2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Ben senitakip ediyordum canım. Negatif mi aldın durumun ne şu an?

Şuraya tamamen kendi tecrübem olan bir şeyi yazmak istiyorum ki biliyorum burda benim gibi olup, bir ışık arayan çok olacak. Tüp bebekte, dış gebelik hariç her türlü kötü senaryoyu yaşadık. Dış gebelikten de şüphelendiker de neyse bir de o yaşanmadı. test sonucunuz kaç çıkarsa çıksın, sakın yüksek rakamlarla kıyaslayıp kendinizi üzmeyin. İlk transferim (5aa) 47 ile başladı. Sonra 94 olsa da ya kimyasal ya dış gebelik dediler. İlaçlar hatta progesteron kesilse bile devam etti hamilelik. Kanamasız, leke bile olmadan. Her hafta kese tüplere mi gitti diye kontrole gittim. Tüm sürecin heyecanını, umudunu aldılar benden böyle böyle. Gram inanmadım kese göreceğime ama oldu. 47 ile başlayan minik kese de yaptı, yolk da gösterdi. Hatta kendi haftasından önce kalp atışı bile verdi. Tüp bebek doktorum bile imkansızı görüyoruz şu an demişti. 8. haftada kalbi durdu ama bu kadar mücadele etti miniğim. Bu transferim (5ab) 559 la başladı. O süper başka teste gerek yok 2 hafta sonra kontrol dediler. Şimdi boş gebelikle sınanıyoruz. Kısacası test sonucunu yeni alıp da sonucu düşük başlayanlara söylüyorum: miniklerinizi yüksek rakamlı diğer miniklerle kıyaslayıp, ona güveninizi yitirmeyin. Önemli olan sağlıklı olması ve iki katlayarak (veya en az % 60) büyümesi.

Ben de 9. Gün kan verdim 4 çıktı ne yazık ki beta hcg
Olumsuz

Ben de 9. Gün kan verdim 4 çıktı ne yazık ki beta hcg
Olumsuz

Öylemi çok üzüldüm ama yinede umudumuzu kaybetmeyelim böyle olup 12. değerinde artış olanlar çok varmış. Bir arkadaşımızın 10. gün testi 0.1 gibi bir sonuç çıkmış 12.gün gittiğinde 65 olmuş şok olmuş Allahtan umut kesilmez :)

Öyle ama çok ağladım dün biraz da sindirdim artık umutlanıp gününde kan testi yapınca tekrar yıkılmak istemiyorum
Rabbimden bir mucize gelse keşke

Anladım canım inşallah bir mucize olsun sımsıkı tutunsun bebeğin sana Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah

Öyle ama çok ağladım dün biraz da sindirdim artık umutlanıp gününde kan testi yapınca tekrar yıkılmak istemiyorum
Rabbimden bir mucize gelse keşke
Bizde öyle çarşamba günü eşimle çok üzüldük ama yinede cumartesiyi bekleyeceğiz dedik biz elimizden geleni yapalım gerisi kısmet artık 25 Ekim tarihliler biraz şansız olduk

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Benim ilk denemem boş gebelik olmuştu. Dediğin gibi kese küçüktü ve bEbek yoktu. Kürtaj oldum. 2. Denemeden önce bütün testleri yaptırdık bizde herhangi bi sorun çıkmadı. Ikinci denememizde genetik test yapılmış 5bb kalitesinde embriyo transfer edildi. Sonuç negatif. Neyse dedik zaten tup bebekte başarı %100 değil diyip kendimizi teselli ettik. Üçüncü deneme yine genetik test yapıldı 5bbc kalitedeki embriyo kimyasal gebelikle sonuçlandı. Bu artık 4. Denememiz ve bunda neyle karsilasicaz bilmiyorum. Bu arada benim yumurta rezervim dusuk. Her denemede 3 en fazla 4 yumurta toplaniyo. Her denemede sil baştan başlıyorum. Iki yıldır sürekli hastanelerdeyim. Herkes bana gençsiniz oh ne güzel kafa dağıtın gezin tozun derken ben hergun evde ağlıyorum. Her gün alt komşunun annen uyandın mi sen diye bebeğini sevdiğini ağlayarak dinliyorum. Karşı komşunun oğlu kapıya çıkıp işten gelen babasına baba diye sarılmasını görüyorum. Anne olmayı çok istiyorum. Kac yıl sürecek olursa olsun o duyguyu yaşamak istiyorum. Allah bize de nasip etsin. Eşim bana sen bir eşsin, evlatsin, kardeşin, arkadaşsın, dostsun, sen bir-çok şeysin. Bir tek anne olamadım diye bunlardan da vazgeçme derken aslında ne kadar çok baba olmak istediğini gözlerinde görüyorum. Sabir lazım, sabır... bizim bu dünyada ki sınavımız bu. Elimizden geleni yapıcaz tabi ki. Allah birgün hepimize nasip edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…