- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Amin canım inşallah güzel haberide peş peşe veririzYaaaa çok sevindim hadi hayırlısı olsun inşallah
Amin canim inşallahAmin canım inşallah güzel haberide peş peşe veririz
Amin inşallah Allah razı olsun çok yakın yazacağın gün canım sen olumlu düşün Rabbim ne derse o hepimiz için hayırlısıİnsallahhh darısı bize olsunböyle bir mesaj yazacağım günü iple cekiyorum, heyecanlı günler basladı, test günün ne zaman
Allah razı olsun inşallah senin minnoşlarda inşallahAmin canim inşallah
Gercekten cok sevindim sıkı sıkı tutunsunlar sana inşallah
Benimde 11 Eylül ❤❤Amin inşallah Allah razı olsun çok yakın yazacağın gün canım sen olumlu düşün Rabbim ne derse o hepimiz için hayırlısı14 eylül ❣
AminnnAmin inşallah Allah razı olsun çok yakın yazacağın gün canım sen olumlu düşün Rabbim ne derse o hepimiz için hayırlısı14 eylül ❣
İçini ferah tut bana mesala gidişat kötü ama yine iki gün sonra gel dedi sen in kalinliginda güzel o ilaçla artiyo zaten güzel şeyler düşünCuma gunu cagırdı, ilacın dozunu artırıp, sanırım o zaman ne oluyorsa çat diye soylıcek.. E2 lh ve progesteron da istedi cuma gunu ıcın
Nasıbımızde ne varsa onu yasıyoruz.. Bekleyip gorelımİçini ferah tut bana mesala gidişat kötü ama yine iki gün sonra gel dedi sen in kalinliginda güzel o ilaçla artiyo zaten güzel şeyler düşün
Merhaba, hayırlı olsun transferimiz gerçekleşmiş sanırım inşallah tutunur bebislerinizAmin inşallah Allah razı olsun çok yakın yazacağın gün canım sen olumlu düşün Rabbim ne derse o hepimiz için hayırlısı14 eylül ❣
Aynen canım hayırlı haberler alalım guzellikler olsun hepimize inşallahNasıbımızde ne varsa onu yasıyoruz.. Bekleyip gorelım
Merhaba, amin Allah razı olsun inşallahMerhaba, hayırlı olsun transferimiz gerçekleşmiş sanırım inşallah tutunur bebislerinizdevlette deniyorsunuz sanırım hangi hastane acaba
Insallah sizin için çok güzel unutulmıcak bir hediye olur herseyin hayırlısıAminnnbenım de 8 eylul transfer tarihi ama 16 eylul evlilik yıldonumumuz 5.gun transferi olursam o gun kanda cıkar dıye heyecanlıyım..
Cam sakura sanırım değil mi bende orda bu sürece gireceğim de çok merak ediyorum devlette zor mu bu süreçler diye.randevum var kurul için Eylülun ortasında benimde.insallah olumlu sonuclanir sizin ve tüm bekleyenlerinMerhaba, amin Allah razı olsun inşallahevet istanbul şehir hastanesi
Birde şeyi sorcakdim çift transfer ya sizin siz mi istediniz nasıl oldu.istersek çift yapıyor mu devlette bende amh düşüklüğü var 0.90, yaşim 31.35 yaş üstü mü olmak zorundayız amh dusuklugu sebep gosterilemez mi acaba fikriniz var mı.Merhaba, amin Allah razı olsun inşallahevet istanbul şehir hastanesi
Canm kanunen 35 yas üstune çift transfer ama dr lar kağıtta 1 göstererek cift yapıo.drunla görüş yaparBirde şeyi sorcakdim çift transfer ya sizin siz mi istediniz nasıl oldu.istersek çift yapıyor mu devlette bende amh düşüklüğü var 0.90, yaşim 31.35 yaş üstü mü olmak zorundayız amh dusuklugu sebep gosterilemez mi acaba fikriniz var mı.
Çok teşekkür ederimİnşallah o bir embryo saglıklı gelirde bu stres bosa olur cnm Dua edelimde o embryo senin olsun
Evet canım bunu duydum aslında da iste devlet ya hiç devlette böyle yaptırana denk gelemedim özeller yapıyormuş dediğin gibide.devlette yaparlar mı hiç bilmiyorum,umarım yapiyorlardirCanm kanunen 35 yas üstune çift transfer ama dr lar kağıtta 1 göstererek cift yapıo.drunla görüş yapar
İnşallah bizede umut olursun Rabbim bu yoldaki herkese nasip etsin zor bir süreçÇok guzel heyecanli geçti
Insallah pozitiflede müjdeyi veriririm
Endiselenme gayet güzel gidiyor ölçüm cuma guzel haberler ver bize