- 25 Şubat 2020
- 411
- 167
- 30
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.301
Hayırlı olsun darısı başımıza inşallahHerkese Selam,
Bugün benim test günümdü. 41,60 çıktı değer. Doktor hayırlı olsun gebesiniz dedi. 25 ekimde tranferim olmuştu. Sanırım 3. Gün embriyosu ve 12. Gün yaptım testi diye düşük çıktı. Ama ısrarla gebesiniz deyince inandım bende. Çarşamba birdaha kan vereceğim. İnşallah herşey güzel olacak
Şuan kafam karıştır canım ben 2 kasımda gittim ben 5+3 dediler hayırlı olur inşallah ben daha yeni bugün 6 haftalık oldumEvet benim 21 eylül son adet tarihim. ama sen de 11 ekimde olmuştun değil mi transferi? 27 ekimde kese görmeye gittiğimde 5+1 yazıyordu ultrason kağıdında.
Kizlar soklardayim dondum kaldım 480 çıkmış
Herkese Selam,
Bugün benim test günümdü. 41,60 çıktı değer. Doktor hayırlı olsun gebesiniz dedi. 25 ekimde tranferim olmuştu. Sanırım 3. Gün embriyosu ve 12. Gün yaptım testi diye düşük çıktı. Ama ısrarla gebesiniz deyince inandım bende. Çarşamba birdaha kan vereceğim. İnşallah herşey güzel olacak
adet tarihime göre 6+4 üm şuanda. evet ama ben hala böyle tuhafım. bugün kalp atışı nı duyarsam rahatlayacağım biraz. amin inşallah..İnşallah inanmakta zorluk çekiyorumNe güzelmiş ikiz siz kacıncı haftadasınız şimdi. Sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah
Burcuuu bak ben demiştim maşallah barekaşşah pazartesi de inşallah ben güzel haber veririmKizlar soklardayim dondum kaldım 480 çıkmış
9 gün yap test boşuna panik yapmaKızlar transferin 7. Gunundeyım. 3. Gun embrıyosu 2 adet transfer edildi. Bugun peçetede çok az lekelenme var. Pazartesi de adet gunum. İdrar testi yaptım negatif. Bilmiyorum sanırım olmadı
bilmiyorum ki bende hiç. ama adet tarihine göre bakılırsa seninde 6+3 olması gerekiyor. 2 kasımda da 6 haftalık olman gerekmiyor muydu?Şuan kafam karıştır canım ben 2 kasımda gittim ben 5+3 dediler hayırlı olur inşallah ben daha yeni bugün 6 haftalık oldum
İki embryo mydu canım hayırlı olsun aynı şeyi soledi benim tek ikiz ihtimali soledi bende çarşamba gitcem hic gitmedimKizlar herkese tek tek teşekkür ederim. Rabbim kucağımıza sag salim saglikla almayi nasip etsin insallah. Gerçekten hala hic ve hic belirtim yok. Doktora da söyledim belirti olmazmış zaten. Benim gibi belirti diye diye kafayı bozanlara söylemis olayim.Ustelik ikiz ihtimali yüksek dedi doktor. Carsamba günü kese için gideceğim. Insallah keseleri görebilirim ❤❤
Iki embriyo transfer edilmişti canim. Kaçıncı gün kan verdin kac çıkmıştıİki embryo mydu canım hayırlı olsun aynı şeyi soledi benim tek ikiz ihtimali soledi bende çarşamba gitcem hic gitmedim
11 de 407 iki gün sonra 998 dedim bakalım merakla bekliorum heyecan bitmio canımIki embriyo transfer edilmişti canim. Kaçıncı gün kan verdin kac çıkmıştı
Yaaa sen ne zaman gideceksin kese için11 de 407 iki gün sonra 998 dedim bakalım merakla bekliorum heyecan bitmio canım
İste bende çarşamba gitcem aynı günYaaa sen ne zaman gideceksin kese içincok heyecanli ya
Canım benim bugün 5+5ti karından ultrasonda göründü.Kizlar bişe merak ettim Altan bakilio denmiş ti ama değer 3000yada fazla olunca karından bakiliomus herkes alttanmi muayene oldu merak ettim
Benimde hesabıma göre öyle 2 kasımda 5+6dım bugün 6+3 olmama lazım ama doktor öyle dedi hemşirede adetiniz geçtiği tarihi tam 1 ay olarak görüyoruz dedi öyle deyince hesap tam tutuyorbilmiyorum ki bende hiç. ama adet tarihine göre bakılırsa seninde 6+3 olması gerekiyor. 2 kasımda da 6 haftalık olman gerekmiyor muydu?
Benimde 5+2 olcak sanırım çarşamba inşallah benimde karından bakarCanım benim bugün 5+5ti karından ultrasonda göründü.
Sağol canımBenimde 5+2 olcak sanırım çarşamba inşallah benimde karından bakarbu arada gözün aydın canım çok sevindim senin adina
Ah tedaviden önce iyidim de azcik gobis yaptım ilaçlardan mi artık stresten mi ozamab kesin alttan bakilir bendeSağol canıminşallah senin de görünür.
Doktor kilon normal zayıfsın muhtemelen karından görürüz dedi ve göründü. Biraz kiloyla ilgili bir durum sanırım