-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.201
Öyle öyle canım söyledim çünkü İnan paramız yoktu mecbur istedikBenm kimsenin haberi yok inanki para da istemem zaten paniklerini de çekemem güzel haber olursa müjde veririm yoksa da yok ne çektiğimizi biz biliyoruz mesele sadece onar ve merak değil bu süreci yaşamayan asla anlayamaz bizi kayınvalide bile olsa
AhahahÇaksaydın kafasına
Ya kurban olurum nolur ağlama kıyamam herseyin zamanı vardır benim de hiç ümidim yok ama hayırlısı diyrım bende olmasa kendimi düşünemiyorum bile o kadar para ,Emek en önemlisi ümitlerim bilmiyorum yaO kadar iyi anlıyorum ki sizi kalp kırıklığınızı
Hele eşlerimizin söyledikleri birebir aynı benimki de çocuk peşinde koşarken senin gözlerindeki ışığın sönüşünü izliyorum gün gün elimden birşey gelmiyor kahroluyorum dedi bir daha denemek istemiyorum dedisize yazarken ağlıyorum şu anda benim de doktorundan cevap beklediğim sorular var, gerekirse desin ki “sen erken ayaklanmışsın veya yediklerine dikkat etmemişsin veya ıkınmışsın, embriyonun tutunamamasına Sebep sensin” desin yeter ki birşey söylesin böylesi daha zor
Biz de eğlenceli gezen Gülen çiftten artık başka bir şeye geçtik ben bu psikolojiyi yönetemiyorum belki de. 1 dondurulmuş kaldı bizim de devamını dener miyiz bilmiyorum
Doktorunuzla görüştükten sonra sorularınıza cevap bulabildiniz mi beni de etiketleyerek yazar mısınız?
Sabret canım benim 9 yıldır olmuyordu çok şükür oldu Rabbim en kısa zamanda herkese nasip etsin inşallahbugün 11. gündü canim ama maalesef ikinci denememde olmadi
amin canim o duyguyu bilirim benimde 7 yil olmadi sonra sükür bir kizim oldu simdi yine 1 yildir deniyoruz cok zor gercektenSabret canım benim 9 yıldır olmuyordu çok şükür oldu Rabbim en kısa zamanda herkese nasip etsin inşallah
Mecbur olunca tabi katlanıyoruzÖyle öyle canım söyledim çünkü İnan paramız yoktu mecbur istedik
Antibiyotik gecikme yaptı mı size ?Canim benimkisi Ekim di ya onu Kasım mi yapalım Aralık mi bilemedim bu adet değil bir sonraki adet ile başlayacağım dedi ayin sonlarında adet oluyorum ,ee simdi antibiyotik kullanmaya başladım ya muhtemelen geciktirir. Ya Kasım sonu yada Aralık başı ama yine de kasımda da adet olursam zaten 17 yada 19. Gün transfer yapılıyor ya aralığa kalıyoroffya vallahi hep gecikiyor üzüldüm
Yaa inşallah bişey olmamıştır Allahım korusun inşallahKanamam oldu
Ufak bi parça düştü
Şimdi acile gideceğim.
İnşallah ikinizde iyisinizdir haber ver bize olur muKanamam oldu
Ufak bi parça düştü
Şimdi acile gideceğim.
Endişe yapma canım belki lekedir doktoruna da haber ver dualarımız seninle canimKanamam oldu
Ufak bi parça düştü
Şimdi acile gideceğim.
Doktoruna bilgi ver ama tüp bebekte kanamaya alışkın olcaz ama tedbirlidr olcaz hemen ilk Allah korusun kötüyü getirmicez dinlen biraz canımFitil koydum hemen
Akıntı geldi az.
Uzandım ayaklarımı kendime çektim.
Azaldı kanama ama
Vallahi canim şok şükür gecikme olmadı zamanında oldumAntibiyotik gecikme yaptı mı size ?
Hadi ya tamam canım bende adetten önce kullandım bir kaç gün sonrası adet olmam lazımdı gecikti .. antibiyotikten olduğunu düşündüm bir iki kişi yapar bende yaptı deyince bekliyim bakalım haftaya kadar olmazsam yeniden test yaparım yada bir doktora görünürümVallahi canim şok şükür gecikme olmadı zamanında oldumbende diyordum kesin gecikme olur die
Allahım ya İnşallahh bir şey yoktur içini ferah tut.Dua edin bana nolur