- 25 Mart 2021
- 886
- 1.521
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.261
Canim cok geçmiş olsun dün biraz kanaman olmuşEvet cnm er da öyle dedi. Yatacağım hep artık. İnşallah çarşamba günü de kalp atışı duyarsak rahatlatacagimAllah razı olsun
Canım dinlen artık yorma kendini çarşamba kalbinide duycan bebeğinin bu arada bak keseyi gördün şükür şimdi çarşamba ne kadar Olcan kuzumEvet cnm er da öyle dedi. Yatacağım hep artık. İnşallah çarşamba günü de kalp atışı duyarsak rahatlatacagimAllah razı olsun
Canim öncelikle inşallah korktuğunuz başınıza gelmez. Kontrol günü güzel şeyler duyarsın.Olumsuz bir sey yazip herkesin tadini kacirmak ve kendileri icin de endise yaratmak istemedim aslinda. Ara ara giren ve biraz uzun suren agrilardan Tahmin ettigim gibi olumsuz oldugunu dusundugumuz bir durum var. 6+1 de keseyi gorduk ama kese olmasi gerekenden kucuk ve bos gorunuyor. Tup bebek doktorum ilaclarima 1 hafta daha devam etmemi, haftaya kendisinin gormek istedigini soyledi. Oyle devam ediyoruz. Acikcasi biz zaman kaybetmeyelim zaten istiyoruz diye ciktigimiz yolda sadece 2 denemede yasanabilecek her turlu senaryoyu yasadik diye dusunmeye basladik. Ilki 5aaydi, cok dusuk rakamla (47) baslayip doktorlarin hic umut vermemesine ragmen gorunup,kalp atisi bile verdi. 8 haftada kalbi durdu, kromozomal anomali dediler. (Simdi dusunuyorum kromozomal anomalili bebeklerin cogunu vucut kendisi elermis. Yabi dogal yolla bu embriyo belki de hic rahme dusmeyecekti. E o zaman biz niye binlerce lira dokup tup bebege guveniyoruz?) ikinci transfer yani simdiki 5abydi,cok iyi bir embriyo dediler. Ilk testte 559 cikti. Ikinci teste gerek bile yok dediler yine de gittim. 1309 cikti. Ve simdi de bos gebelik ihtimalim cok yuksek. (Bos gebelik icin de ya yumurta veya sperm kalitesi kotudur ya da bolunme anormaldir diyorlar. E yumurta a kalite, sperm b kalite ise ve dollenme 5 gun boyu disarida gozlemleniyorsa nasil oluyor bu is diye de sordurtuyorlar insana.) bu surecte bunlari deneyene kadar dogal yolu tercih etsek belki 2 kurtaja gerek kalmayacakti. Belki yine hamile kalamazdim ama psikolojim sarsilmazdi ve bu kadar stres yasamazdim.
Acikcasi gezmeyi tozmayi, hayatin tadini cikarmayi cok seven, Illa cocuk illa cocuk modunda bir cift de olmadigimiz icin, onumuzdeki carsamba bu sorularin cevaplarini isteyecegiz doktorumuzdan. Tabii kesede bir gelisme olmazsa ki olmayacak bence alinacak. Doktorumuza cok guveniyoruz hala ama sistemsel bi sacmalik oldugunu dusunuyoruz. 3 dusukten once kromozom elemesi yapmayan bir sistemle karsi karsiya olmak falan sonsuz sacma. 1 dondurulmus embriyomuz daha var ama tamamen birakmayi bile dusunuyoruz artik. Esim zaten beni gordukce “ben seni agactan falan toplamadim. Cocuk ugruna neseni ve hayata bakisini kaybettigini gormek istemiyorum.” moduna girdi. Ki bence cok eglenceli, neseli bi karakter olmama ragmen 2 gundur ne yaptigimi sorguluyorum.
Test günüm canim bugun 10. Günümİ
Evet pozitifi görürsün dualarımız senınle kaçinci gun bugun test günü mü
Zaman gecmiyor çıkıp koşasım var insallah güzel haberler alirimAy hadi insallah merakla bekliyorum canım
Insallah canim dua edinHadi güzel haberler ile gel inşallah canim
Şuan adet tarihine göre 5 haftalık. Dün hastanede 6 haftalık dediler.Canım dinlen artık yorma kendini çarşamba kalbinide duycan bebeğinin bu arada bak keseyi gördün şükür şimdi çarşamba ne kadar Olcan kuzum
Ay ins ins canım bekliyorum bende heyecanla ins bir an önce bu hasret son bulur bebeğine kavuşursunZaman gecmiyor çıkıp koşasım var insallah güzel haberler alirim
Saol canım Allah razı olsunCanim cok geçmiş olsun dün biraz kanaman olmuşstres ve telaş yapma canım inşallah rabbim bebegini sana bağışlar sağlıkla atan kalp sesini duyarsın
Hayır canım denemedik. Bizde bir problem gözükmemiştiz ben genetik testlerimizi de yaptırıp öyle gittim. Bende 2 tane heterozigot pıhtılaşma hariç bir problem çıkmadı. İlk denememizdi. Doktor bence gerek yok. Geçmişinizde de hiç hamilelik,düşük yok dedi. Yaptırmadık. Çarşamba günü konuşacağız artık tamamını.Canim öncelikle inşallah korktuğunuz başınıza gelmez. Kontrol günü güzel şeyler duyarsın.
Siz ngs li yani genetik incelemeli denediniz mi eğer denemediyseniz bastan transfer olmadan önce oluşan 5. Gün veya 6 gün embriyolarini biyopsi aldırarak genetik incelemeye gönderirseniz sağlıklı olan transfer olur en azından bastan iyi görünüp sonrasında sagliksiz diyeceği kurtaj travmasini yasamamis olursunuz . Rabbim zahmetsiz nasip etsin. Kaderimizde sağlıkla acagimiz evlatlar nasip etsin
Herkesin olduğu gibi yolunuz (yolumuz) zor sabır istiyor .. Allah yardimciniz(miz)olsun
ben de bugün kalp atışı için gideceğim. çok heycanlıyım. 11 ekim transfer tarihim adet tarihim 21 eylül idi.Saol canım Allah razı olsuninşallah kalp atışını duyarız
Güzel haberlerle gel inşallah canımben de bugün kalp atışı için gideceğim. çok heycanlıyım. 11 ekim transfer tarihim adet tarihim 21 eylül idi.
inşallahh çok teşekkürler.Güzel haberlerle gel inşallah canım
Yaaaa ne güzel bı haber çok sevindimmm. Dedik ama sanaKizlar soklardayim dondum kaldım 480 çıkmış
Hadi bismillah güzel haberler inşallahKizlar kan verdim bana dua edin ❤❤
Maşallah canım güzel çıkmış değerin kaçıncı günündüKizlar soklardayim dondum kaldım 480 çıkmış
Canim hayırlı olsun çok sevindimKizlar soklardayim dondum kaldım 480 çıkmış
Yaaa ne güzel demiştik ama dimi sana var diye olmasa çift çizgi çıkmazdı hayırlı olsun canım çok sevindim darısı başimiza inşallah benımde son 6 gun kaldi testeKizlar soklardayim dondum kaldım 480 çıkmış
Maşallah ne güzel hayırlı olsun canım Rabbim elimize almayı nasip etsin inşallahKizlar soklardayim dondum kaldım 480 çıkmış