Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok özenmek değil bir kaybım var ve çok uğraşılan bir bebek o yüzden çok takıntılı oldum her şeyden nem kapmak deyimini yaşıyorum resmenBulantı hic guzwl birsey degil cnm sakin özenme bu durumunu degerlendir ye yiyebildigini ben yiyemiyorum dogru duzgun yemek
Amin cnm ins saglikli sekilde kavusacagix yavrularimizaYok özenmek değil bir kaybım var ve çok uğraşılan bir bebek o yüzden çok takıntılı oldum her şeyden nem kapmak deyimini yaşıyorum resmeninşallah sende bir an önce atlatırsın bu dönemi
![]()
ben de 5. haftanin sonu 6. haftanin baslarinda gormustum canim.Ultrasonda bebeklerinizi ne zaman gördünüz hanımlar ben ilk kızımı 6+4 veya 6+5 ti sanırım gördüğümde 6. Haftada görmüştük inşallah bunu da görürüz
Bizlerde görelim inşallahben de 5. haftanin sonu 6. haftanin baslarinda gormustum canim.
insallah kuzum. ben 2. yi henuz gormedim. onu da ilerleyen haftalarda gorcez insallah. keseye gitmeyecem. direk kalp atisina gidcmBizlerde görelim inşallahsağlıkla da kucağımıza alalım dilerim
Bnde öyle beklemedeyim şuan 4+2 daha çok erkeninsallah kuzum. ben 2. yi henuz gormedim. onu da ilerleyen haftalarda gorcez insallah. keseye gitmeyecem. direk kalp atisina gidcm
İyi düşün iyi olsun içini ferah tut insallah gittiğinde güzel haberlerle donersinBenimki iptal oldu hastanede hasar vardı, 7 haftayı geçtim ama hala duyamadım kalbi sağlıklı bir gebelik mi neler oluyor bilmiyorum. Çok üzülüyorum depremdende çok etkilendim inşallah bebek iyidir dua edin bana kızlar sağlıkla duyayım![]()
canım beni de ekler misin? Son adet tarihim 2 Eylül tahmini doğum 9 Haziran yaş 27 ilk hamilelegimHemen haslayım patatescok saol cnm bnm
Merhaba. Bence artık paketli ürün yemeyin. Beyaz leblebi iyi gelir derlerMide bulantısına iyi gelen keşfettiğiniz bişey varsa paylaşın nolur.
çubuk kraker Galeta vs denendi çubuk krakeri bile kusıyorum
doktor zencefil kaynat iç dedi bir iki kez işe yaradı üçüncüde onu da kustum
Midem fena yani nasıl başa çıkıcam bilmiyorum. Doktordan ilaç mı istesem prilam bulantı ilacı ?
İlaçta kullanmak istemiyorum ama..
Bendede belirti yok sabahları ağzımın tadı bozuk çok hafif bulantı var birde sabah kalkınca göğüs ağrısı oluyor sonra normalim yani ne bulantı ne uyku hali tek sıkıntı çok sık acıkıyorumBende neden belirti yok ya; sadece halsizlik göğüs hassasiyeti. Maşallah iştahım bir açıldı ki, bazen ara ara adet olacakmış hissi var bir de .. neden ki ya acaba
Bende korkuyorum onu için kalp atışını duycam zaman gitmek istiyorum Daha önce 11 haftalık boş gebelik yaşadım tedirgin bekliyoruminsallah kuzum. ben 2. yi henuz gormedim. onu da ilerleyen haftalarda gorcez insallah. keseye gitmeyecem. direk kalp atisina gidcm
Ben cuma gunu gordum kalp atisini 6+6 dedi doktor insallah sizde gorursnuzUltrasonda bebeklerinizi ne zaman gördünüz hanımlar ben ilk kızımı 6+4 veya 6+5 ti sanırım gördüğümde 6. Haftada görmüştük inşallah bunu da görürüz
Merhaba ben de bulanti ve kusma yok. Internetten hamilelik ile ilgili yok bu saglik gostergesi ya da degil diye okumayin. Doktorunuza kafaniza takilan herseyi danisin. Bu surecte psikojimizin iyi olmasi onemli ama internete kalirsa en kotu durumdayiz. Ben hic bir belirtim olmadigini soyledigimde gayet normal yuzde 35 lik. Kisimdasin dedi. O yuzden icinizi ferah tutun, pozitif dusununBayanlar merhaba
Aranızda bulantı kusma yaşamayan var mı benim maşallahım var diyordum ama yazılarda bulantı kusma bebeğin sağlıklı ilerlediğinin göstergesi yazıyo dünden beri kafama taktım bunu 5+3 üm bi sorun mu var acaba ilk kaybettiğim gebelikte de hiç bulantı kusmam olmamıştı iyice panik oldum![]()
Üç dörte bölüp soyup haşlanınca çatalla ezip yiyodum o şekilde olmuyodu o kokudan dolayında olabilir inşallah gecmistir:)Küp küp dograyıp hasladım cnm eşim içerde sucuklu yumurta yapıp yedı, o kokudan dolayı da cıkarmıs olabılırım,
Oyle yapım bida, bi arkadsım makarna haşla ye dedi, midem bombosÜç dörte bölüp soyup haşlanınca çatalla ezip yiyodum o şekilde olmuyodu o kokudan dolayında olabilir inşallah gecmistir:)
Ben bu cuma gününe başakşehir şehir Hastanesi'ne aldım hem bir bakayım hastane nasıl daha kese görünür heralde ancak 5 hafta olacak cuma günüBen cuma gunu gordum kalp atisini 6+6 dedi doktor insallah sizde gorursnuzsizin ne zamn randevunuz
11 hafta beklemiş miydiniz? Benım doktor da boş gebelikten falan bahsetti, Baska Bı doktora gittim ertrsi gün embriyo gorebıldıBende korkuyorum onu için kalp atışını duycam zaman gitmek istiyorum Daha önce 11 haftalık boş gebelik yaşadım tedirgin bekliyorum
Canim dikkat et nasil bes kilo aldin gerci sislik falandir bir kismi ama..Ben bu bulantilarin rağmen yiyorum aç kalinca midem kötü olduğu icin nerdeyse simdiden beş kilo aldım bebişler iyi olsun ileride düzene girer umarim