2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Hayırlı olsun darısı başımıza inşallah

Evet benim 21 eylül son adet tarihim. ama sen de 11 ekimde olmuştun değil mi transferi? 27 ekimde kese görmeye gittiğimde 5+1 yazıyordu ultrason kağıdında.
Şuan kafam karıştır canım ben 2 kasımda gittim ben 5+3 dediler hayırlı olur inşallah ben daha yeni bugün 6 haftalık oldum

Kizlar soklardayim dondum kaldım 480 çıkmış

Hayırlı olsun kızlar, çok güzel haberler çok şükür, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

İnşallah inanmakta zorluk çekiyorum Ne güzelmiş ikiz siz kacıncı haftadasınız şimdi. Sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah
adet tarihime göre 6+4 üm şuanda. evet ama ben hala böyle tuhafım. bugün kalp atışı nı duyarsam rahatlayacağım biraz. amin inşallah..

Kizlar herkese tek tek teşekkür ederim. Rabbim kucağımıza sag salim saglikla almayi nasip etsin insallah. Gerçekten hala hic ve hic belirtim yok. Doktora da söyledim belirti olmazmış zaten. Benim gibi belirti diye diye kafayı bozanlara söylemis olayim. Ustelik ikiz ihtimali yüksek dedi doktor. Carsamba günü kese için gideceğim. Insallah keseleri görebilirim ❤❤

İki embryo mydu canım hayırlı olsun aynı şeyi soledi benim tek ikiz ihtimali soledi bende çarşamba gitcem hic gitmedim

kızlar progestan i iğneyi 3 günde bir kullanıyorum bugün günüm ve ilaç evde kaldı ben çok başka bir yerdeyim yapmaz yarın yapsama olur mu reçeteye yok eczaneden alıp yaptırayım
Vajinal kullandığım fitil yanımda o beni idare eder mi

Kizlar bişe merak ettim Altan bakilio denmiş ti ama değer 3000yada fazla olunca karından bakiliomus herkes alttanmi muayene oldu merak ettim

bilmiyorum ki bende hiç. ama adet tarihine göre bakılırsa seninde 6+3 olması gerekiyor. 2 kasımda da 6 haftalık olman gerekmiyor muydu?
Benimde hesabıma göre öyle 2 kasımda 5+6dım bugün 6+3 olmama lazım ama doktor öyle dedi hemşirede adetiniz geçtiği tarihi tam 1 ay olarak görüyoruz dedi öyle deyince hesap tam tutuyor

Benimde 5+2 olcak sanırım çarşamba inşallah benimde karından bakar bu arada gözün aydın canım çok sevindim senin adina
Sağol canım inşallah senin de görünür.
Doktor kilon normal zayıfsın muhtemelen karından görürüz dedi ve göründü. Biraz kiloyla ilgili bir durum sanırım

Sağol canım inşallah senin de görünür.
Doktor kilon normal zayıfsın muhtemelen karından görürüz dedi ve göründü. Biraz kiloyla ilgili bir durum sanırım
Ah tedaviden önce iyidim de azcik gobis yaptım ilaçlardan mi artık stresten mi ozamab kesin alttan bakilir bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…