-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Sayılı saatler desene hadi hayırlı olsun al gel bebeğini sımsıkı yapmışsın sana birakmaisnBen de varımmm cok heycanliyim.
Transfer 1 eylul rabbimin izniyle
5. Gün bebeğiiiii
Ilk deneme 28 yasindayim
Gayet güzelBen de gittim bugün kontrole çok şükür 10.4 dedi doktor çatlatma iğnemi oldum hormonlar da iyi çıktı haftaya salı transferim var inşallah
Yapabilirsen en iyisi hele transfer sonrası belirti ne olur ne zaman test yapsam çıkar onlar başlıyorİnsallah canım ya, valla transfere kadar bısey okumasam mı dıyorum
Yaa evet sonrası da var, rabbim hepimizin yuzunu guldursun ınsallahYapabilirsen en iyisi hele transfer sonrası belirti ne olur ne zaman test yapsam çıkar onlar başlıyorSonu yok ki merak işte hepimiz de var
Bugün gittim işte rahim kalınlığı güzel dedi progesteron ve e2 hormonlarına bakıldı bizden haber bekle eğer hormonların da iyiyse çatlatma iğnesini vurmanı istiycez göbekten dedi. Bu iğneyi yapmamızdaki amaç yumurta çatlatmak değil Rahimin işlevini yavaşlatmak dedi haftaya transfere kadar bu görevi görecekmiş. Daha sonra bir gün ara verip perşembe günü iğne ve haplara başlarsın dedi iğne olarak prolutex verdi bi de bir sürü hap falan. 1 poşet dolusu ilacım olduÇatlatma ıgnesı ne ıcın canım?
Arttı valla nasıl geçcek günler bilmiyorum bi de iğneler gözümde çok büyüyoGayet güzelHadi hayırlısı.Gunun netleşti heyecan artar
Hiç sorma üç gündür başladım göbeğim şimdiden mosmor test sonucuna kadar da devam iğnelere.Allah emeklerimizi boşa cikarmasin da çektik ama.degdi diye bilelim inşallahArttı valla nasıl geçcek günler bilmiyorum bi de iğneler gözümde çok büyüyo
Hoş geldin.Hayirli olsun tedavin.Her şey yolunda gitsin inşİyi akşamlar, ben de geldimilk deneme, ohss nedeniyle transfer ertelenmişti, şimdi dondurulmuş 5. Gün embriyosu iki tane transfer olacağım inşallah estrofeme başladım üç gün oluyor. Henüz transfer tarihi belli değil. Rabbim hepimize hayırlı sonuçlar versin inşallah
Estrofem kullanmaya başlayınca adetim kesildi, normal mi acaba ya, başladığım gün çok arttı. Ama bugün azaldı artıkEvet, dun gıttım, 2 gundur estrofem ıcıyorum
Anladım canım, kusuruma bakma bılmedıgım ıcın soruyorum, acaba donmus embrıyo transferinde hep boyle mı oluyor kı, ben de taze transferimden sonra ovitrelle ve gonapaptyl yapmıstım.. Ama donmus ile ılgılı Hıc bilgim yok ne derlerse yapıyorum.. Transfer sonrası da bı poset ilacın olur.. İnsallah rabbim emeklerimizin karsılıgını verırBugün gittim işte rahim kalınlığı güzel dedi progesteron ve e2 hormonlarına bakıldı bizden haber bekle eğer hormonların da iyiyse çatlatma iğnesini vurmanı istiycez göbekten dedi. Bu iğneyi yapmamızdaki amaç yumurta çatlatmak değil Rahimin işlevini yavaşlatmak dedi haftaya transfere kadar bu görevi görecekmiş. Daha sonra bir gün ara verip perşembe günü iğne ve haplara başlarsın dedi iğne olarak prolutex verdi bi de bir sürü hap falan. 1 poşet dolusu ilacım oldu
Estrofem kanı pıhlastırıyormus ben de burda ogrendim, Coraspın kullanıyorlar yanında.. Muhtemelen o yuzdendirEstrofem kullanmaya başlayınca adetim kesildi, normal mi acaba ya, başladığım gün çok arttı. Ama bugün azaldı artık
Estrofem kanı pıhlastırıyormus ben de burda ogrendim, Coraspın kullanıyorlar yanında.. Muhtemelen o yuzdendir
Bana da vermediler, burdan bı kac arkadas ıcebılırsın sorun olmaz dedı, gunde bi tane ıcıyorum ben deYa bana vermediler hiç
Teşekkür ederimBana da vermediler, burdan bı kac arkadas ıcebılırsın sorun olmaz dedı, gunde bi tane ıcıyorum ben de
Hadi inşallah canım benim dikkat et kendineEvet canım aldım inşallah ikiside benimledir
Evet cift embriyo transferi oldum hayırlısı bakalim
Ayy kesinlikle ya sağ salim gelsin de hayırlısıyla inşallahanalık duygularımız tavan yaptı sanırımsağlklı olsunda tek çift farkemiyor
Kız ben sabah yanlış anlamışım diğer hafta sandmBenim ofis tanısal olduğu için çok şükür zor geçmedi canım seninki operatif ise onda anestezi almak gerekiyor hayırlısı olsun Rabbim kolaylık versin sonu güzel olsun inşallahevet yarın belli olucak bakalım inşallah 2 bebemde benimledir
İnşallahh sağ salim alıp gelir bebişlerini bugün
Insallah canimİnşallahh sağ salim alıp gelir bebişlerini bugün