2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Ah canım ya sabır evet. Ama açıkçası ben bedenimi ve ruhumu böyle yıpratacak kadar çocuk uğruna hayattan kopmayı doğru bulmuyorum. Eşim de böyle. Şu dünya üzerinde baba olmayı en fazla hak eden insan benim gözümde. Ama şunun farkındayız anne olmak beni isteyip de olamadığım biri yapmayacak. Baba olmak da eşimi. Kendimden çok onun baba olmasını istediğimi ve onun için çabalamaya devam edeceğimi söyledim. Çok kızdı bana dün. Baba olmanın onu dünyanın zirvesine çıkarmayacağını, hayatının böyle eksiksiz olduğunu ve çocuğun bizim hayatımızdaki eksik parça falan olmadığını anlattı uzun uzun. Bizim hayata bakışımızı hatırlattı bana yeniden. Önemli olan illa biyolojik bir çocuk da değil bizim için. Bir çocuğa hayat sağlamaksa, evlat edinmek de bir yol. O da zorlu bir süreç elbette. Çocuksuz da tamız kısaca. Çocuk olunca tamamlanmak diye bir şeye de inanmıyoruz. Kısacası hayatımızı çocuk uğruna stresten strese, ordan buraya çarpmak bana doğru gelmiyor. Bir tane hayatımız var. Bugünümüz tek ve eşsiz. O yüzden illa olcak diye kendimizden daha fazla vermeyeceğimiz noktayı iyi belirlemek lazım. Bu kimisi için 12 denemedir. Kimisi için 3. Herkese kendi yolunda bol şans diliyorum

Okurken çok üzüldüm canım allah yardımcın olsun inşallah bir mucize olurda bebeğin sana sımsıkı tutunur.Hakkında en hayırlısı olsun inşallah

Ay kaynanam geldi sakın kalkma yok biz o kadar kredi çektik karı manyak mı ne
Ayy en sinir olduğum laf verdiği paranın hesabını soruyor tutmazsa napcak geri mi isticek tövbe yarabbim işte sırf bu yüzden kimseden para istemek istemiyorum lafını yapar diye elimde avucumda ne var harcarım Allahım kimseyi kimseye muhtaç etmesin emeklerimizi çektiğimiz acıları boşa çıkarmasın insallah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Amin amin ins

kontrolum ayın 10unda. ben 2 gün önce evimize yakın bir özel hastanede ultrason yaptırdım herşey normal dediler. Kendi doktorumun onayı olmadan ilaçları azaltmak istemedim ama

Oksapar iğne sağlık ocağının elinde varmış. son kullanma tarihi 11/2021 yazıyor. bu ay kullanabilirsin dediler. ama tedirgin oldum ben yinede..

Henüz başlamadı (transferin 6. Günü çok ağrım olmuştu) regl tarihim 8 kasım daha var yani
Bildiğim kadarıyla ilacı bıraktıktan 1-2 gün sonra regl olabiliyorsun

Benm kimsenin haberi yok inanki para da istemem zaten paniklerini de çekemem güzel haber olursa müjde veririm yoksa da yok ne çektiğimizi biz biliyoruz mesele sadece onar ve merak değil bu süreci yaşamayan asla anlayamaz bizi kayınvalide bile olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…