2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
A arjin4963

kuzum hesaplamamız yanlışmış internetten hesapladım bebeğin doğum tarihini son adet tarihi 12 Eylül’e göre 19 Haziran görünüyor

Son düzenleme:
Merhaba kızlar
6. Haftamdayım midem fena yanıyo, iştahım kapalı ve mide asidim yukarı cıkıyor boğazımı tahriş etti böyle bişey yaşayan var mı
Ben canım öyleyim hiçbir şeyden şeyden tat almıyorum kusucam diye yiyemiyorum

Merhaba Ben de aranıza katılabilir miyim

Tabıkı hosgeldınız
Son adet tarıhı, yas, ve kacıncı bebek oldugunu yazarsanız lısteye eklerım
Sat 4 ekim
Yaş 34
2.çocuk

Doğum 7 temmuz görünüyor ama sezaryen olacağı için en geç haziranın son günü doğar heralde. Yani inşallah sağlıkla ilerlerse

Bende varım sat 2 Ekim doğum tarihi 9 temmuz görünüyor ama sezeryan olacağı için Haziran sonu olur diye düşünüyorum ama kalp atışlarını duyalim bir inşallah

Kızlar kanamam bitti gibi kahverengi geliyor artık..ama mutlu değilim çünkü biterken çok büyük bir parça düştü...
Canım her parça düşük demek değildir. Sen yine de dikkat et kendine yarına kadar sabret inşallah bebekler gayet iyidir kötü bişey yoktur

Bizde 2 gün önce kalp atışını duyduk bebişimizide gördük şükür 6+1 dedi doktor Sağlıklı gebelik dedi
Sat: 7 Eylül .. ama geç döllenme olmus adetle uyumlu değil

Bizde 2 gün önce kalp atışını duyduk bebişimizide gördük şükür 6+1 dedi doktor Sağlıklı gebelik dedi
Sat: 7 Eylül .. ama geç döllenme olmus adetle uyumlu değil
Gozun aydin canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…