- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 35
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.461
Kiz sen üzülme senin iyi olman lazimCanımm( çok üzüldüm gercekten ama sen üzülme toparla kendini lütfen inşallah yine denersiniz ve olur
Daha once de kullanmıştım kuzum, ilk defa değil. Yumurtlamayı hissediyorum gayet iyi şekilde. Şimdide üç ay kullanıcam ınş. Ikinci aydayimBende seni yerimmmyeni mi başladın macuna kuzum faydası oluyor mu
Şifa olsun inşallah canım bunu kullanıp hamile kalan çok varDaha once de kullanmıştım kuzum, ilk defa değil. Yumurtlamayı hissediyorum gayet iyi şekilde. Şimdide üç ay kullanıcam ınş. Ikinci aydayim
Canim ne macunu bu acabaŞifa olsun inşallah canım bunu kullanıp hamile kalan çok var
Canımm( çok üzüldüm gercekten ama sen üzülme toparla kendini lütfen inşallah yine denersiniz ve olur
Canımsın ya o güzel kalbinden öpüyorum hep iyi ol herzamanKiz sen üzülme senin iyi olman lazimüzülme ben de uzulmuyorum nasipten ote koy yokmus,..
İnşallah geçici birşeydir cnmm.öncelik senin sağlığın çok geçmiş olsun haber ver burayada inşlhh kötü bir durum değildrCanım tiroid bezinde sol tarafında beze gözüküyor . Ne olduğunu araştırmaya başladılar . Bilmiyorum ama korkuyorum . Enfeksiyon a bağlıysa geçicidir değilse durumu anlamamız lazım dedi .
İnşallah canm böyle pozitif ol hep.vakti zamanını Allah biliyor biz ne kdr çabalasakta kader zaten yazılmışAynen canim uzulmuyorum zaten Allah büyükvardir bir bildigi.. Sizlerden bekliyorum artik muhtesem haberleri hayirlisiyla insAllah bu defa olur canim
C life araştırıp öyle kullanın ama ben internetten okudum burdaki bazı paylaşımlarda okudum hamile kalanlarıCanim ne macunu bu acababende bir araştırayım
Kesinleşti mi canım tek oldugu, cok sasırdım tek olmasına, artısın cok yuksek tı halbukıCanım benim ilk değerim 216 ikinci 1280 tek kese oldu. Zaten tek embriyo transferi idi.. Bazen bu değerlere bağlı olmuyor. Değeri çok düşük olup çift olan da var..sanırım keseyi görmeden yorum yapmak doğru olmayacak.. Tebrik ediyorum seni
Ben transfer zamanı evde ufak yürüyüşler yapıyordum canım doktorumda sabah akşam yürüyüşlerini yapabilirsin demişti ama ben evde yürümeyi tercih ettimKızlar hiç yürüyormusunuz bugun 9.gün evde bunaldım yürümek istiyorum artık ya on dkka bile olsa
Bizimde deger yüksek acaba tek mi benim bir arkadaşımada çift embriyo transfer yapıldı kan değeri yüksekti tek kese gözükmüş nasip artık hakkımızda hayırlısı inşallahKesinleşti mi canım tek oldugu, cok sasırdım tek olmasına, artısın cok yuksek tı halbukı
Canım ben transferımin 5. Günü işe basladım, ayakta ders anlatıyorum hep, günde 4bın adım oluyor, bu kadar kasmaKızlar hiç yürüyormusunuz bugun 9.gün evde bunaldım yürümek istiyorum artık ya on dkka bile olsa
İnşallahh tez zamanda saglıgın kavusursun canım benım, bak transfer olsan negatif olacaktı neden neden dıye ıcını kemırecektin, inşallah tez zamanda şifa bulursunCanım tiroid bezinde sol tarafında beze gözüküyor . Ne olduğunu araştırmaya başladılar . Bilmiyorum ama korkuyorum . Enfeksiyon a bağlıysa geçicidir değilse durumu anlamamız lazım dedi .
Aynen, kendımızi cok kaptırmayalım bız en ıyısıBizimde deger yüksek acaba tek mi benim bir arkadaşımada çift embriyo transfer yapıldı kan değeri yüksekti tek kese gözükmüş nasip artık hakkımızda hayırlısı inşallah
Aynen, kendımızi cok kaptırmayalım bız en ıyısı
Bu arada benım randevu 2 ekım cumartesi, 5+6 da gıdıcezben kese gormeden çoğul sevmelere başladım
Yürü canimm cik bi yarim saat dolas hafif Tempoyla bisicik olmaz bebitoya da iyi gelirKızlar hiç yürüyormusunuz bugun 9.gün evde bunaldım yürümek istiyorum artık ya on dkka bile olsa
Valla canım öğretmen olunca mecbur kalıyorsunKızlar hiç yürüyormusunuz bugun 9.gün evde bunaldım yürümek istiyorum artık ya on dkka bile olsa