2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

evett aynı günde olduk:)ben 27 ekimde keseyi gördüm.. daha doğrusu keseleri:) 6 kasımda da kalp atışı için çağırmıştı. seni neden geç çağırdı ki? birde beta takibi yaptın mı sen?

Hadi bakalım canı biz senle aynı tarihte olduk ben salı günü gittim sadece keseye gördüm inşallah sen hepsini görürsün haber ver muhakkah
evett aynı günde olduk:)ben 27 ekimde keseyi gördüm.. daha doğrusu keseleri:) 6 kasımda da kalp atışı için çağırmıştı. seni neden geç çağırdı ki? birde beta takibi yaptın mı sen?

Canım senin ikizlerdi yaa o yüzden herşeyi erken görebiliyorsun şuan kaç haftalıksın dedi doktorun benim salı günğ 5+3 dedi ama 5+6 da adetime göreyim kafam karıştı senle adet tarihlerimiz 1 gün arayla ben sende sonra 22sindeyim

Canim bizde eşim ile genetik karyotip analiz tahlil testimizi yaptik bisey çıkmamıştı. Ama bizde bisey olmaması embriyonun sağlıklı olacağını anlamına gelmiyor genetik ngs de embriyonun bölünmesine bakılıyor hücrelerine bölünmesinde bir sıkıntı var mi yok mu tum hücrelerine bakılıyor şimdi seninki tutunmada bir sıkıntı yok demekki rahim de bir problem yok bu gibi durumlarda embriyonun genetiginde sorun var deniliyor . Bizim 3. Denememizde başlamadan önce ben bayağı araştırdım benim de hiç hamilelik düşük yok 2 denememde de ikisi negatif oldu doktorumuz tavsiye etti genetik incelemeliyi bizde kabul ettik ngs 5. Güne 3 embriyom geldi (normal genetik olmasaydı 3 nu de donduracaklardi ama biyopsi almaya uygun değildi hepsi de 6. Günü beklediler 1 tane kaldı ondan örnek alıp gönderildi çok şükür giden sağlıklı geldi . Ama eğer genetik olmasaydı 3 tane dondurulup onlardan biri transfer edilecekti sağlıklı 6 Güne gelmeyen o 2 tanesi belki de yüksek ihtimal transfer edilip ya tutmayacak ya kimyasal ya da başka olacaktı yani sağlıklı değilmiş ki biyopsi alınmaya uygun boyuta gelmedi.
Burada birçok arkadaş da genetik incelemede okudum bir tane arkadaş ilk denemesiymis genetiği en başta kendi istemiş yani hiçbir sorunu yok genetik olarak bazısı başta kendisi istiyor
Mesela biri 11 tane göndermiş 4 tane gelmişti
Bir arkadaş 3 gönderdi hiç gelmedi
Bi tanesi 3 gönderdi 1 geldi ..
Yani anne baba sağlıklı bir sorun yok genetik ama bak gönderilen enbriyolar sağlıklı gelmeyen de oluyor ..
Canim benim sana tavsiyem bence merkez olarak laboratuvarı çok iyi olan bir merkez araştırıp genetik /ngs incelemeli yapman en azından başından biraz zaman alıyor genetik sonucun falan beklemek ama en azında sağlıklı embriyon oluyo mu olmuyor mu onu öğreniyorsun. Tedavi Öncesinden sağlıklı beslenme , eşli vitamin falan desteği de alırsanız yumurta ve sperm kalitenizi de etkiler .
Senin o 2 heterozigot sonuc dediğin bende de cikti bir çok kişide oluyormuş o gebelik oluşması durumunda oksapar/enox kan sulandirici veriliyor yani onu birçok kişiye veriyorlar. Embriyonun genetiği ile ilgili değil gebelik sonrasi ilaç takibi ile alakalı.

Yani canim biraz uzun oldu ama bence genetik incelemeli tüp bebegi araştır inşallah Allah rast götürsün doktoruna denk getirsin .

Kızlar transferin 7. Gunundeyım. 3. Gun embrıyosu 2 adet transfer edildi. Bugun peçetede çok az lekelenme var. Pazartesi de adet gunum. İdrar testi yaptım negatif. Bilmiyorum sanırım olmadı

Evet benim 21 eylül son adet tarihim. ama sen de 11 ekimde olmuştun değil mi transferi? 27 ekimde kese görmeye gittiğimde 5+1 yazıyordu ultrason kağıdında.

Kızlar transferin 7. Gunundeyım. 3. Gun embrıyosu 2 adet transfer edildi. Bugun peçetede çok az lekelenme var. Pazartesi de adet gunum. İdrar testi yaptım negatif. Bilmiyorum sanırım olmadı
3.gün embryosu olduğu için hemen göremeyebilirsin. transferden sonraki tarihi ilk gün sayarsan 10. günden sonra yap derim. lekelenme olabilir. hakkında hayırlısı olsun..

Herkese Selam,

Bugün benim test günümdü. 41,60 çıktı değer. Doktor hayırlı olsun gebesiniz dedi. 25 ekimde tranferim olmuştu. Sanırım 3. Gün embriyosu ve 12. Gün yaptım testi diye düşük çıktı. Ama ısrarla gebesiniz deyince inandım bende. Çarşamba birdaha kan vereceğim. İnşallah herşey güzel olacak

Hayırlı olsun.. Umarım katlanarak devam eder beta değeriniz. evet saha yeni o yüzden düşük çıkmıştır. benim 5.gün embryosu idi 12.günde 2996 çıktı. ama ikizmiş benim:)

Selam kızlar pozitif haber alanlar hepiniz adına çok sevindim gözünüz aydın negatif olan arkadaşlarım Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah yeni tedaviye gerek kalmadan güzel haberler alırız sizden kese ve kalp atışı için gidecek arkadaşlarım inşallah hayırlı haberler alırsınız bu arada topigin ilk transfer olanları arasında olup ilk cinsiyet tahmini haberini alan benim sanırım doktorum kıza benzetti bakalım hayırlısı inşallah ❤❤ darısı tüm bekleyenlere

Ben baştan beri Bahçeci Fulya’da yaptırıyorum. Dünyanın 3. Türkiye’nin en iyi tüp bebek merkeziyiz diyorlar. Bir defa yumurta toplandı zaten daha, o zaman da tahlil yaptırmıştık mesela ilk transfer öncesi. Heterozigotları gördü doktor. Sadece coraspin verdi yine de. Başka kan sulandırıcı falan vermiyor enteresan şekilde. Coraspin de zaten Bahçeci için fix reçete. Sormuştuk da genetik incelemeyi de. Gerek yok dedi ısrarla. Şimdi yeniden dener miyiz emin değilim. Sona kalan bir embriyomuz var. Onu denemek istemiyorum artık. Yaparsak baştan ngs ile deneyelim diye konuşacağız. Hala gerek yok vs derse de artık doktor değiştirmek lazım belki de

Bende bahceci ankara da tedavi görüyorum canim berfu hoca da
Bence canim araştır öyle karar ver ama muhtemelen bu kontrol sonrasi belli olur muhtemelen ngs diyecek . Rabbim herseyi gönlüne göre versin inşallah. Ben hep dua ediyorum Allah doktoruna denk getirsin

Hayırlı olsun.. Umarım katlanarak devam eder beta değeriniz. evet saha yeni o yüzden düşük çıkmıştır. benim 5.gün embryosu idi 12.günde 2996 çıktı. ama ikizmiş benim:)
İnşallah inanmakta zorluk çekiyorum Ne güzelmiş ikiz siz kacıncı haftadasınız şimdi. Sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…