2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Ben günde 3 kere alıyorum, acaba bi defada daha yuksek doz alınca farklı mı oluyor ki
Sanmam doktor saatlerini bana bıraktı tamamen tek seferde alabileceğimi de söyledi ben de üşendiğim için tek seferde alıyodum tabi mide sorunum da yok ona da güvendim biraz ama şimdi benim de sabah akşam oldu.

Sanmam doktor saatlerini bana bıraktı tamamen tek seferde alabileceğimi de söyledi ben de üşendiğim için tek seferde alıyodum tabi mide sorunum da yok ona da güvendim biraz ama şimdi benim de sabah akşam oldu.
Sabah aksam olması daha iyi olmus, mideye sorun olmasın sonrasında

merhaba arkadaşlar.haziran ayında 5.gün embriyosu 4aa kalitede embriyo transferim oldu çok şükür hamile kaldım ama 7.haftalık kalbi duran bir gebeliğim oldu.bizde eşimle birlikte genetik test yaptırma kararı aldık.eylül 10 gibi hem sonuçlar çıkacak hem de o tarihlerde adet olacağım ve ikinci transfer tedavisine başlayacağım.5.gün embriyosu tek transfer olacağım..
3 aşılama olumsuzum var..
32 yaşındayım,haşimato hastasıyım ve sebepsiz infetrilite bizimkisi.inşallah bu transferde sağlıklı ilerleyecek.. allah hepimizin yardımcısı olsunnn...

Merhabaa kizlar bende geldimmm. Eylulde transferim olacak ilk tüp bebek deneyimim. Yas 29 . Gecen hafta histereskopi yapildi poliplerim alindi rahim genişletildi. Ilk adette transfer hazırlığına basliyorum. Çift transfer olacak inşallah.

Hoşgeldiniz kızlar Rabbim tedavinizi hayırlı eylesin güzel sonuçlar alırsınız inşallah

Ben de geldim :) 2. Transferim olacak. Ekim’de ama. İlk transferden ssonra bebeğimin kalbi durdu 7 haftalıkken. Kürtaj olmam gerekti olamadım. Kürtaj yapmaya çalışan doktor, doğum kanalında bir kitle vardı, giremedik. Zorlamak istemedik dedi. Kaç senelik doktorum inandım. İlaçla evde düşük yaptım ki, gerçekten çok ağırdı. Bebeğimi düşürdükten sonra görmek falan da aşırı yıprattı geçen sene kasım ayında oldu bunlar. Sonra da eşimin görevi nedeniyle uzak olduğumuz için yeniden transfer denemedik. 2 tane dondurulmuşumuz var. Geçtiğimiz haftasonu embriyo mu oluştursak yeniden vs diye tüp bebek doktorumuzla konuşmaya gittik. Muayenede kendi kadın doğum doktorumun doğum kanalında kitle dediği şeyin aslında olmadığı, kürtajda rahim perforasyonu yani rahim delinmesi oluştuğu görüldü. İnsan kaç yıllık doktoruna da güvenemeyecek mi? Bir de yalan söylüyor yüzüme baka baka çok üzüldüm. şimdi haftasonu rahim filmi çekilecek. 2 sene önce çektirmiştim ve tek tüpüm de kapalı olduğu için çok canım yanmıştı. Yeniden film istedi tüp bebek doktorum. Yırtığın durumuna ve büyüklüğüne göre belki histeroskopi olucam pazartesi günü. Sonra ekimde transfer düşünücez. Rahim yırtılması durumu yaşayan, bilen var mı? Çok üzülüyorum

Kızlar bebeklerimi alıp geldim inşallah güzel sonucu almayı vermeyide nasip eder Rabbim
Güzel haber Ler le inşallah canım nasi geçti nekadr süre orda kaldın idrara skisik ne kadar kaldın ben ondan korkuorum bu arada iki tane deme sevindim çift olmasına hadi artık güzel günlere gün saymaya

Merhaba estrofem kullanırken yan etki yaşamayanlar varmı acabaa olumsuz çok mesaj okudum korkuyorum şuan kullanmaya

Güzel haber Ler le inşallah canım nasi geçti nekadr süre orda kaldın idrara skisik ne kadar kaldın ben ondan korkuorum bu arada iki tane deme sevindim çift olmasına hadi artık güzel günlere gün saymaya
Canım aslında ben sabah rahatsıLandım sürekli istifra ettim oyüzden su içemedim çok ama sorun değil dediler karnıma bastırarak yaptılar ama sorun plmadı çok rahat geçti transfer

Hoşbuldum… evet bugün kavuştuk.baya zorlu bir gündü benim için… inşallah sonu güzel olur hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…