Yok özenmek değil bir kaybım var ve çok uğraşılan bir bebek o yüzden çok takıntılı oldum her şeyden nem kapmak deyimini yaşıyorum resmen inşallah sende bir an önce atlatırsın bu dönemi
Yok özenmek değil bir kaybım var ve çok uğraşılan bir bebek o yüzden çok takıntılı oldum her şeyden nem kapmak deyimini yaşıyorum resmen inşallah sende bir an önce atlatırsın bu dönemi
Benimki iptal oldu hastanede hasar vardı, 7 haftayı geçtim ama hala duyamadım kalbi sağlıklı bir gebelik mi neler oluyor bilmiyorum. Çok üzülüyorum depremdende çok etkilendim inşallah bebek iyidir dua edin bana kızlar sağlıkla duyayım
Mide bulantısına iyi gelen keşfettiğiniz bişey varsa paylaşın nolur.
çubuk kraker Galeta vs denendi çubuk krakeri bile kusıyorum
doktor zencefil kaynat iç dedi bir iki kez işe yaradı üçüncüde onu da kustum
Midem fena yani nasıl başa çıkıcam bilmiyorum. Doktordan ilaç mı istesem prilam bulantı ilacı ?
İlaçta kullanmak istemiyorum ama..
Bende neden belirti yok ya; sadece halsizlik göğüs hassasiyeti. Maşallah iştahım bir açıldı ki, bazen ara ara adet olacakmış hissi var bir de .. neden ki ya acaba
Bendede belirti yok sabahları ağzımın tadı bozuk çok hafif bulantı var birde sabah kalkınca göğüs ağrısı oluyor sonra normalim yani ne bulantı ne uyku hali tek sıkıntı çok sık acıkıyorum
Bayanlar merhaba
Aranızda bulantı kusma yaşamayan var mı benim maşallahım var diyordum ama yazılarda bulantı kusma bebeğin sağlıklı ilerlediğinin göstergesi yazıyo dünden beri kafama taktım bunu 5+3 üm bi sorun mu var acaba ilk kaybettiğim gebelikte de hiç bulantı kusmam olmamıştı iyice panik oldum
Merhaba ben de bulanti ve kusma yok. Internetten hamilelik ile ilgili yok bu saglik gostergesi ya da degil diye okumayin. Doktorunuza kafaniza takilan herseyi danisin. Bu surecte psikojimizin iyi olmasi onemli ama internete kalirsa en kotu durumdayiz. Ben hic bir belirtim olmadigini soyledigimde gayet normal yuzde 35 lik. Kisimdasin dedi. O yuzden icinizi ferah tutun, pozitif dusunun
Bulanti icin b6 vitamini iyi geliyor diye biliyorum kizlar doktorunuza sorup kullanabilirsiniz.. bide bebegin beyin gelisimi icin cok faydali ve fazla bilinmeyen bir vitamin var cholin doktorunuza sorup ve kendiniz arastirip kullanabilirsiniz.. Ben de ilk gebeligimde bilmiyordum bunda kullaniyorum..