- 21 Mart 2018
- 3.725
- 13.852
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.481
Aynen canım . Böylede korku bastı doktorum bugün ultrason yaptı sol tiroid bezinde bişişlik car dedi . Enfeksiyon diyr düşündünüuorum dedi ama tabi uzaman doktoruna sevk etti . Bilmiyorum . Onun yorumu çok önemli dedi . 3 şey olsbilir dedi beyin üretiyor ya bağışıklık sistemi hastalığınız var yada enfeksiyon olduğu için bu durumda .İnşallahh tez zamanda saglıgın kavusursun canım benım, bak transfer olsan negatif olacaktı neden neden dıye ıcını kemırecektin, inşallah tez zamanda şifa bulursun
Canım ultrasonda bi şişlik fark etti doktorum . Bilmiyorum umarım kötü bişey yokur enfeksiyon dan şüphelendi ama uzmanına acil sevk verdi . Allahım kimseyi sağlığıyla sınamasın .İnşallah geçici birşeydir cnmm.öncelik senin sağlığın çok geçmiş olsun haber ver burayada inşlhh kötü bir durum değildr
Canım çok sevindim.sağlıkla kucağına al inşaallah.Kaçıncı denemendi?İlk defa demişsin ya ondan sordum. Aynen en güzel duayı ediyorsun,Allah tamamına erdirsin.Ne olur benim için de et.40 yaşındayım ve 5. DenememKan testi verdim 277 cikti deger ilk defa pozitifi gordum. Ne hissedecgimi bile sasirdim Rabbim isteyen herkese nasip etsin ve tamamina erdirsin insAllah duamda hep bu var hep olacak
Senın tüp tedavısınden once bagısıklık testlerını yapılmıstı mıydı canım cd56 testıAynen canım . Böylede korku bastı doktorum bugün ultrason yaptı sol tiroid bezinde bişişlik car dedi . Enfeksiyon diyr düşündünüuorum dedi ama tabi uzaman doktoruna sevk etti . Bilmiyorum . Onun yorumu çok önemli dedi . 3 şey olsbilir dedi beyin üretiyor ya bağışıklık sistemi hastalığınız var yada enfeksiyon olduğu için bu durumda .
Benim de tüplerim alındı.Tek seçenek tüp bebek ama 4 denemede de olmadı.Şimdi 5. Deneme için hem Pazartesi hem bugün transfer oldum,ne olacak bilmiyorumBelirli bir sorununuz yoksa doğal deneyin kuzummbenm tek seçenek oldugu için mecbur inşallah hepimiz kavuscaz yavrucaklaraaaa
Valla bizim okulda da sözde asansör var ama sıra gelene kadar ohooo.. yuruyerek cıkıyorum cogu zamannValla canım öğretmen olunca mecbur kalıyorsunher gün en üst kata her ders inip çıkıyorum minibüse binerken inerken eve giderken hep yürümece
Ben yatmıştım diğer 4 denememin genelinde ( çok yatmadıklarımda oldu) nasılsa tutmadılar öncekiler diye, bu denememde hiç yatmadım.Hatta işe gittim hep çalıştımKızlar hiç yürüyormusunuz bugun 9.gün evde bunaldım yürümek istiyorum artık ya on dkka bile olsa
Allah razı olsun canım benim, evet yapılan paylaşımlar yorumlar çok güzel. Bende memnunum açıkçası. Inş hepimiz sifalanalim canım ,allah büyükŞifa olsun inşallah canım bunu kullanıp hamile kalan çok var
Yok canım yapılmamıştı cd 56 ne için sordun ? Bağışıklık hastalığı olacağından mıSenın tüp tedavısınden once bagısıklık testlerını yapılmıstı mıydı canım cd56 testı
Tek kese gördü canımKesinleşti mi canım tek oldugu, cok sasırdım tek olmasına, artısın cok yuksek tı halbukı
Evet canımm, rahım ıcındekı katil hücreleri tespit eden test. Bagısıklık İle alakalıYok canım yapılmamıştı cd 56 ne için sordun ? Bağışıklık hastalığı olacağından mı
Bızım bı arkadasın 2 gun sonra ikinci kesesi görüldü, oyle bı durum olabılır mı acaba..Tek kese gördü canımvalla ben de bir ara düşünmüyor değildim acaba mı diye ama tek dedi
6 bucuk yildir evliyim 1.yilimiz doldugundan beri deniyoruz 2 kez klomenle takip,3 asilama hic hamilelik yasamadim 2.tup bebek denememiz.Ilkinde cok inanmistim yikildim bunda o kadar gariptm ki duygu karmasasi icerisindeydim bi bakiyorsun aman hayirlisiyla gelir diyip sakin kalmaya calisiyorum bi bakiyorsun ya yoksa diye icini ferah tut diyip uzuluyordum insAllah Rabbim isteyen ,emek harcayan herkesin kucagini bos birakmasin ve herkesin gebeligini tamamina erdirsin.Canım çok sevindim.sağlıkla kucağına al inşaallah.Kaçıncı denemendi?İlk defa demişsin ya ondan sordum. Aynen en güzel duayı ediyorsun,Allah tamamına erdirsin.Ne olur benim için de et.40 yaşındayım ve 5. DenememTransferi 2 tane 3. Gün embriyosu olarak Pazartesi oldum.Şansı artırmak için bugün de 6. Gün embriyosu transfer edildi.ne olacak bilmiyorum.Bugün çok sıkışmıştım ve embriyo transferi sonrası hemen idrarımı yaptım yatakta.Umarım birşey olmaz.Çok üzülüyorum, başka dondurulmuşum da yok, denemeye dermanım da
AhaaBızım bı arkadasın 2 gun sonra ikinci kesesi görüldü, oyle bı durum olabılır mı acaba..
Yok yaptırmarmadım ama tiroid bezimin aşırı çalışmasını bağışıklık sistemi hastalığı olabileğini söyledi artık hiç bişey bilmiyorum nolacak napacaklarEvet canımm, rahım ıcındekı katil hücreleri tespit eden test. Bagısıklık İle alakalı
28 yaş ilk deneme 2eylül transfer tarihi çift embriyo transferi tek bebeğimiz bizimle kaldı sonuç pozitif, Allahım hepimize bebeklerimizi sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsinKaçıncı denemeniz ?
Kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?
Nelere dikkat ediyorsunuz ?
Listeye eklememi isteyen olursa bu mesajı alıntılayıp transfer zamanını+yaşını ve kaçıncı denemesi olduğunu yazabilir. Ona göre tabloya ekleme yaparım. Hepimizin pozitif haberler aldığı ve evlatlarımızı sağ salim kucağımıza aldığı bir topik olması dileğiyle
�
Anne Adı Yaşı Deneme Sayısı Transfer Tarihi Sonuç @Ssevincli 31 Yaş 2. Deneme 30 Ağustos (Çift Embriyo) Pozitif @Elifff60 33 Yaş 1. Deneme 31 Ağustos Pozitif S Sinemsnm 33 Yaş 2. Deneme 1 Eylül Pozitif Nefes0858 36 Yaş 1. Deneme 1 Eylül (Çift Embriyo ) Pozitif @KelebekkB 28 Yaş 1. Deneme 1 Eylül Pozitif @Nureella 30 Yaş 1. Deneme 2 Eylül Pozitif @Prenseshayali 36 Yaş 4. Deneme 2 Eylül Pozitif @iklime_06 35 Yaş 3. Deneme 3 Eylül (Çift Embriyo) Pozitif @Bulutumsu7 26 Yaş 1. Deneme 3 Eylül (5. Gün Çift Embriyo) @Lady Isabella 38 Yaş 3. Deneme 4 Eylül ( 3 Embriyo) @ddmv 35 Yaş 1. Deneme 6 Eylül (Çift Embriyo) Sohrab 32 Yaş 2. Deneme 8 Eylül (5. Gün Çift embriyo) Pozitif @Sunus 25 Yaş 1. Deneme 8 Eylül @Hurremmsultann 25 Yaş 2. Deneme Eylül (5. Gün) Pozitif @fartug 30 Yaş 1.Deneme Eylül Pozitif @Brarmn11 3. Deneme Eylül @mertugce35 32 Yaş 4. Deneme 13 Eylül (4. Gün) @nurt56373 21 Yaş 1. Deneme 14 Eylül(5.Gün Çift Embriyo) Pozitif @birrgaripp 27 Yaş 1. Deneme 15 Eylül (Çift Embriyo) Pozitif @akrepprof 43 Yaş 1. Deneme Eylül ozlemgundogdu 39 Yaş 5. Deneme 20 Eylül @Sandra86 35 Yaş 1. Deneme 27-29 Eylül (5.Gün Embriyosu) @MasaL-28 27 Yaş 3. Deneme 30 Eylül @halleyyy 36 Yaş 2. Deneme Ekim (Çift Embriyo) @mlshope 28 Yaş 4. Deneme 6 Ekim(5. Gün Çift) LadyNurr 25 Yaş 2. Denememe Ekim (Çift Embriyo) Catlak-kurabiye 30 Yaş 1. Deneme Ekim @Cilekkokusuu 28 Yaş 3. Deneme Ekim (Çift Embriyo) @Hayyal 35 Yaş 6. Deneme Ekim @orkide611 26 Yaş 2. Deneme Ekim @Burcu2614 29 Yaş 1. Deneme Ekim @tupaaaaa 32 Yaş 2. Deneme Ekim @derya2526 26 Yaş 1. Deneme Ekim @Dxtr 29 Yaş 1. Deneme Ekim (5. Gün Embriyosu) @Niloya444 24 Yaş 1. Deneme Ekim (Çift Embriyo) @seta_90 30 Yaş 2. Deneme Ekim @Tureed 33 Yaş 1. Deneme Ekim @Ilaymilya 30 Yaş 7. Deneme Ekim @Mucizelereinanin55 29 Yaş 3. Deneme Ekim @venusvenus88 33 Yaş 1. Deneme Ekim
Yani bir sürprizle karsılasabılırsinAhaavalla haftaya gel kalp atışına bakalım dedi. Artık o gün netleşir o zaman
Bu doktorun cok garantıcı, boyle olması cok ıyı, ınsallah butun sorunlar cozulurYok yaptırmarmadım ama tiroid bezimin aşırı çalışmasını bağışıklık sistemi hastalığı olabileğini söyledi artık hiç bişey bilmiyorum nolacak napacaklar
Benim 27sinde bende 5+6 oluyorum hayırlısı inşallah canımBu arada benım randevu 2 ekım cumartesi, 5+6 da gıdıcez