- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 39
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.501
Hayırlısı olsun inşallah canım hayırlı haberler alırsın inşallahAynen canım . Böylede korku bastı doktorum bugün ultrason yaptı sol tiroid bezinde bişişlik car dedi . Enfeksiyon diyr düşündünüuorum dedi ama tabi uzaman doktoruna sevk etti . Bilmiyorum . Onun yorumu çok önemli dedi . 3 şey olsbilir dedi beyin üretiyor ya bağışıklık sistemi hastalığınız var yada enfeksiyon olduğu için bu durumda .
Hakkında hayırlısı olsun inşallah bu sefer sımsıkı tutunur bebeğin sana ben inanıyorum güzel sonuçlar alıcaz inşallahCanım çok sevindim.sağlıkla kucağına al inşaallah.Kaçıncı denemendi?İlk defa demişsin ya ondan sordum. Aynen en güzel duayı ediyorsun,Allah tamamına erdirsin.Ne olur benim için de et.40 yaşındayım ve 5. DenememTransferi 2 tane 3. Gün embriyosu olarak Pazartesi oldum.Şansı artırmak için bugün de 6. Gün embriyosu transfer edildi.ne olacak bilmiyorum.Bugün çok sıkışmıştım ve embriyo transferi sonrası hemen idrarımı yaptım yatakta.Umarım birşey olmaz.Çok üzülüyorum, başka dondurulmuşum da yok, denemeye dermanım da
Hepimiz için hayırlısı olsun Rabbim tez vakitte hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahAllah razı olsun canım benim, evet yapılan paylaşımlar yorumlar çok güzel. Bende memnunum açıkçası. Inş hepimiz sifalanalim canım ,allah büyük
Benim iştahım açıldı canımİştahsızlık sorunu yaşayan var mı aranızda kızlar.. Böyle zordan yiyen..
Hayır eşimden dolayı tedaviye başladık sperm sayısı az morfoloji düşük ve hareketsizlik vardı. Doktor alınan hormon ilaçlarından dolayı rahmi bir ay dinlendiricem dedi fakat benden rahim filmi falan istemedi sıkıntı olurmu acabaMerhaba canım hoş geldin hayırlı olsun inşallah tedavin sağlıkla sıhhatle gelsin mucizenekliyorum seni de listeye
Merhaba canım hoş geldin iyi yapmışsın. Yalnız geçmiyor bu süreç insan birileri ile paylaşmak istiyor. Ama çevrendekilerin bilmediği daha iyi. Burada hepimiz birbirimizi anlıyoruz aynı yoldan geçiyoruz
Pkos falan mı var canım yumurta sayısı fazla olursa transferi diğer aya erteliyorlar genelde
Evt canm seni anlayabiliyorum tek çaremiz tüp bebek benmde ilk denemede oldu 17haftalkken kaybettim nasip olmaynca olmuyor.ama inanıyrmki zamanı gelince olacak sabredeceğizBenim de tüplerim alındı.Tek seçenek tüp bebek ama 4 denemede de olmadı.Şimdi 5. Deneme için hem Pazartesi hem bugün transfer oldum,ne olacak bilmiyorum
Rahim filmi tüplerde sıvı felan birikimi sıvı gelmesi ne bakıyorlar. Genelde her merkez önce rahim filmi çekiyor ama vardır doktorunuzun bildiği hayırlı olsun tedavi nizHayır eşimden dolayı tedaviye başladık sperm sayısı az morfoloji düşük ve hareketsizlik vardı. Doktor alınan hormon ilaçlarından dolayı rahmi bir ay dinlendiricem dedi fakat benden rahim filmi falan istemedi sıkıntı olurmu acaba
Ay bende iki lokma yesem doymuş hissediyorum. sonra birden çok acıkmış hissediyorum yine de çok yiyemiyorum öyle.Benim iştahım açıldı canım
Geçmiş olsun canım.Zor , inşallah güzel bebiş bekletmeden gelirEvt canm seni anlayabiliyorum tek çaremiz tüp bebek benmde ilk denemede oldu 17haftalkken kaybettim nasip olmaynca olmuyor.ama inanıyrmki zamanı gelince olacak sabredeceğiz
İnşaallah canım , umarım güzel sonuçlanır bu kez.Hakkında hayırlısı olsun inşallah bu sefer sımsıkı tutunur bebeğin sana ben inanıyorum güzel sonuçlar alıcaz inşallah
39 yaş,ilk kez dondurulmuş b kalite tek embriyo deneyeceğimCanım çok sevindim.sağlıkla kucağına al inşaallah.Kaçıncı denemendi?İlk defa demişsin ya ondan sordum. Aynen en güzel duayı ediyorsun,Allah tamamına erdirsin.Ne olur benim için de et.40 yaşındayım ve 5. DenememTransferi 2 tane 3. Gün embriyosu olarak Pazartesi oldum.Şansı artırmak için bugün de 6. Gün embriyosu transfer edildi.ne olacak bilmiyorum.Bugün çok sıkışmıştım ve embriyo transferi sonrası hemen idrarımı yaptım yatakta.Umarım birşey olmaz.Çok üzülüyorum, başka dondurulmuşum da yok, denemeye dermanım da
Cok teşekkür ederimCanim genetik ayiklamali tüp bebek önerilir.
5. Yada 6. Güne giden (biyopsi alınması uygun olan embriyonun )embriyo oluşmasını beklerler. Sonra örnek (biyopsi) alırlar sonrasında onlar pgt ne ngs yani ne sorun varsa ona göre inceleme yapılıyor saglikli gelen embriyo transfer ediliyor canim
İnşallah şifalar olsun canım benim. Aynen genelde 3 ay falan kullanıyorlar hadi bakalım gönlünce olsun mucizene vesile olsun inşallah hayırlısıylaDaha once de kullanmıştım kuzum, ilk defa değil. Yumurtlamayı hissediyorum gayet iyi şekilde. Şimdide üç ay kullanıcam ınş. Ikinci aydayim
Gözün aydın canım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah28 yaş ilk deneme 2eylül transfer tarihi çift embriyo transferi tek bebeğimiz bizimle kaldı sonuç pozitif, Allahım hepimize bebeklerimizi sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin
Daha önce çekilmiş rahim filmin var mıydı canım. Genelde rahim filmine bakılıyorHayır eşimden dolayı tedaviye başladık sperm sayısı az morfoloji düşük ve hareketsizlik vardı. Doktor alınan hormon ilaçlarından dolayı rahmi bir ay dinlendiricem dedi fakat benden rahim filmi falan istemedi sıkıntı olurmu acaba
Oo bütün gün yoktu bide ne zor olur kız. Valla öyle alışmışız ki elektriğe suya gidince hayat duruyor sanki. Ayy hele suu. Rabbim susuzluk ile imtihan etmesinCanlarım cigerlerim nabıyonuz bacılarherkes nasıl her şey yolunda mı bugün giremedim bütün gün elektrik yoktu netimde yok ayyy zaman gevmek bilmiyor elektrik geldi soluğu burda aldim yarın kontrole gidecez bakalım yumurtalar ne aşamada
Canim seni 1 i örnek alıp dondurulmustu geriden gelen 2 tane vardı onlardan biyopsi alınabildi mi yani 1 tane mi kaldı yoksa 3 tane mi genetige gidecekÇok teşekkürler canım, transferin oldu mu senin? Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah, benim için de umut oldun.
Aynı yaştayız39 yaş,ilk kez dondurulmuş b kalite tek embriyo deneyeceğimkızımda,öyle sıkışmıştım ki bende direk afedersin sürgülerden taşcak gibi yaptım,bunlar sonucu etkilemez,kendinize eziyet etmeyin...bakın şimdi öyle nezleyim ki burunum boğazım dolu ama tedavi aşamasındayım,napim yani,olmasaydı ama hastayım bak Allah'a bıraktım
olur,olur...anne yaşı büyüdü artık iyice...genelde 40-45 arası çok başvuru var,benim bir arkadaşım bugün evlendi meselaAynı yaştayızBen 40 olacağım Kasım’da.İnşaallah kızınıza bir kardeş gelir Ben biraz geç evlendiğim için daha olmadı çocuğum, 5 yıldır evlendiğimizden beri deniyoruz. Umarım bu kez olur
canım ben basladım tedavıye tahmınıme gore ekım 5 yada 6. tranfeım olucak cıft embrıyo ınsallah guzel haberler alırız hep beraber bu sefer son olur allahın ıznıylennAynen bende kaldm ama nasip olmadı.inşallah bu sefer olurda kavusurz yafrularasenin ne zamn tedavı tr
Diğer iki tanesi gelişimini tamamlayamadı canım. Tek bir embriyom genetiğe gidebildi.Canim seni 1 i örnek alıp dondurulmustu geriden gelen 2 tane vardı onlardan biyopsi alınabildi mi yani 1 tane mi kaldı yoksa 3 tane mi genetige gidecek
Insallah o da saglikli gelir canim sizde genetik yapılması sebebi ne idi birde kac yaşındasınızDiğer iki tanesi gelişimini tamamlayamadı canım. Tek bir embriyom genetiğe gidebildi.