2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Yok kuzum 4 yumurta dollendi 5 gune 1 tanesi gelmişti çok iyi fln demişlerdi
Bidahada tövbe tüp bebeğe
Kendiliğinden olursa olur olmazsa Rabbım bilir
Valla öyle ya da böyle siz yolunuzda ilerlemeye devam.edin gelecekse gelecek o

Benimde hiç sorunum.yok eşimde de yok ama bebekde yok

10.gun bugun idrar negatif çıktı
Ptesi kan vericem bakalim

Elimizden geleni yaptıktan sonra üzülecek bisey kalmıyor

7.gunku testte çok bozuldum eşim teselli etmeye çalıştı kan testinde de o pozitif çıkacak bak gör dedi ve çok üzüldü kismetten nasipten öteye koy yok bacım

Çok geçmiş olsun çok şükür kese göründü
Uzat ayaklarını yat dinlen yorma kendini

Canım çok geçmiş olsun inşallah tekrarı olmaz sağlıkla büyüsün minnak. Çok şükür keseyi görmüşsün sarısı kalp atışına inşallah

Canım çok geçmiş olsun inşallah tekrarı olmaz sağlıkla büyüsün minnak. Çok şükür keseyi görmüşsün sarısı kalp atışına inşallah
Teşekkür ederim. Gece kanama durmustu ama şimdi hafif şekilde var Coraspirini bıraktım inşallah geçer. Korkum hâlâ devam ediyor. Rahmin üst kısmı çok agriyo sancı gibi

Teşekkür ederim. Gece kanama durmustu ama şimdi hafif şekilde var Coraspirini bıraktım inşallah geçer. Korkum hâlâ devam ediyor. Rahmin üst kısmı çok agriyo sancı gibi
Canım çok geçmiş olsun coraspini bırak progestron kullan keser kanamayı hareket etme ben ilk düştüğüm de İnan kanama falan hiç birseu yok tu doktora dedim kanamam falan hiç yok od olabilir kanaması olup ne çocuklar dogdu dedi

Allah yüzünüze baksın canım emeğin boşa gitmesin herşey yolunda gider inşallah

Çok üzüldüm canım kendini yıpratma Allah kucağını boş bırakmasın dileğini versin inşallah

Evet cnm er da öyle dedi. Yatacağım hep artık. İnşallah çarşamba günü de kalp atışı duyarsak rahatlatacagim Allah razı olsun

Evet cnm er da öyle dedi. Yatacağım hep artık. İnşallah çarşamba günü de kalp atışı duyarsak rahatlatacagim Allah razı olsun
Rabbım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım merak etme arkadaşımın 6 ay boyunca sürekli kanaması oldu sürekli hastaneye taşindi şükür sağ salim doğdu şimdi bebişi

Rabbım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım merak etme arkadaşımın 6 ay boyunca sürekli kanaması oldu sürekli hastaneye taşindi şükür sağ salim doğdu şimdi bebişi
Allah razı olsun canım inşallah sorunsuz şu kalp atışını da duyayım çarşamba rahat edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…