Benım Bulantım daha once de oldu ama İlk kez gece 2 de kustum 4 e kadar oturdum oyle, midem su an cok hassas kahvaltı yapmadım sabahtan berı sadece 2 tane muz yıyebıldım, bi de cucuk kraker atıstıtıyorum, su ıcmeye korkuyorum napıcam Baska ne yıyebılırım, nolur yardımcı ol, kahvaltı hazırladım hersey koktu hele yumurta
Yağsız tost ye canım ya da haşlanmış patates tuz atıp bir dene ben onları iştahlı yiyebiliyorum inşallah iyi gelir sana da ama aç kalma su içemiyosan mideni bulandırmazsa ballı limonlu sıcak su iç çay gibi oluyor aç kalınca daha çok bulanıyosun yiyemiyosun bi dene inşallah geçer
Aynen canım ben de bazen kötü oluyorum ama sıkıntı duymuyorum ilac bile kullanmak istemiyorum diğer hamileliğime göre çok fazla degil bunlarda gececek zaten çok şükür.
Yağsız tost ye canım ya da haşlanmış patates tuz atıp bir dene ben onları iştahlı yiyebiliyorum inşallah iyi gelir sana da ama aç kalma su içemiyosan mideni bulandırmazsa ballı limonlu sıcak su iç çay gibi oluyor aç kalınca daha çok bulanıyosun yiyemiyosun bi dene inşallah geçer
Bende varım sat 2 Ekim doğum tarihi 9 temmuz görünüyor ama sezeryan olacağı için Haziran sonu olur diye düşünüyorum ama kalp atışlarını duyalim bir inşallah
Hamilelikden olabilir canim benimde baya tikali oluyor bazen nefesim bile daraliyor fazla yuruyemiyorum nefes nefese kaliyorum hormonlardan sanirim ilk aylar normal yaziyor intnette
Benim hiç bi belirtim yoktu kendimi hamile hissetmiyorum diyodum bi anda bulantılar başlayınca fazlasıyla hamile hissettim. Zaten hamileliğin ilk üç ayı hasta gibi geçermiş 4. Aydan sonra rahatlarsın diyo herkes inşallah ya dört gözle bekliyorum
Bende neden belirti yok ya; sadece halsizlik göğüs hassasiyeti. Maşallah iştahım bir açıldı ki, bazen ara ara adet olacakmış hissi var bir de .. neden ki ya acaba
Kizlar bulantı için beyaz leblebi de deneyebilirsiniz . Ayva da iyi gelir. Belirtilerinizin olması da olmaması da çok normal. Genelde 3. ay itibariyle birden kesiliyor bulantılar. Düşük tehlikeniz yoksa gün içersinde biraz hareketli olmaniz faydanıza. Bir de aklıma geldi kana kana su içiyor yine de doymuyorsaniz şekerinizi ölçün
İlk gebeligimde bulantilarla yerlerdeydim . Sabahları bulantı gelince esim ince bı beyaz peynirli sandviç hazırlıyordu ise yarıyordu. Bu gebeligimde belirtim yok denecek gibi. Benim gebelik şekerim çıkıyor ve tuz ve şeker diyetine girmek durumundayım. Bu aylarda çok tuzsuz yemek tansiyon dusuklugune sebebiyet verebiliyor siz ilerleyen aylarda azaltmaya bakın .
Bayanlar merhaba
Aranızda bulantı kusma yaşamayan var mı benim maşallahım var diyordum ama yazılarda bulantı kusma bebeğin sağlıklı ilerlediğinin göstergesi yazıyo dünden beri kafama taktım bunu 5+3 üm bi sorun mu var acaba ilk kaybettiğim gebelikte de hiç bulantı kusmam olmamıştı iyice panik oldum
Bayanlar merhaba
Aranızda bulantı kusma yaşamayan var mı benim maşallahım var diyordum ama yazılarda bulantı kusma bebeğin sağlıklı ilerlediğinin göstergesi yazıyo dünden beri kafama taktım bunu 5+3 üm bi sorun mu var acaba ilk kaybettiğim gebelikte de hiç bulantı kusmam olmamıştı iyice panik oldum
Bende neden belirti yok ya; sadece halsizlik göğüs hassasiyeti. Maşallah iştahım bir açıldı ki, bazen ara ara adet olacakmış hissi var bir de .. neden ki ya acaba
Sağlığı yerinde olsun her şeye razıyım canım bir uyku hali göğüs hassasiyeti çok çok nadir arada midem kalkıyor hemen geçiyor bilmiyorum inşallah kötü bişey yoktur
Bayanlar merhaba
hayir canim. bulanti kusmanin bebegin sagligiyla alakasi yok. bu bunyeyle alakali. cok yakin arkadasim sanki hamile degimis gibi belirtileri bile cok az yasiyodu. tosun gibi bir oglusu oldu. midenin bulanmasi inan bana iyi bi sey degil. anneye zulum. ben de su an bulanti yok. insallah da olmaz diyorum. ilkinde cok zorlandim
Sağlığı yerinde olsun her şeye razıyım canım bir uyku hali göğüs hassasiyeti çok çok nadir arada midem kalkıyor hemen geçiyor bilmiyorum inşallah kötü bişey yoktur