2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

İnşallahh tez zamanda saglıgın kavusursun canım benım, bak transfer olsan negatif olacaktı neden neden dıye ıcını kemırecektin, inşallah tez zamanda şifa bulursun
Aynen canım . Böylede korku bastı doktorum bugün ultrason yaptı sol tiroid bezinde bişişlik car dedi . Enfeksiyon diyr düşündünüuorum dedi ama tabi uzaman doktoruna sevk etti . Bilmiyorum . Onun yorumu çok önemli dedi . 3 şey olsbilir dedi beyin üretiyor ya bağışıklık sistemi hastalığınız var yada enfeksiyon olduğu için bu durumda .

İnşallah geçici birşeydir cnmm.öncelik senin sağlığın çok geçmiş olsun haber ver burayada inşlhh kötü bir durum değildr
Canım ultrasonda bi şişlik fark etti doktorum . Bilmiyorum umarım kötü bişey yokur enfeksiyon dan şüphelendi ama uzmanına acil sevk verdi . Allahım kimseyi sağlığıyla sınamasın .

Kan testi verdim 277 cikti deger ilk defa pozitifi gordum. Ne hissedecgimi bile sasirdim Rabbim isteyen herkese nasip etsin ve tamamina erdirsin insAllah duamda hep bu var hep olacak
Canım çok sevindim.sağlıkla kucağına al inşaallah.Kaçıncı denemendi?İlk defa demişsin ya ondan sordum. Aynen en güzel duayı ediyorsun,Allah tamamına erdirsin.Ne olur benim için de et.40 yaşındayım ve 5. Denemem Transferi 2 tane 3. Gün embriyosu olarak Pazartesi oldum.Şansı artırmak için bugün de 6. Gün embriyosu transfer edildi.ne olacak bilmiyorum.Bugün çok sıkışmıştım ve embriyo transferi sonrası hemen idrarımı yaptım yatakta.Umarım birşey olmaz.Çok üzülüyorum, başka dondurulmuşum da yok, denemeye dermanım da

Senın tüp tedavısınden once bagısıklık testlerını yapılmıstı mıydı canım cd56 testı

6 bucuk yildir evliyim 1.yilimiz doldugundan beri deniyoruz 2 kez klomenle takip,3 asilama hic hamilelik yasamadim 2.tup bebek denememiz.Ilkinde cok inanmistim yikildim bunda o kadar gariptm ki duygu karmasasi icerisindeydim bi bakiyorsun aman hayirlisiyla gelir diyip sakin kalmaya calisiyorum bi bakiyorsun ya yoksa diye icini ferah tut diyip uzuluyordum insAllah Rabbim isteyen ,emek harcayan herkesin kucagini bos birakmasin ve herkesin gebeligini tamamina erdirsin.

Evet canımm, rahım ıcındekı katil hücreleri tespit eden test. Bagısıklık İle alakalı
Yok yaptırmarmadım ama tiroid bezimin aşırı çalışmasını bağışıklık sistemi hastalığı olabileğini söyledi artık hiç bişey bilmiyorum nolacak napacaklar

28 yaş ilk deneme 2eylül transfer tarihi çift embriyo transferi tek bebeğimiz bizimle kaldı sonuç pozitif, Allahım hepimize bebeklerimizi sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…