2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Benimde hesabıma göre öyle 2 kasımda 5+6dım bugün 6+3 olmama lazım ama doktor öyle dedi hemşirede adetiniz geçtiği tarihi tam 1 ay olarak görüyoruz dedi öyle deyince hesap tam tutuyor
adet tarhinden sayılıyor diye biliyorum bende. ki bana öyle dedi doktorum. neyse artık ilerlerse gebeliğimiz daha netleşir herhalde

Oyle canim merak ettim sağlıkla görelim ordada merak işte
Ben de öyleyim canım vajinal muayenede benim canım acıyor. görünmeseydi daha bekleyecektim ben görünene kadar
Burda 9. haftaya kadar görünmüyor dediler de o yüzden gittim
Görünebiliyormuş

Ben de öyleyim canım vajinal muayenede benim canım acıyor. görünmeseydi daha bekleyecektim ben görünene kadar
Burda 9. haftaya kadar görünmüyor dediler de o yüzden gittim
Görünebiliyormuş
Çarşamba inşallah bende görürüm bebek varken bide zor alttan artık mecbur görelim de iyi ama senin için iyi olmuş ozaman canim kalp için gün verdimi

Çarşamba inşallah bende görürüm bebek varken bide zor alttan artık mecbur görelim de iyi ama senin için iyi olmuş ozaman canim kalp için gün verdimi
Aynen İnşAllah canım
Gün vermedi tam ama 2 hafta sonra gel kalp dinleyelim dedi. Biraz daha bekleyeceğiz bakalım.

Canım benimde hemşire gelememişti bende çıkamadım mide bulantısında 1 gün sonra yaptırmıştım ama hepimizin herşeyi aynı olmuyo bende düşük riski falanda yok çünkü

Bana hiç alttan bakılmadı canım ultrasonla bakıldı hep 6 haftadan sonra karından görünüyor sanırım
Ultrason dedi doktorum ama hangisi sürmedim benim gittiğimde 5+2 regliyle göre canım sen ilk ozaman mi gittin bende beni geç mi çağırdı dedim bana kalsa direk gitcektim hep stres Allah'ım hayırlısını nasip etsin hepimize

Kızlar kontrolden geliyorum.
Çok şükür, 8+3, haftası ile uyumlu dedi doktor. Kalbi 183 atıyordu.
Elhamdülillah, kanama alanı da minnacık kalmış.
Ne kanama ne leke, hiçbir şey olmadı dedim.
Olabilir dedi.
Pek bir şey anlamadım ama neyse, gösterdi küçücüktü.
İnşallah böyle devam eder.

Merhaba bana 3.gun embriyosu transfer edildi . Alerjim nedeniyle 7.gun kan vermem gerekti ve beta hcg ye de baktirdim. Sonuç 0.630 cıktı. Sizce erken kan testi olduğu icin mi negatif cikti yoksa bebeğim tutunmamismidir

Kadın doğumdan ben senelik rapor çıkarttım

Saglik ocagi bana iki kez yazdı sürekli devam edilecekse rapor çıkarılması gerek gecerli bi sebep olmasi lazım dedi kadın dogumdan rapor çıkar

Kadın doğumdan ben senelik rapor çıkarttım

Saglik ocagi bana iki kez yazdı sürekli devam edilecekse rapor çıkarılması gerek gecerli bi sebep olmasi lazım dedi kadın dogumdan rapor çıkar dedi
Cok teşekkürlr bende dün gittim doktora rapor cikarttim.bugün 7 kutuyua aldım

Canim benim biliodum bak minnacık kalmış alan şükür bebiste iyimis annesi sağlıkla böyle devam etsin kuzum

Canim benim biliodum bak minnacık kalmış alan şükür bebiste iyimis annesi sağlıkla böyle devam etsin kuzum
Ay inşallah canım.
Ya bu haftalar benim için biraz kritik.
Çok korkuyorum.
Geçenkinde 9.haftada durmuştu kalbi.
4 gün sonra tekrar gidesim var ama doktor 2 hafta sonra gel dedi.
Nasıl geçer günler bilmiyorum.

Maşallah maşallah canım sağlıkla büyümeye devam etsin inşallah

Ay inşallah canım.
Ya bu haftalar benim için biraz kritik.
Çok korkuyorum.
Geçenkinde 9.haftada durmuştu kalbi.
4 gün sonra tekrar gidesim var ama doktor 2 hafta sonra gel dedi.
Nasıl geçer günler bilmiyorum.
Biliorum canım aklına geçirmemeye çalış biliosun her gebelik bir deil sen iki hafta sonra git bu hafta da hiç takvime bile bakma canım herşey senin için güzel olcak merak etme inşallah sınavımız bitmiş güzel haberlerle sağlıkla kucağımiza alicaz canim benim

Kizlar bişe merak ettim Altan bakilio denmiş ti ama değer 3000yada fazla olunca karından bakiliomus herkes alttanmi muayene oldu merak ettim
Benim 9 haftaya kadar alttan bakıldı canım pozitif haberini aldıktan sonra 3 kere bakıldı yani ama benim gittiğim şehir hastanesi orda 3 aya kadar alttan bakıyoruz demişlerdi

Gözün aydın canım çok şükür sağlıkla devam etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…