2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Belirtilerim birden kaybolunca aksam bidaha test yaptım aşırı silik yok gibi çıktı.
Kuzum akşam idrarı yanıltabilir sonuçta çok su içiyoruz bu dönemde belirtiler bende de öyle olmuştu 5. Gün bi adet ağrısı oldu halsizlik oldu 6.gün lekelenme sonra hiç bir şey kalmadı ama şükür pozitifti. Kendine bunu yapma gülüm inşallah seninledir bebişin

Amin canım benim Allah razı olsun aslında doktor bugün cinsiyet hakkında tahmin yaptı ama kesin değil bende netlesmeden bisey diyemiyorum Rabbim hepimizin evladını korusun sağlıklı bir şekilde büyüsünler hayırlı zamanda kucağımıza almak nasip olsun darısı tüm bekleyen emek eden isteyenlere ❣❣

Yok yapmadım. Dondurulmuş embriyo transferiydi
Hee o zaman sağlıkla büyüsün inşallah hadi bakalım güzel haberler ile gel
Evet kullanıyorum vajinadan günde 3 defa. Yok çok değil az oldu. Ama batma var karnımda
Bende de olmuştu lekelenme belki mesajlarımdan görmüşsündür. Kanama alanı yokmuş çok şükür ama sen sabah doktoruna mesaj at ya da ara cumartesi geleceğini söyle bugünden yapmam gereken bir şey var mı dersin. Bana iğneyi demişlerdi iğneyi yaptırdım zaten ertesi gün de kontrole gittim
Aminn aminn gülüm Ayy hadi bakalım ben çok merak ediyorum en çokta doğru mu tahmin ettim onu merak ediyorum ama tahminen ziyade farklı bişey ya sürekli ablası falan diyesim geliyor altıncı hissim arkadan ittiriyor beni bekleyelim bakalım

Seve seve cevaplarım sorum değil benim daha önce doğal yolla bir kimyasal oldu sonra iki kere aşılama denedik tutmadı sonra tüpe gectik ilk transferde sadece transfer sonrası coraspirin kullandım ve yine kimyasal ile sonuçlandı. İlinci transfer öncesinde doktorum bu testleri yaptırmamı istedi heterozigot cıkınca kan sulandırıcı iğne verdi( bu arada cıkmasafa vereceğini kan sulandırıcı iğnenin gebelik şansını artırdıgını söylemişti) ikinci trnsferde coraspirin ve iğne kullandım ama gebelik olusmadı test gunumde sıfırdı beta sevıyem. Bu iğnenin bir zararı yok bu arada aksine faydası olduğu düşünülüyor. Bende yan etkide yapmadı karında vuruyorum pek hissetmiyorum bile. 3. Transferde yine aynı şeyleri kullandım coraspirin + iğne şeklinde şuan için olumlu gidiyor henuz kese fln gormedık 5. Haftama girdim inşallah cmt gideceğim görmeye

Canım biri pıhtılaşma ile ilgili (Türk kadınında genetik olarak sık görünüyormuş zaten) kan sulandırıcı alman gerekiyor doktor dozu ayarlayacaktır diğerini bilmiyorum

İyi akşamlar

Transferimin 9.gunu bugun

Goguslerim çok şişti vücudum da oyle hissediyorum ilaçlardan dolayi ki olabilir demislerdi ama yine sormak istedim

Var mıydı böyle olan
Benimde 8. Gün canim. Ilaclardan dolayi ödem olmasi normal ama beni uyarmışlardi. Bende olmadi ama. Test yaptin mi hic? Belirtin var mi

Yarin son gun kizlar inşallah cumartesi guzel haber alirim. Test delisi oldum resmen ya . Az önce yine test yaptim yine 2. cizgi koyu çıktı. Anlamadim bu isi bi türlü. Psikolojik olarak ne kadar zor bir süreçmis. Allah cidden yardımcımız olsun hepimizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…