- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Ayy inşallah tabi ben bekleyemem kan testini pazar sabah yaparımIlk sana sevinicez Allahın izniyle
Amin amin Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsinİnşallah bizede umut olursun Rabbim bu yoldaki herkese nasip etsin zor bir süreç
Güzel sonuçlar alırsın inşallah canımTeyzoşlarıçok şükür emanetlerimi aldım geldim 2side transfer oldu Allahıma şükürler olsun bi sıkıntı çıkmadı Allah razı olsun sizdende merak edip sormuşsunuz ❣
Güzel haberlerini alırız inşallah sağlıkla tutunsunlar annelerineTeyzoşlarıçok şükür emanetlerimi aldım geldim 2side transfer oldu Allahıma şükürler olsun bi sıkıntı çıkmadı Allah razı olsun sizdende merak edip sormuşsunuz ❣
MrbKaçıncı denemeniz ?
kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?
ve nelere dikkat ediyorsunuz ?
benim ikinci tedavim , ilki 5 gün embriyosu negatif oldu .
ikinci tedavimde bazı değişiklikler oldu . Yine donmuş olacak ama 2 embriyo ve 3 gün embriyo hatcing yapılacak . Birbirimize destek olalım .Heycanlarımızı , korkularımızı birlikte yaşayalım bizi bizler anlarız
Catlak-kurabiye @Sohrab sizleri de etiketliyorum kızlar . Süreçleri beraber geçirdik inşallah transfer ve pozitiflerde beraber gelir ard arda ve tüm diğer arkadaşlar .
�
Anne Adı Yaşı Deneme Sayısı Transfer Tarihi Sonuç Ssevincli 31 Yaş 2. Deneme 30 Ağustos (Çift Embriyo) @Nureella 1. Deneme 2 Eylül @iklime_06 35 Yaş 3. Deneme 3 Eylül (Çift Embriyo) @Sohrab 32 Yaş 2. Deneme 8 Eylül Nefes0858 36 Yaş 1. Deneme 1 Eylül @Brarmn11 3. Deneme Eylül @LadyNurr 25 Yaş 2. Deneme Eylül (Çift Embriyo) @halleyyy 36 Yaş 2. Deneme Ekim (Çift Embriyo) Catlak-kurabiye 30 Yaş 1. Deneme Ekim @Cilekkokusuu 28 Yaş 3. Deneme Ekim (Çift Embriyo) @Hayyal 35 Yaş 6. Deneme Ekim @orkide611 26 Yaş 2. Deneme Ekim
Evet çam sakura süreç biraz uzun ve yorucu ama değiyor sonunu düşününce ben bayram öncesi kurul işimi hallettim bugün transferim oldu çok şükür amin inşallah hepimizin güzel sonuçlansın Rabbim işini rast getirsin senindeCam sakura sanırım değil mi bende orda bu sürece gireceğim de çok merak ediyorum devlette zor mu bu süreçler diye.randevum var kurul için Eylülun ortasında benimde.insallah olumlu sonuclanir sizin ve tüm bekleyenlerin
Ben 35 yaş üstüyüm benimde amh düşük cift olsun biz çok istiyorduk Rabbim nasip etti tabi bunun içinde onay alıyorlar 35 yaş üstü olsamda istiyormusunuz diye sordular yanlış bilmiyorsam 3.denemeye yaş 35 altı da olsa çift transfer oluyormuşBirde şeyi sorcakdim çift transfer ya sizin siz mi istediniz nasıl oldu.istersek çift yapıyor mu devlette bende amh düşüklüğü var 0.90, yaşim 31.35 yaş üstü mü olmak zorundayız amh dusuklugu sebep gosterilemez mi acaba fikriniz var mı.
Allah razı olsun inşallahGüzel haberlerini alırız inşallah sağlıkla tutunsunlar annelerine
Amin inşallah hayırlı olsun şimdidenMrbBende varım heyecan dorukta çünkü yarın (02/09/2021) dondurulmuş çift embriyo transferim olacak inş. 4.denemem… inşallah rabbim hayırlı mutluluklar nasip etsin hepimize..
Bekle gününü dayan bence canımAyy inşallah tabi ben bekleyemem kan testini pazar sabah yaparım
Tşk ederimmAmin inşallah hayırlı olsun şimdiden
Amin inşallahGüzel sonuçlar alırsın inşallah canımBenim de haftaya salı transferim olcak inşallah. Şimdi şeyi merak etmeye başladım transfer sonrası ne kadar yattın bi de idrara sıkışık olmak gerekiyo ya yatamam diye çok korkuyorum. Burdan okuduğum kadarıyla sonda taktıranlar ya da altına bez koyanlar falan olmuş senin doktorun ne dedi ne kadar yattın
Anladım canım çok sağol cevapların için.benim ilk deneme çift yapmazlar büyük ihtimalle o zamanBen 35 yaş üstüyüm benimde amh düşük cift olsun biz çok istiyorduk Rabbim nasip etti tabi bunun içinde onay alıyorlar 35 yaş üstü olsamda istiyormusunuz diye sordular yanlış bilmiyorsam 3.denemeye yaş 35 altı da olsa çift transfer oluyormuş
Çok soru sordum kusura bakma amaAmin inşallahseninde tedavin hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsın inşallah masada 5dk sonrasında 40dk yattım sıkışık olmak biraz zorluyor evet ama dayanıyorsun yine doktorum sağolsun işlem bittikten hemen sonra hastayı rahatlatın dedi sonda ile hic kalkamadim ben
Hayırlısı canım tek olsun sağlıklı hayırlı olsun inşallahÇok soru sordum kusura bakma amadoktorun kimdi acaba aynı yer ya merak ettim Burak hoca birde İbrahim hoca var diye duydum ama senin hangisiydi memnundum sanırım doktorundan.
Merak ettiğin bisey olursa sor canım aynı yollardan geçiyoruz ancak birbirimizi biz anlarızÇok soru sordum kusura bakma amadoktorun kimdi acaba aynı yer ya merak ettim Burak hoca birde İbrahim hoca var diye duydum ama senin hangisiydi memnundum sanırım doktorundan.
Ay evet Burak hoca için nette gercekden çok fena yorumlar gördüm, Allahım o insanların yaşadığınızı bize yasatmasin inşallah korkuyorum yani.muzaffer hoca damı işlemlere giriyor çok sevindim muzaffer hocadan bende elektrik aldım ilgili bir doktor İbrahim hocayı henüz görmedim hayırlısı inşallah yaa umarım benimde süreçlerim güzel gecer, cok sevindim senin adına güzel gecdigi içinHayırlısı canım tek olsun sağlıklı hayırlı olsun inşallahben bir kere burak hocaya muayene oldum ama elektrik alamadım sonrasında cok şükür ibrahim hocaya denk geldim hep opu işlemimi transferimi ibrahim hoca ve muzaffer hoca yaptı ikiside çok iyiler hemsireleri ve embriyologları söylemiyorum bile onlarda çok ilgililer Allah hepsinden razı olsun ben burak hoca hariç hepsinden çok memnun kaldım umarım sanada iyi insanlar denk gelir Rabbim yolunu açık etsin hayırlısını nasip etsin
Çok sağol canım Allah razı olsun, genel cerrah meme ultrasonu istiyormuş sanırım kurula gideceğim zaman. sıra oluyor mu onda nasıl oluyor.sira olur cektiremezsiniz falan dendi bana ama sizin nasıl oldu.Merak ettiğin bisey olursa sor canım aynı yollardan geçiyoruz ancak birbirimizi biz anlarız
Oo çok güzel canım hadi inşallah sağlıkla ilerlesinlerTeşekkür ederim canım amin inşallah güzeldi dün ağrılarım çoktu bugün daha iyiyim. 16 tane toplanmış 9 tanesi işleme girmiş 7 tanesi döllenmiş bakalım bugün aradılar