Merhaba canım kaç gündür giremedim izmirde yaşıyorum depremden sonra hiçbişeye bakmak istemedim. Yazdıklarını okudum seninle hcg ölçümlrimiz benzer gidiyordu. Benim sat 12 Eylül yumurtlama 30 Eylül. İlk hcg 14 ekimde 113 sonra 19 Ekim 895 sonra 26 Ekim 7250 ve 27 ekimde kese 11.2 mm olarak görüldü. Doktor geç döllenme bebek henüz görünmez kalp atışı için 18 kasımda gel dedi. Olumsuz hiçbişey söylemedi. Benim de sat a göre baksa olumsuz yönde bir sürü şey söylerdi. Sen de sıkma canını herşey yolunda inşallah güzel sonuçlar alacaksınİnsallah kuzum, ama bugun doktor sankı duyulmalıydı gıbı yorum yaptı ama ben yıne de umudumu kaybetmiyorum, onlar hep adet tarıhıne gore hesap yapıyor, gelısım gerı falan dusunmuyprlar hıc sasırdım dogruusu
Ya öyle demeyin daha çok yeni. Allah korusun biraz daha sabredelim lütfen.İnşallah duyarsın canımetkilenmek konusunda çok haklısın dün hayatım boyunca ağlamadığım kadar agladım şoktan dolayı yaa
Ben de bu sabah yine kustum aç karnına daha kötü ilaç alıyorum onu beklerken oluyorMide bulantısı İle uyandım, ilk kez kustumkafamı yastığa koymaya korkuyorum geri gelir diye, ben hayatımda en son 3.sınıfa gıderken kusmustum
Halsizlik, hiç bir seyden keyif almama, akşama doğru halsizleşme, uyurken garip rüyalar görme, midemde hassasiyet faranjit gibi boğaz acısı sürekli, ayakta kaldığımda kasık ağrısı gibi etkiler yasıyorum bir de galiba biraz gerginim ki bu korona artısı da beni cok geriyor nasıl korunacağız ne yapacağız vs.Kizlar ben cok erkenmi bukadar belirti yasamaya basladim acaba sabahlari gerinme istegi var heryerim agriyarak uyaniyorum sanki gece boyu dayak yemisim midem hep agzimda heran kusacak gibi yemek yeme isteyim kalmadi koku hasasiyeti basladi cok fena,agzimin ici hep tatsiz aci grip olmus gibi bir his burum tikali gibi kuru dudaklarim su icsemde hep kuru deri atiyor kurulukdan aciklidanmi nedir vucudum titriyor korkmus gibi sekerimmi dusuyor acaba birde cok unutkanlik basladi kasik agrisi oluyor gunde bir defa adet olacak gibi belime bacaklarima vuruyor bu belirtiler sadece bendemi var acaba yanlizmiyim bu konuda...bebegim olacak bin sukur bu belirtilerde neredeyse aglayacagim bir yeri toparlasam diyer yer dagiliyor vucudumda
Aç karnına kusmak daha rahat değil mi ya sıvı çıkıyo sadece :)Ben de bu sabah yine kustum aç karnına daha kötü ilaç alıyorum onu beklerken oluyor
Kizlar ben cok erkenmi bukadar belirti yasamaya basladim acaba sabahlari gerinme istegi var heryerim agriyarak uyaniyorum sanki gece boyu dayak yemisim midem hep agzimda heran kusacak gibi yemek yeme isteyim kalmadi koku hasasiyeti basladi cok fena,agzimin ici hep tatsiz aci grip olmus gibi bir his burum tikali gibi kuru dudaklarim su icsemde hep kuru deri atiyor kurulukdan aciklidanmi nedir vucudum titriyor korkmus gibi sekerimmi dusuyor acaba birde cok unutkanlik basladi kasik agrisi oluyor gunde bir defa adet olacak gibi belime bacaklarima vuruyor bu belirtiler sadece bendemi var acaba yanlizmiyim bu konuda...bebegim olacak bin sukur bu belirtilerde neredeyse aglayacagim bir yeri toparlasam diyer yer dagiliyor vucudumda
Ben de bu sabah yine kustum aç karnına daha kötü ilaç alıyorum onu beklerken oluyor
Halsizlik, hiç bir seyden keyif almama, akşama doğru halsizleşme, uyurken garip rüyalar görme, midemde hassasiyet faranjit gibi boğaz acısı sürekli, ayakta kaldığımda kasık ağrısı gibi etkiler yasıyorum bir de galiba biraz gerginim ki bu korona artısı da beni cok geriyor nasıl korunacağız ne yapacağız vs.
Bende kaç gündür sanki hamile değilde hastayım diyorum tek kendim böyleyim sanıyordumkızlar benzer belirtileri ben de yaşıyorum. Hiç bişey yiyemiyorum midem bulanıyor bütün gün. Kusmaktan bi hal oldum. Tüm yiyecek ve içecekler midemi bulandırıyor ne yiyeceğimi şaşırıyorum. Hep bi yatma isteği var, yatıyorum halsizim hasta gibiyim ya. Hiç şikayet etmek istemiyorum bu bebek için yıllarca uğraştık ama vücudum güçsüzleşiyor diye endişeleniyorum. Umarım 9 ay boyunca sürmez
Halsizlik var ogle sonu uyuyorum hep yatiyorum koronayi hic soyleme basli basina ayri bir stres eve tamamen kapandim market bile yapmiyorum korkudanHalsizlik, hiç bir seyden keyif almama, akşama doğru halsizleşme, uyurken garip rüyalar görme, midemde hassasiyet faranjit gibi boğaz acısı sürekli, ayakta kaldığımda kasık ağrısı gibi etkiler yasıyorum bir de galiba biraz gerginim ki bu korona artısı da beni cok geriyor nasıl korunacağız ne yapacağız vs.
Benim hiç bi belirtim yoktu kendimi hamile hissetmiyorum diyodum bi anda bulantılar başlayınca fazlasıyla hamile hissettim. Zaten hamileliğin ilk üç ayı hasta gibi geçermiş 4. Aydan sonra rahatlarsın diyo herkes inşallah ya dört gözle bekliyorumBende kaç gündür sanki hamile değilde hastayım diyorum tek kendim böyleyim sanıyordum
Cok sukur meleklerimiz saglikli olsun ins hasta degiliz biz hamileyiz ama iste beden hasta gibi dusunuyior sanirim bir kac aya duzeliriz diye umut ediyorum ozamanda kocaman karinla hantal birsey oluruzkızlar benzer belirtileri ben de yaşıyorum. Hiç bişey yiyemiyorum midem bulanıyor bütün gün. Kusmaktan bi hal oldum. Tüm yiyecek ve içecekler midemi bulandırıyor ne yiyeceğimi şaşırıyorum. Hep bi yatma isteği var, yatıyorum halsizim hasta gibiyim ya. Hiç şikayet etmek istemiyorum bu bebek için yıllarca uğraştık ama vücudum güçsüzleşiyor diye endişeleniyorum. Umarım 9 ay boyunca sürmez
Benimde sanki burnum tıkalı ağzımdan nefes alıyormuşum gibi oluyor hamilelikten mi bilmiyorum anaKizlar ben cok erkenmi bukadar belirti yasamaya basladim acaba sabahlari gerinme istegi var heryerim agriyarak uyaniyorum sanki gece boyu dayak yemisim midem hep agzimda heran kusacak gibi yemek yeme isteyim kalmadi koku hasasiyeti basladi cok fena,agzimin ici hep tatsiz aci grip olmus gibi bir his burum tikali gibi kuru dudaklarim su icsemde hep kuru deri atiyor kurulukdan aciklidanmi nedir vucudum titriyor korkmus gibi sekerimmi dusuyor acaba birde cok unutkanlik basladi kasik agrisi oluyor gunde bir defa adet olacak gibi belime bacaklarima vuruyor bu belirtiler sadece bendemi var acaba yanlizmiyim bu konuda...bebegim olacak bin sukur bu belirtilerde neredeyse aglayacagim bir yeri toparlasam diyer yer dagiliyor vucudumda
Ayva cnm bana iyi geldiMide bulantısına iyi gelen keşfettiğiniz bişey varsa paylaşın nolur.
çubuk kraker Galeta vs denendi çubuk krakeri bile kusıyorum
doktor zencefil kaynat iç dedi bir iki kez işe yaradı üçüncüde onu da kustum
Midem fena yani nasıl başa çıkıcam bilmiyorum. Doktordan ilaç mı istesem prilam bulantı ilacı ?
İlaçta kullanmak istemiyorum ama..
Yaa benim randevum pazartesi ama iptal olmadı
Ben bu bulantilarin rağmen yiyorum aç kalinca midem kötü olduğu icin nerdeyse simdiden beş kilo aldım bebişler iyi olsun ileride düzene girer umarimkızlar benzer belirtileri ben de yaşıyorum. Hiç bişey yiyemiyorum midem bulanıyor bütün gün. Kusmaktan bi hal oldum. Tüm yiyecek ve içecekler midemi bulandırıyor ne yiyeceğimi şaşırıyorum. Hep bi yatma isteği var, yatıyorum halsizim hasta gibiyim ya. Hiç şikayet etmek istemiyorum bu bebek için yıllarca uğraştık ama vücudum güçsüzleşiyor diye endişeleniyorum. Umarım 9 ay boyunca sürmez
Benım senden farklı olarak 22 Eylul de asılama var doktor ona takmıs durumda, ama dun bebek olusumu gozlendı kese 14 mm ıken, 20 mm olamadan da kalk atısı alınamıyormus, benım beta yuksek seyrediyor 26 ekımde 19bın beta cıktı ben de anlayamadım yarın yıne vercem Baska Bı doktora daha gıttım, carsamba kendı doktorum için verıcem, bakalım hayırlıysa devam eder, beklemekten Baska bısey gelmıyor elımdenMerhaba canım kaç gündür giremedim izmirde yaşıyorum depremden sonra hiçbişeye bakmak istemedim. Yazdıklarını okudum seninle hcg ölçümlrimiz benzer gidiyordu. Benim sat 12 Eylül yumurtlama 30 Eylül. İlk hcg 14 ekimde 113 sonra 19 Ekim 895 sonra 26 Ekim 7250 ve 27 ekimde kese 11.2 mm olarak görüldü. Doktor geç döllenme bebek henüz görünmez kalp atışı için 18 kasımda gel dedi. Olumsuz hiçbişey söylemedi. Benim de sat a göre baksa olumsuz yönde bir sürü şey söylerdi. Sen de sıkma canını herşey yolunda inşallah güzel sonuçlar alacaksın
Aynen canım ben de bazen kötü oluyorum ama sıkıntı duymuyorum ilac bile kullanmak istemiyorum diğer hamileliğime göre çok fazla degil bunlarda gececek zaten çok şükür.Cok sukur meleklerimiz saglikli olsun ins hasta degiliz biz hamileyiz ama iste beden hasta gibi dusunuyior sanirim bir kac aya duzeliriz diye umut ediyorum ozamanda kocaman karinla hantal birsey oluruzbelirtiler 4 aylik olunca tamamen kayboluyormus cok var bazen agliyorum sevinc mutluluk bu vucudumdaki belirti hepsini dusunup duygu karisimi yasiyorum ,
Benım Bulantım daha once de oldu ama İlk kez gece 2 de kustum 4 e kadar oturdum oyle, midem su an cok hassas kahvaltı yapmadım sabahtan berı sadece 2 tane muz yıyebıldım, bi de cucuk kraker atıstıtıyorum, su ıcmeye korkuyorumBen de bu sabah yine kustum aç karnına daha kötü ilaç alıyorum onu beklerken oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?