2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Canım tiroid bezinde sol tarafında beze gözüküyor . Ne olduğunu araştırmaya başladılar . Bilmiyorum ama korkuyorum . Enfeksiyon a bağlıysa geçicidir değilse durumu anlamamız lazım dedi .
İnşallah geçici birşeydir cnmm.öncelik senin sağlığın çok geçmiş olsun haber ver burayada inşlhh kötü bir durum değildr

Kesinleşti mi canım tek oldugu, cok sasırdım tek olmasına, artısın cok yuksek tı halbukı

Kızlar hiç yürüyormusunuz bugun 9.gün evde bunaldım yürümek istiyorum artık ya on dkka bile olsa
Ben transfer zamanı evde ufak yürüyüşler yapıyordum canım doktorumda sabah akşam yürüyüşlerini yapabilirsin demişti ama ben evde yürümeyi tercih ettim

Kesinleşti mi canım tek oldugu, cok sasırdım tek olmasına, artısın cok yuksek tı halbukı
Bizimde deger yüksek acaba tek mi benim bir arkadaşımada çift embriyo transfer yapıldı kan değeri yüksekti tek kese gözükmüş nasip artık hakkımızda hayırlısı inşallah

Canım tiroid bezinde sol tarafında beze gözüküyor . Ne olduğunu araştırmaya başladılar . Bilmiyorum ama korkuyorum . Enfeksiyon a bağlıysa geçicidir değilse durumu anlamamız lazım dedi .
İnşallahh tez zamanda saglıgın kavusursun canım benım, bak transfer olsan negatif olacaktı neden neden dıye ıcını kemırecektin, inşallah tez zamanda şifa bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…