2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Selam kızlar, carsamba günü rahım kalınlıgı 8,9 cıkmıstı.. Bugun 9,5 cıktı, doktor cok guzel dedı, bahsettiğiniz 3 cızgı yı de gordum resmini alıp dosyama da koydular, o kadar rahatladım kı anlatamam.. Hemen ardından 1 tane leucostım verdı rahmın ıcıne.. 3 tane de göbekten yapmak ıcın aldırdı.. Carsamba transferım var ilacları anlattılar gönderdiler, pazar covıd testı vericem, pazartesi benım bebısler çozdurulecek

Çok sevindim canım, çok az kaldı ,Bebişlerini bir an önce al gel inşallah

Hadi gözün aydın hayırlısı olsun inşallah

Bak sana dedik aşko panik yapacak birşey yok die çok ideal kalınlık inşlh pzt bebişleri alır bir oh çekersin

Gözün aydın hayırlısı ile bebislerini al gel

Bak sana dedik aşko panik yapacak birşey yok die çok ideal kalınlık inşlh pzt bebişleri alır bir oh çekersin
Çarsmaba gunu cnm
Gözün aydın hayırlısı ile bebislerini al gel
Valla kızlar o kadar gerildim kı doktor gelene kadar, zaten gorür görmez harika dedı, 3 cızgı hemen belirdi
Bugun ovitrelle yapıcam 3te 1 ini yap dedıler

Bol bol dinleniyorum cok sık wcye gidiyorum göğüslerim hassaslasti ama ilaclardan olabilir belirti diyemem daha 4.günum
Hadi hayırlısı
Hadi gözün aydın rahatladın Herşey yolunda güzel.gidiyor tarnsferin de güzel gecer inş.

Hayırlı olsun canım senin nasıl geçti transferin idrar sıkışıklığında sorun yaşadın mı ne kadar yattın
Canım çok sıkışık değildim ama sorun yapmadılar hemşire karnıma bastırdı biraz 2 saat yattım hastanede istedipiniz kadar kalabilirsiniz dediler saolsunlar korkulcak birşey yok canım gitmeden su içmeye başla ben rahatsızlandım içemedim önceden

5-10 gün içinde oluyormuş galiba. Kesinlikle iyi olmuş senin açından hem o şişkinlik falan da gider
Hoşgeldiniz kızlar süreciniz hayırlı olsun güzel müjdelere vesile olsun inşallah
Kızlar bebeklerimi alıp geldim inşallah güzel sonucu almayı vermeyide nasip eder Rabbim
Hoşbuldum… evet bugün kavuştuk.baya zorlu bir gündü benim için… inşallah sonu güzel olur hepimiz için
Çok sevindim kızlar inşallah bundan sonra sağlıkla tutunup sağ salim büyüsünler
Hoşgeldin canım hayırlı olsun güzel müjdelere sevinçlere vesile olsun
Çokk sevindim canım harika bir haber bu. Hadi bakalım bebişler sağlıkla tutunur inşallah
Hayırlı cumalar kızlar ben de bebislerimi aldım geldim şükür Sonuç da güzel olur inşallah.Darisi bekleyenlere
Süperr canım sağ salim büyüsünler sağlıkla ilerlesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…