2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Cok erken daha. Sana tabsiyem gunluk hayatina don, kafani mesgul tut ve belirtilere kulak asma sakin. Sakin kal ve kendini mesgul edersen su gibi gecer zaman emin ol. Tum dualarim seninle
Kuran okuyorum bol bol Yasin ayetel kürsü allah bu yolda olan insanları parasını duasını maddi manevi boş bırakmasın herkes istediği şeye kavuşsun kimsenin kucağı boş kalmasın ben şimdi hepimizin adına Yasin okuyorum

Canim ne dicegimi bilemedim belki gittiğinde güzel seler duyucaksin şaşırdım hayırlısını diledik elbetteki sen den önemli deil ama inşallah hayırlı haberler duyarsın

Y Yessbursa

idrar testi getirdi samimi bir aarkadaşım merak etmiş benden çok meraklı

Sabah yaptım negatif silik bile çıkmadı

Ama kan sonucu için beklemeye devam tabii ki hayırlısı bakalım

Neden 3 kere iptal oldu? Ben hep taze transfer oldum dondurulmuş süreci nasıl oluyor? Pat diye transfer mi önce ilaç vs verip hazırlıyorlar mı

Y Yessbursa

Ya bu sabah ben de merak ettim test yaptım koca bı negatif silik bile çıkmadı moralim nasıl bozuktu sabahtan beri nasıl moral oldun bana inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alıcaz

O kadar iyi anlıyorum ki sizi kalp kırıklığınızı
Hele eşlerimizin söyledikleri birebir aynı benimki de çocuk peşinde koşarken senin gözlerindeki ışığın sönüşünü izliyorum gün gün elimden birşey gelmiyor kahroluyorum dedi bir daha denemek istemiyorum dedi size yazarken ağlıyorum şu anda benim de doktorundan cevap beklediğim sorular var, gerekirse desin ki “sen erken ayaklanmışsın veya yediklerine dikkat etmemişsin veya ıkınmışsın, embriyonun tutunamamasına Sebep sensin” desin yeter ki birşey söylesin böylesi daha zor
Biz de eğlenceli gezen Gülen çiftten artık başka bir şeye geçtik ben bu psikolojiyi yönetemiyorum belki de. 1 dondurulmuş kaldı bizim de devamını dener miyiz bilmiyorum
Doktorunuzla görüştükten sonra sorularınıza cevap bulabildiniz mi beni de etiketleyerek yazar mısınız?

Ya bu sabah ben de merak ettim test yaptım koca bı negatif silik bile çıkmadı moralim nasıl bozuktu sabahtan beri nasıl moral oldun bana inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alıcaz
Yok yok moral bozmak yok

Hekimler boşuna 12.gun demiyor ve size bir arkadaşımdan bahsedeyim

Kan da pozitifi gördüğüm halde idrar da negatif çıkmıştı demisti

Kullandığımız ilaçlardan idrar da hcg yer bulamıyor sanirim

Ve her embriyonun gelişimi günü farklı

İlaçları kullanmaya test gününü bekleyeme devam

Ortada olmak zorundayız ne çok umutsuz ne çok hamile
moduna girmeden günü beklemeliyiz

Neden 3 kere iptal oldu? Ben hep taze transfer oldum dondurulmuş süreci nasıl oluyor? Pat diye transfer mi önce ilaç vs verip hazırlıyorlar mı
Benim zaten dondurulmuş olucakti iki ay sonra opudan sonra gittiğimde hormonlarım uygun deildi sonra ki ay lar rahim hazır olmadı histereskobi olduk çizik atıldı sonra herşey hazir dediği zaman yaptı ama kimi ndede taze transfer iyi olabilio tamamen iyi araştırıp doktora bırakmak kendimizi

Nasıl güzel motive oldum çok sağolun kızlar rabbim hepimizin isteğini versin inşallah

Canım inşallah haftaya güzel haberler alırsın. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Benim bi akrabamın da 1i kendinden 1i tüp bebekle 2 boş gebeliği oldu, 2. tüp bebekte tuttu çok şükür 5 yaşında bir kızı var. Belli bir sebep de sunamadılar. Umarım tez zamanda sağlıkla kavuşursun

Y Yessbursa

Bencede hiç morelinizi bozmayın benimde 9. günde idrarda negatif aldım tabi negatifi görünce çok üzüldüm 3 gün daha bekleyemem idararda geç çıkıyor hemen kana bakmam lazım dıyıp gidip yaptırdım tabi ondada negatif aldım ama yinede herkes 12. günü beklememi söyledi hemşirelerde herşeyin değişebileceğini geç tutunma olabileceğini herkesin vucudunun bir olmadığını falan söylediler ama tabi ben kendımı artık olumsuz habere alıştırdım ama kesinlikle kan için gününüzü bekleyin

Olmazsa diğer embriyo lara napalim

En azindan çözümsüz değiliz

Olmazsa diğer embriyo lara napalim

En azindan çözümsüz değiliz
Kesinlikle öyle benimde ilk denemem bende hiç bir sorun yok eşimde varikosel var benım bır sıkıntım olmadığı için ve ilk denemenin verdiği acemilik ve heyecanla üzüntümüz biraz fazla oldu ama çoğu kişi bana özelden mesaj atmış 10. ve11. gününde negatif alıp 12. günde kanında artış olduğuna dair insan yinede umutlanıyor tabi :) bizimde bir embriyomuz daha var nasip artık gerisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…