- 19 Kasım 2020
- 21.952
- 47.946
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Merhaba canım hoşgeldin tabi ki eklerim not aldım pcyi açtığımda ekliycem.Merhabalar bende dün opu oldum Ekimde transfer olacağım benide eklermisiniz26 yaşındayım ilk denemem
Teşekkür ederim canım amin inşallah güzeldi dün ağrılarım çoktu bugün daha iyiyim. 16 tane toplanmış 9 tanesi işleme girmiş 7 tanesi döllenmiş bakalım bugün aradılarMerhaba canım hoşgeldin tabi ki eklerim not aldım pcyi açtığımda ekliycem.
Nasıl geçti opuhayırlı müjdelere vesile olsun inşallah
hayırlı olsun tedaviniz minnoş olarak size gelsin yumoşlarınızTeşekkür ederim canım amin inşallah güzeldi dün ağrılarım çoktu bugün daha iyiyim. 16 tane toplanmış 9 tanesi işleme girmiş 7 tanesi döllenmiş bakalım bugün aradılar
Sağolun inşallah sizede inşallahhayırlı olsun tedaviniz minnoş olarak size gelsin yumoşlarınız
Canım ben 1 hafta önce ilk dozu oldum 2 hafta sonraya da 2,yi olacağım 23 ü gibi adet olup transfer hazırlığına başlayacağımBide kızlar benim gibi olan varmı diye akıl danışmak istiyorum ben daha covid aşısı olmadım acaba olsammı şimdi transfere kadar 2 dozuda olmuş olurum yoksa transferi beklesemmi
Bazı doktorlar olmayın diyormuş da kararsız kalmıştım bende sizin doktorunuz olmanızı mı tavsiye ettiKızlar bana
Canım ben 1 hafta önce ilk dozu oldum 2 hafta sonraya da 2,yi olacağım 23 ü gibi adet olup transfer hazırlığına başlayacağım
Olabilirsibiz dediler bana hamilelik olursa şayet covid çok riskli o yüzden ben daha fazla ertelemek istemedimBazı doktorlar olmayın diyormuş da kararsız kalmıştım bende sizin doktorunuz olmanızı mı tavsiye etti
Bende daha olmadim hep kararsız kaldım hep erteledim bugünde transferin 2.günüBide kızlar benim gibi olan varmı diye akıl danışmak istiyorum ben daha covid aşısı olmadım acaba olsammı şimdi transfere kadar 2 dozuda olmuş olurum yoksa transferi beklesemmi
8,9 kötü bi ölçüm değil canim merak etmeKızlar benim kalınlık 8,9 cıktı bugun, estrofemın 10.günü..
6.günü 9,2 cıkmıstı.. Moralim bozuldu.. Ölcüm yapılan oda farklıydı, bı de ilacın dozu düşürüldü ondan olabılır dedı, tekrar dozu yukselttı, cuma gunu tekrar cagırdı, moral bozacak bısey yok dedı
Nasıl geçti transferiniz inşallah güzel sonuçlar alırsınızBende daha olmadim hep kararsız kaldım hep erteledim bugünde transferin 2.günü
evt neden moralini bozuyorsun ki? 8.9mm az mı geldi sana delüü gayet gzl ben 7.mm ile transfer oldm tuttu kafanı bozma bnla olurmu hem daha 10.günKızlar benim kalınlık 8,9 cıktı bugun, estrofemın 10.günü..
6.günü 9,2 cıkmıstı.. Moralim bozuldu.. Ölcüm yapılan oda farklıydı, bı de ilacın dozu düşürüldü ondan olabılır dedı, tekrar dozu yukselttı, cuma gunu tekrar cagırdı, moral bozacak bısey yok dedı
Evt oluyordu cnm ama bir süre sonra alısıo vücut baslarda öle şişlk morarma acıma yapabılıyrKızlar iğnelerinizi kendiniz mi yapıyorsunuz.. Benim 6. Günüm iğnede. İlk günler rahat vuruyodum ama şimdi zorlanmaya başladım çok acıyor iğne yaparken.. Karnım çok şişti sizdede oldu mu şişlik.
İnşallah o bir embryo saglıklı gelirde bu stres bosa olur cnm Dua edelimde o embryo senin olsunKafam çok karışık... Sabah embriyologdan haber geldi, 7 embriyodan 1 embriyo günüyle uyumluymuş ve dondurulmuş 3bb kalite dedi.
Ondan da biyopsi alınıp dondurulmuş.
Kafam çok karışık. Ne yapacağımı bilmiyorum, doktordan hala bir telefon gelmedi. Tek embriyom var. O da NGS den ne gelecek belirsiz... Çok sıkışmış hissediyorum kendimi.
Adetin 2 ve 3. Gunu 2 tane, sonrakı 3 gun gunde 3 taneydı, kalınlık bıraz fazla gıbı gelmısti 6.gun kalınlıgı, dozu da bi gün 2 bi gün 3 seklinde ayarladılar, 5 gun de boyle kullandım. Sımdı tekrar 3 e cıkardılar.. Cuma bidaha bakıcak, kalınlık azalınca moralım bozuldu. Acaba ilk ölcüm mü hatalıydı dıye dusunmek ıstıyorum, doktor Hemsıreye tekrar sordu hatta 6. Gun olduguna emin misin diye..8,9 kötü bi ölçüm değil canim merak etme
Benim 13.gün 8,7 gelmisti
Estrofemi gunde kac kullanıyorsun
Iste oncekınde dusuk cıkınca canım sıkıldı.. Cuma gunu ınsallah artmıs olurevt neden moralini bozuyorsun ki? 8.9mm az mı geldi sana delüü gayet gzl ben 7.mm ile transfer oldm tuttu kafanı bozma bnla olurmu hem daha 10.gün
Teşekkür ederim canım.. Alışcaz artık başka çaremiz yokEvt oluyordu cnm ama bir süre sonra alısıo vücut baslarda öle şişlk morarma acıma yapabılıyr