- 19 Kasım 2020
- 21.952
- 47.964
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Moralini bozma canım benim belki dediği gibi dozu düiürdükleri için olmuşturKızlar benim kalınlık 8,9 cıktı bugun, estrofemın 10.günü..
6.günü 9,2 cıkmıstı.. Moralim bozuldu.. Ölcüm yapılan oda farklıydı, bı de ilacın dozu düşürüldü ondan olabılır dedı, tekrar dozu yukselttı, cuma gunu tekrar cagırdı, moral bozacak bısey yok dedı
İnşallah sadece a ve b kaliteleri donduruyorlarmış inşallah hepsi kaliteli olur :)Oo çok güzel canım hadi inşallah sağlıkla ilerlesinler
İnşallahh canımm ne heyecanla bekliyor dimi insan o telefonu. Benim tel çalınca kalbim pıt pıt olurdu.İnşallah sadece a ve b kaliteleri donduruyorlarmış inşallah hepsi kaliteli olur :)
hahah çok mantıklıymışİnşallahh canımm ne heyecanla bekliyor dimi insan o telefonu. Benim tel çalınca kalbim pıt pıt olurdu.Hatta o heyecanla dediklerini unutmayım diye başka Bi telde ses kaydı almıştım
Aynen canım Kendimiz yapmıştık. Bende çok zorlandım hatta ağlardım bazenKızlar iğnelerinizi kendiniz mi yapıyorsunuz.. Benim 6. Günüm iğnede. İlk günler rahat vuruyodum ama şimdi zorlanmaya başladım çok acıyor iğne yaparken.. Karnım çok şişti sizdede oldu mu şişlik.
Ohh çok şükür canım ya hadi gözün aydın sağlıkla tutunsunlar şimdiTeyzoşlarıçok şükür emanetlerimi aldım geldim 2side transfer oldu Allahıma şükürler olsun bi sıkıntı çıkmadı Allah razı olsun sizdende merak edip sormuşsunuz ❣
Hoşgeldin canım aa bugün transfer günün yani. Hadi inşallah sağlıkla tutunsunlar sağ salim ilerlesin sürecindeMrbBende varım heyecan dorukta çünkü yarın (02/09/2021) dondurulmuş çift embriyo transferim olacak inş. 4.denemem… inşallah rabbim hayırlı mutluluklar nasip etsin hepimize..
İnşallahh yarın da güzel haberler gelsin canımhahah çok mantıklıymışbende dün elim ayağım dolaştı numarayı görünce şükür güzel haber aldık yarın bidaha arıcaklar
Yok canım 2.adette bide benim TSH yüksek çıktı onu düşürmem gerekiyormuş öyle transfer olucamİnşallahh yarın da güzel haberler gelsin canımtransfer ilk adetinle mi olacak
En iyisi canım zaten ilk adet biraz erken geliyor tam iyileşmemiş oluyoruz. Benim opudan 5 gün sonra gelmiştiYok canım 2.adette bide benim TSH yüksek çıktı onu düşürmem gerekiyormuş öyle transfer olucam
Bende onu merak ediyordum ne zaman adet olunuyor diye. İyi hemen olunuyorsa 1 ay var transfere. Ben başka şehirde tedavi oluyorum bide çalışıyorum bu yumurta toplamaya kadar olan süreçte çok zorlandım o yüzden açıkcası hemen transferde olmak istemiyordum iyi olduEn iyisi canım zaten ilk adet biraz erken geliyor tam iyileşmemiş oluyoruz. Benim opudan 5 gün sonra gelmişti
Ben günde 3 estrofem kullanıyodum kontrole gittiğimde 10.4 çıkmasına rağmen estrofemi sabah 2 akşam 2 olmak üzere 4 e çıkardı doktorum. Ama dozu azaltmak kısa sürede kalınlığı bu kadar etkileyebiliyosa tekrar arttırdığında da kısa sürede artıcaktır sen stres yapma olumlu düşünKızlar benim kalınlık 8,9 cıktı bugun, estrofemın 10.günü..
6.günü 9,2 cıkmıstı.. Moralim bozuldu.. Ölcüm yapılan oda farklıydı, bı de ilacın dozu düşürüldü ondan olabılır dedı, tekrar dozu yukselttı, cuma gunu tekrar cagırdı, moral bozacak bısey yok dedı
Tüp bebek hastasiyim diye söyleyince ertesi güne veriyorlar randevu inşallah kurul islerinide cok cabuk halledersin yorucu bir süreç Allah kolaylık versin canımÇok sağol canım Allah razı olsun, genel cerrah meme ultrasonu istiyormuş sanırım kurula gideceğim zaman. sıra oluyor mu onda nasıl oluyor.sira olur cektiremezsiniz falan dendi bana ama sizin nasıl oldu.
Gunaydin canım nasılsın bugünGünaydın kızlar
Merhaba hakkında hayırlısı olsun inşallah transfer kişinin durumuna göre değişiyor ben taze transfer oldum dünMerhaba kızlar bugun dr kontrolüm vardı cumartesi günü yumurta toplanacak dedi.. Çatlama iğnesi verdi.. Bundan sonraki aşamalarım nasıl olacak.. Hemen transfer yapılacak mı.. İşleyişi bilmiyorum.. Yorumlara bakıyorum bazı arkadaşlar yumurta toplama işleminden sonra adeti bekliyoruz diye yazmışlar.. Bu bekleme süresi neye bağlı.. Çok soru sordum
Ben günde 3 kere alıyorum, acaba bi defada daha yuksek doz alınca farklı mı oluyor kiBen günde 3 estrofem kullanıyodum kontrole gittiğimde 10.4 çıkmasına rağmen estrofemi sabah 2 akşam 2 olmak üzere 4 e çıkardı doktorum. Ama dozu azaltmak kısa sürede kalınlığı bu kadar etkileyebiliyosa tekrar arttırdığında da kısa sürede artıcaktır sen stres yapma olumlu düşün
Amin.. İnşallah tedavin olumlu sonuçlanır.. Bebişini alırsın kucağınaMerhaba hakkında hayırlısı olsun inşallah transfer kişinin durumuna göre değişiyor ben taze transfer oldum dünRabbim hepimizin tedavilerini güzel sonuçlandırsın inşallah
Sonuç ne zaman belli olacak inşallahAmin isteyen herkes hayırlısı ile tez vakitte kavuşur inşallah
Canim iyiyim çok şükür sen nasılsınGunaydin canım nasılsın bugün
çok yumurta toplandığında ohss riskine karşı donduruluyor benimkiler dondurulacak ve 2 adet beklenecek zaten toplamadan sonra bi hafta içinde adet olunuyormuş ondan sonraki adette gideceğim ben inşallah kaliteli çok yumurtan olur :)Merhaba kızlar bugun dr kontrolüm vardı cumartesi günü yumurta toplanacak dedi.. Çatlama iğnesi verdi.. Bundan sonraki aşamalarım nasıl olacak.. Hemen transfer yapılacak mı.. İşleyişi bilmiyorum.. Yorumlara bakıyorum bazı arkadaşlar yumurta toplama işleminden sonra adeti bekliyoruz diye yazmışlar.. Bu bekleme süresi neye bağlı.. Çok soru sordum