2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Antibiyotik den olabilir canim söyle antibiyotik den antibiyotige fark var herhalde bunlar bende yapmadı çünkü normalde ben bir ağrı kesici bile içsem gecikirdi.

Ayenn öyle canım benimkilerle altlı üstlü oturuyoruz biliyorlar hani şükür anlayişlilarda yine de istemem para tutmayınca illaki derler boşa gitti parada diye kaldıramam bunu

Canlarım şimdi geldim eve. Kanamam azaldı.
Doktor muayne etti. Alttan hem ultrason ile.hem de o alet var ya içerde açılan onunla. Parça yok. Kese göründü. Proluton 500mg 2 günde 1 vurulacağım. Bebek görülmedi onu inşallah Allah'ım nasip etsin Çarşamba İnşallah göreceğiz. Kesenin görülmesi iyi dedi Dr. Bebeğin görülmemesi normal dedi. Keseye göre 6 haftalık dedi. Şuan ağrım var. Coraspirin i kestik. Dua edin nolur. Kaybetme korkusu başka birşeymiş. Allah kimseye göstermesin. Çok korktum. Çok ağladım. Ambulans ile gittik hastaneye.

Çok şükür kese görülmüş dikkat et kendine inşallah birşey olmazz Rabbimin izniyle

Kaç çıktı canım? Aynı gün transferiyiz bize iyi gelmedi 25 ekim
Ben de dayanamayıp 3 kasımda verdim sonuç 4 çıktı. 5in altı negatif oluyormuş
0.50 çıktı cnm 11.gundu zaten 8.gun erken gebelik testi negatifti hazırladım kendimi kan testi de kesin negatif dedim hemşire benim tahminlerim tutar seninki pozitif dedi 1 saat bekledik ben online sonuçtan bakıp soyledim onlara

Verilen embriyo yani ne kadar hücreli ise farklılık gösterebiliyor

O yuzden 12. Gün negatif görüp 15.gun pozitife dönenler var

Bir daha mi deneseniz ya da hekime ilettiniz mi
Hekim haftasonu olmayacağından 11.gun istedi bilgisi var ilaclari kes bir hafta içinde adet olursun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…