2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Moralini bozma canım benim belki dediği gibi dozu düiürdükleri için olmuştur

İnşallahh canımm ne heyecanla bekliyor dimi insan o telefonu. Benim tel çalınca kalbim pıt pıt olurdu. Hatta o heyecanla dediklerini unutmayım diye başka Bi telde ses kaydı almıştım
hahah çok mantıklıymış bende dün elim ayağım dolaştı numarayı görünce şükür güzel haber aldık yarın bidaha arıcaklar

Aynen canım Kendimiz yapmıştık. Bende çok zorlandım hatta ağlardım bazen iğneyi batırmadan önce derin nefes al iğneyi batır sonra nefesini bırak. Şifalar olsun inşallah
Teyzoşları çok şükür emanetlerimi aldım geldim 2side transfer oldu Allahıma şükürler olsun bi sıkıntı çıkmadı Allah razı olsun sizdende merak edip sormuşsunuz
Ohh çok şükür canım ya hadi gözün aydın sağlıkla tutunsunlar şimdisağ salim ilerlesin sürecin
MrbBende varım heyecan dorukta çünkü yarın (02/09/2021) dondurulmuş çift embriyo transferim olacak inş. 4.denemem… inşallah rabbim hayırlı mutluluklar nasip etsin hepimize..
Hoşgeldin canım aa bugün transfer günün yani. Hadi inşallah sağlıkla tutunsunlar sağ salim ilerlesin sürecinde

En iyisi canım zaten ilk adet biraz erken geliyor tam iyileşmemiş oluyoruz. Benim opudan 5 gün sonra gelmişti
Bende onu merak ediyordum ne zaman adet olunuyor diye. İyi hemen olunuyorsa 1 ay var transfere. Ben başka şehirde tedavi oluyorum bide çalışıyorum bu yumurta toplamaya kadar olan süreçte çok zorlandım o yüzden açıkcası hemen transferde olmak istemiyordum iyi oldu

Ben günde 3 estrofem kullanıyodum kontrole gittiğimde 10.4 çıkmasına rağmen estrofemi sabah 2 akşam 2 olmak üzere 4 e çıkardı doktorum. Ama dozu azaltmak kısa sürede kalınlığı bu kadar etkileyebiliyosa tekrar arttırdığında da kısa sürede artıcaktır sen stres yapma olumlu düşün

Merhaba kızlar bugun dr kontrolüm vardı cumartesi günü yumurta toplanacak dedi.. Çatlama iğnesi verdi.. Bundan sonraki aşamalarım nasıl olacak.. Hemen transfer yapılacak mı.. İşleyişi bilmiyorum.. Yorumlara bakıyorum bazı arkadaşlar yumurta toplama işleminden sonra adeti bekliyoruz diye yazmışlar.. Bu bekleme süresi neye bağlı.. Çok soru sordum

Çok sağol canım Allah razı olsun, genel cerrah meme ultrasonu istiyormuş sanırım kurula gideceğim zaman. sıra oluyor mu onda nasıl oluyor.sira olur cektiremezsiniz falan dendi bana ama sizin nasıl oldu.
Tüp bebek hastasiyim diye söyleyince ertesi güne veriyorlar randevu inşallah kurul islerinide cok cabuk halledersin yorucu bir süreç Allah kolaylık versin canım

Merhaba hakkında hayırlısı olsun inşallah transfer kişinin durumuna göre değişiyor ben taze transfer oldum dün Rabbim hepimizin tedavilerini güzel sonuçlandırsın inşallah

Ben günde 3 kere alıyorum, acaba bi defada daha yuksek doz alınca farklı mı oluyor ki

çok yumurta toplandığında ohss riskine karşı donduruluyor benimkiler dondurulacak ve 2 adet beklenecek zaten toplamadan sonra bi hafta içinde adet olunuyormuş ondan sonraki adette gideceğim ben inşallah kaliteli çok yumurtan olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…