç ayi dikkat ederiz daha cok düzene girer
Biraksalar bende alirimda seker var bende mecbur dikkat ediyorum 😔

ülke farki olabilir kuzum belki dr soyledi sadece nederse oyle yapiyoruz ben yillardir cok dogal besleniyorum sagolsun annem sivi yağ birde yumurta disinda hersey koyden getiriyor.. ins vitamin aliyoruzdur yeterli sehir hayati insanda vitamin degil ilik kemik birakmadan somuruyor o ayri dert yeteri kadar alsak ne fayda

Benn hamile kalmadan once 1ay kullanmstm sonra hamile kaldktan sonra doktora keseyi gormek icin gittigimde folik asit bitmk uzereydi ve doktor yazmadi folik asiti ve vitamin ilaci yazdi folik asiti kesti
Aynen bende oyle oldu hamile kalmaya karar verince kendim folik asit almistim.. gebeligi ogrenir ogrenmez multivitamine gectik onun icinde folik asitde var zaten..

Aynen bende oyle oldu hamile kalmaya karar verince kendim folik asit almistim.. gebeligi ogrenir ogrenmez multivitamine gectik onun icinde folik asitde var zaten..
Aynen demek ki doktorun bir bildigi varki boyle uygun goruyo siz hangi marka vitamin kullaniyosunuz

ülke farki olabilir kuzum belki dr soyledi sadece nederse oyle yapiyoruz ben yillardir cok dogal besleniyorum sagolsun annem sivi yağ birde yumurta disinda hersey koyden getiriyor.. ins vitamin aliyoruzdur yeterli sehir hayati insanda vitamin degil ilik kemik birakmadan somuruyor o ayri dert yeteri kadar alsak ne fayda
Ya ne guzel dogal bulabiliyorsan benim malasef oyle bi imkanim yok elimizden geldigince organic falan aliyoz ama onlar in hakkinda soylenenlerde ortada 😔 kendimiz neysede oglum var iki yasinda ozellikle onun yediklerine cok dikkat etmeye calisiyorum artik oldugu kadar..

Herkese iyi aksamlar ben simdi cuma gunu kalp atisini duydum bebegimin ama soyle bir korku basladi bende kalp atisi kendi kendine duruyomus boyle birsey olma ihtimali beni simdiden endiseye kaptiriyo ama kalp atisi duyulduysa saglikldr diye dusunuyorm sizler bu konuda ne dusunuyosunz simdiden herkese tesekkurler cevaplar icin🥰🌹

Bayanlar merhaba 🥰
Aranızda bulantı kusma yaşamayan var mı benim maşallahım var diyordum ama yazılarda bulantı kusma bebeğin sağlıklı ilerlediğinin göstergesi yazıyo dünden beri kafama taktım bunu 5+3 üm bi sorun mu var acaba ilk kaybettiğim gebelikte de hiç bulantı kusmam olmamıştı iyice panik oldum 😔😔😔
Bulantı kişiden kişiye değişir. Hatta İlk gebeliğimde ne koku hassasiyeti ne de kusma hiç birini yaşamadım ama bu sefer su bile içerken içim çalkalanıyor. Bebeğin sağlığıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum stres yapma bence.

Back