2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ultrasonda bebeklerinizi ne zaman gördünüz hanımlar ben ilk kızımı 6+4 veya 6+5 ti sanırım gördüğümde 6. Haftada görmüştük inşallah bunu da görürüz

Bulantı hic guzwl birsey degil cnm sakin özenme bu durumunu degerlendir ye yiyebildigini ben yiyemiyorum dogru duzgun yemek
Yok özenmek değil bir kaybım var ve çok uğraşılan bir bebek o yüzden çok takıntılı oldum her şeyden nem kapmak deyimini yaşıyorum resmen :110: inşallah sende bir an önce atlatırsın bu dönemi 🙏🏻

Yok özenmek değil bir kaybım var ve çok uğraşılan bir bebek o yüzden çok takıntılı oldum her şeyden nem kapmak deyimini yaşıyorum resmen :110: inşallah sende bir an önce atlatırsın bu dönemi 🙏🏻
Amin cnm ins saglikli sekilde kavusacagix yavrularimiza

İ
Benimki iptal oldu hastanede hasar vardı, 7 haftayı geçtim ama hala duyamadım kalbi sağlıklı bir gebelik mi neler oluyor bilmiyorum. Çok üzülüyorum depremdende çok etkilendim inşallah bebek iyidir dua edin bana kızlar sağlıkla duyayım 😢😭😭
İyi düşün iyi olsun içini ferah tut insallah gittiğinde güzel haberlerle donersin

Mide bulantısına iyi gelen keşfettiğiniz bişey varsa paylaşın nolur.
çubuk kraker Galeta vs denendi çubuk krakeri bile kusıyorum🤦🏼‍♀️
doktor zencefil kaynat iç dedi bir iki kez işe yaradı üçüncüde onu da kustum
Midem fena yani nasıl başa çıkıcam bilmiyorum. Doktordan ilaç mı istesem prilam bulantı ilacı ?
İlaçta kullanmak istemiyorum ama..
Merhaba. Bence artık paketli ürün yemeyin. Beyaz leblebi iyi gelir derler

Bende neden belirti yok ya; sadece halsizlik göğüs hassasiyeti. Maşallah iştahım bir açıldı ki, bazen ara ara adet olacakmış hissi var bir de .. neden ki ya acaba
Bendede belirti yok sabahları ağzımın tadı bozuk çok hafif bulantı var birde sabah kalkınca göğüs ağrısı oluyor sonra normalim yani ne bulantı ne uyku hali tek sıkıntı çok sık acıkıyorum

Ultrasonda bebeklerinizi ne zaman gördünüz hanımlar ben ilk kızımı 6+4 veya 6+5 ti sanırım gördüğümde 6. Haftada görmüştük inşallah bunu da görürüz
Ben cuma gunu gordum kalp atisini 6+6 dedi doktor insallah sizde gorursnuz🥰🌹 sizin ne zamn randevunuz

Bayanlar merhaba 🥰
Aranızda bulantı kusma yaşamayan var mı benim maşallahım var diyordum ama yazılarda bulantı kusma bebeğin sağlıklı ilerlediğinin göstergesi yazıyo dünden beri kafama taktım bunu 5+3 üm bi sorun mu var acaba ilk kaybettiğim gebelikte de hiç bulantı kusmam olmamıştı iyice panik oldum 😔😔😔
Merhaba ben de bulanti ve kusma yok. Internetten hamilelik ile ilgili yok bu saglik gostergesi ya da degil diye okumayin. Doktorunuza kafaniza takilan herseyi danisin. Bu surecte psikojimizin iyi olmasi onemli ama internete kalirsa en kotu durumdayiz. Ben hic bir belirtim olmadigini soyledigimde gayet normal yuzde 35 lik. Kisimdasin dedi. O yuzden icinizi ferah tutun, pozitif dusunun

Küp küp dograyıp hasladım cnm eşim içerde sucuklu yumurta yapıp yedı, o kokudan dolayı da cıkarmıs olabılırım,
Üç dörte bölüp soyup haşlanınca çatalla ezip yiyodum o şekilde olmuyodu o kokudan dolayında olabilir inşallah gecmistir:)

Üç dörte bölüp soyup haşlanınca çatalla ezip yiyodum o şekilde olmuyodu o kokudan dolayında olabilir inşallah gecmistir:)
Oyle yapım bida, bi arkadsım makarna haşla ye dedi, midem bombos 😔insallah bida olmaz 🙏🏻senin var mı bugunler de kusma bulantı cnm?

Ben cuma gunu gordum kalp atisini 6+6 dedi doktor insallah sizde gorursnuz🥰🌹 sizin ne zamn randevunuz
Ben bu cuma gününe başakşehir şehir Hastanesi'ne aldım hem bir bakayım hastane nasıl daha kese görünür heralde ancak 5 hafta olacak cuma günü

Bende korkuyorum onu için kalp atışını duycam zaman gitmek istiyorum Daha önce 11 haftalık boş gebelik yaşadım tedirgin bekliyorum
11 hafta beklemiş miydiniz? Benım doktor da boş gebelikten falan bahsetti, Baska Bı doktora gittim ertrsi gün embriyo gorebıldı

Ben bu bulantilarin rağmen yiyorum aç kalinca midem kötü olduğu icin nerdeyse simdiden beş kilo aldım bebişler iyi olsun ileride düzene girer umarim
Canim dikkat et nasil bes kilo aldin gerci sislik falandir bir kismi ama..

Bulanti icin b6 vitamini iyi geliyor diye biliyorum kizlar doktorunuza sorup kullanabilirsiniz.. bide bebegin beyin gelisimi icin cok faydali ve fazla bilinmeyen bir vitamin var cholin doktorunuza sorup ve kendiniz arastirip kullanabilirsiniz.. Ben de ilk gebeligimde bilmiyordum bunda kullaniyorum..

Back